Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Lodówka BEKO BCNA306E3S

(38)
Kod: 888789

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

System Active Fresh Blue Light
Szklane półki
Zobacz cały opis
Lodówka BEKO BCNA306E3S
Lodówka BEKO BCNA306E3S
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 250
2 359 , 99
2 109
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Lodówka Beko

Lodówka BEKO BCNA306E3S o szerokości 54 cm i wysokości 193 cm. Urządzenie posiada technologię NeoFrost, eliminującą powstawanie lodu na żywności oraz sprężarkę inwerterową, która zapewnia mniejsze zużycie energii i wspomaga system chłodzenia.

Lodówka BEKO BCNA306E3S - Wygląd Ogólny

Technologia NeoFrost

Technologia NeoFrost eliminuje powstawanie lodu na żywności oraz wewnątrz lodówki BEKO BCNA306E3S, co oznacza, iż rozmrażanie nie jest już potrzebne. NeoFrost to także dwa niezależne parowniki i wentylatory w jednym urządzeniu. Dzięki NeoFrost Twoja żywność pozostanie dłużej świeża, a Ty zyskasz więcej czasu dla siebie.

Lodówka BEKO BCNA306E3S - Technologia NeoFrost

Komora Zero

Komora Zero w lodówce BEKO BCNA306E3S pozwala dłużej przechowywać świeże produkty w temperaturze około 0°C. Użyj komory zero, aby przechowywać szybko psujące się produkty, których jednak nie chcesz zamrażać.

Lodówka BEKO BCNA306E3S - Komora Zero

System Active Fresh Blue Light

Światło Active Fresh Bluelight o lekko niebieskim zabarwieniu w lodówce BEKO BCNA306E3S gwarantuje ciągłość procesu fotosyntezy w świeżych owocach i warzywach. Dzięki Active Fresh Blue Light produkty nie tylko zachowują świeżość, ale nawet zwiększają swoje walory odżywcze. Postaw na Active Fresh BlueLight i ciesz się smakiem i świeżością ulubionych owoców i warzyw!

Lodówka BEKO BCNA306E3S - System Active Fresh Blue Light

Sprężarka inwerterowa

Innowacyjna sprężarka inwerterowa z wentylatorem BLDC i niską prędkością obrotową wyróżnia się dużą wytrzymałością i minimalnym poziomem hałasu. Sprężarka inwerterowa zapewnia mniejsze zużycie energii i wspomaga system chłodzenia w minimalizowaniu wahania temperatur (np. podczas otwarcia drzwi). Sprężarka inwerterowa to także mniejsza awaryjność lodówki BEKO BCNA306E3S i spokój dla wszystkich domowników.

Lodówka BEKO BCNA306E3S - Sprężarka inwerterowa

Cicha Praca

Cicha praca oznacza, że ta lodówka BEKO BCNA306E3S pracuje wyjątkowo cicho. Generowany przez nią hałas na pewno nie zburzy spokoju domowników.

Lodówka BEKO BCNA306E3S - Cicha Praca

Wyświetlacz elektroniczny

Wyświetlacz elektroniczny zastosowany w lodówce BEKO BCNA306E3S pozwala na lepsze zarządzanie produktem oraz daje możliwość wyboru wielu funkcji. Ponadto wyświetlacz jest w pełni dostosowany do nowoczesnej estetyki produktu.

Lodówka BEKO BCNA306E3S - Wyświetlacz elektroniczny

Oświetlenie LED

Oświetlenie LED w lodówce BEKO BCNA306E3S jest bardziej energooszczędne, a diody LED dają bardziej naturalne światło w porównaniu do zwykłego oświetlenia. Oświetlenie LED to kolejny krok do przodu w celu bardziej ekologicznych działań.

Lodówka BEKO BCNA306E3S - Oświetlenie LED

Półka na butelki

Chromowana półka na butelki zapewnia idealną przestrzeń na chłodzące się butelki, a tym samym zwiększa wykorzystanie dostępnej przestrzeni w chłodziarce BEKO BCNA306E3S. Chromowana półka na butelki to również świetny wygląd i maksymalna higiena. Nie trać czasu na szorowanie plastiku - postaw na chromowaną półkę na butelki.

Lodówka BEKO BCNA306E3S - Półka na butelki

Alarm otwartych drzwi

Chłodziarka BEKO BCNA306E3S wyposażona jest w „Alarm otwartych drzwi”, który ostrzega Cię przed pozostawieniem uchylonych lub niedomkniętych drzwi. Alarm otwartych drzwi rozlegnie się, kiedy drzwi lodówki będą otwarte zbyt długo. Alarm otwartych drzwi ucichnie, kiedy tylko je zamkniesz.

Lodówka BEKO BCNA306E3S - Alarm otwartych drzwi

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.

Po pewnym podłączeniu lodówki do istniejących oraz sprawnie działających instalacji zostanie ona wypoziomowana i unieruchomiona wewnątrz zabudowy. Dla pełnej wygody i ergonomii użytkowania lodówki zmieniamy kierunek otwierania drzwi. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

Pamiętaj, że nieprawidłowo wypoziomowana chłodziarka może głośno pracować, doprowadzić do rozszczelnienia drzwi i wzrostu zużycia prądu. Ma to również wpływ na żywotność samego agregatu.

usluga

Dane techniczne

Techniczne

  • Pełny No Frost
  • Funkcje dodatkowe
    Alarm otwartych drzwi, Oświetlenie LED, Szuflada FreshZone
  • 1
  • 2
  • Położenie zamrażarki
    Na dole
  • Tak
  • Liczba drzwi
    2
  • Chłodziarka

  • Liczba pojemników na warzywa
    1
  • Liczba półek
    4
  • Liczba półek na butelki
    1
  • 215
  • Rodzaj półek
    Szklane
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki
    No-Frost
  • Zamrażarka

  • 13
  • */***
  • Liczba pojemników w zamrażarce
    3
  • 69
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika
    No-Frost
  • 3.5
  • Parametry

  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Wymiary

  • Szerokość [cm]
    54
  • Wysokość [cm]
    193
  • Głębokość [cm]
    54.5
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera BEKO S.A.
  • Opinie

    4.4/5
    38 opinii
    34 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    3.8 /5
    Funkcjonalność
    4.4 /5
    Pojemność
    4.4 /5
    Energooszczędność
    4.5 /5
    Ergonomia wnętrza
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    tadeusz 15 sierpnia 2021
    Ok super beko.
    Godna polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Marzena 26 czerwca 2021
    Beko
    Rewelacja. Cichutka. Śliczna. Komora na wędliny osobna na warzywa. Dodatkowo na butelki. Super
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    edyta 20 stycznia 2021
    Polecam
    Ogólnie polecam, jedynym minusem jest przy tej wysokości lodówki średnia pojemność i ustawność.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Robert 18 listopada 2020
    Polecam...
    Lodówka bardzo pięknie się prezentuje. Prostota wykonania we wnętrzu uzupełniona jest o bardzo pozytywne niebieskie oświetlenie, daje to wrażenie nowoczesności w prostym, minimalistycznym wydaniu. Dzięki cichej pracy nie przeszkadza ... i smakowicie chłodzi to co do niej schowamy. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Beata 27 października 2020
    Super, polecam.
    Właśnie takiej lodówki szukałam, duża, bardzo pojemna, świetnie wyglądająca w środku, a do tego jeszcze ten srebrny panel pięknie wyglądający. Dość cicha jak na zabudowaną, jestem mega zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ilona 30 listopada 2020
    Lodówka BEKO
    Super sprzęty BEKO. Polecam gorąco, jesteśmy wierni od 5 lat. Posiadam dwie lodówki oraz zmywarkę i płytę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adrian 31 grudnia 2020
    Pozytywna
    Wszystko tak jak powinno być.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Malgorzata 30 listopada 2020
    Pozytywna
    Dobra
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Szymon 2 lipca 2020
    Zdecydownie Polecam
    Od kilku dni jestem posiadaczem lodówki Beko więc o energooszczędności nie jestem w stanie zbyt wiele powiedzieć , jak każda lodówka pod zabudowę z zewnątrz nie wyróżnia się niczym szczególnym , natomiast wszystko zmienia się po otwarciu drzwi wtedy oczom ukazują się przestronność , nowoczesność technologiczna min. NoFrost , System Active Fresh Blue Light , całości dopełnia naturalna barwa oświetlenia LED . Pomimo krótkiego czasu użytkowania polecam lodówkę która w całości spełnia moje oczekiwania – jest taka jaka powinna być nowoczesna lodówka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karol 16 września 2020
    Polecam
    Fantastyczna lodówka, największa pod zabudowę, w środku świetne rozwiązania jeśli chodzi zaplanowaną przestrzeń. Zamrażalnik również pojemny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Energooszczędność
    /5
    Ergonomia wnętrza
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa lodówki okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa wyświetlacz w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Rozmrożona żywność? Zwrócimy Ci koszt żywności do 300 zł.
    Urwane drzwi lub pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Pełen Komfort (Lodówka, Zamrażarka) - montaż w zabudowie meblowej


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • W razie konieczności i odpowiednio do sytuacji:
        • Odłączenie zużytego sprzętu od instalacji
        • Demontaż sprzętu
      • Montaż w przygotowanym miejscu zabudowy meblowej
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej i elektrycznej
      • Wypoziomowanie, stabilizacja i unieruchomienie wewnątrz zabudowy meblowej
      • Montaż półek i szuflad
      • Montaż pozostałych elementów meblowych (front, cokół)
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Zmiana kierunku otwierania drzwi lodówki (bez wyświetlacza)


      • Wniesienie
      • Demontaż osłon, blend i zaślepek
      • Zdjęcie drzwi lodówki
      • Przełożenie zawiasów i drzwi w lodówce - zmiana kierunku otwierania
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Montaż osłon, blend i zaślepek

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Lodówka BEKO BCNA306E3S
      Lodówka BEKO BCNA306E3S
      Lodówka BEKO BCNA306E3S
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 250
      2 359 , 99
      2 109
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756