Lodówka AEG SCE81926TS
Lodówka AEG SCE81926TS
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 400
2 949 , 99
2 549
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

System
CustomFlex
System
MultiSpace
Technologia
DynamicAir
Szuflada
NaturaFresh
Chłodziarko-zamrażarka do zabudowy z dolnym zamrażalnikiem
RCB73821TY
Chłodziarko-zamrażarka CustomFlex do zabudowy z dolnym zamrażalnikiem, wyposażona w oddzielną szufladę, która pozwala dłużej zachować świeżość mięsa i ryb oraz wyświetlacz ze sterowaniem dotykowym.
POZNAJ NASZE LODÓWKI
CHŁODZIARKA, KTÓRA DOSTOSUJE SIĘ DO TWOICH POTRZEB
Chłodziarka Customflex pozwoli Ci zorganizować przestrzeń do przechowywania dokładnie tak, jak zechcesz. Wystarczy, że szybko i łatwo zmienisz położenie pojemników. Uchwyty do ziół. Przezroczyste pojemniki na sery.
MULTISPACE - SWOBODA PRZECHOWYWANIA
Chłodziarko-zamrażarka MultiSpace zapewnia większą pojemność przechowywania niż standardowe chłodziarki do zabudowy - większa elastyczność i maksymalne wykorzystanie dostępnej przestrzeni.
RÓWNOMIERNE CHŁODZENIE NA KAŻDYM POZIOMIE
Technologia DynamicAir firmy AEG zapewnia stały przepływ powietrza, gwarantując stabilną temperaturę w całej chłodziarce. Równomierne schładzanie produktów na każdym poziomie. W całej komorze chłodziarki. Bez ciepłych stref. Bez rozwoju bakterii. Z myślą o zachowaniu świeżości produktów.
SPECJALNA SZUFLADA DO PRZECHOWYWANIA MIĘSA I RYB
Komora chłodziarko-zamrażarki NaturaFresh może utrzymywać temperaturę 0°C – idealną dla mięsa i ryb. Zapewnia ona doskonałe warunki do przechowywania produktów dzięki możliwości regulacji temperatury i wilgotności. W efekcie żywność zachowuje konsystencję i smak jak świeżo po zakupie.
IDEALNIE ZAGOSPODAROWANA PRZESTRZEŃ W CHŁODZIARCE DZIĘKI SYSTEMOWI FLEXISHELF
Korzystaj ze swobody przechowywania, jaką zapewnia półka FlexiShelf. Jej przednią część można łatwo wsunąć pod tylną, aby zrobić miejsce na wyższe produkty.
STERUJ WSZYSTKIMI USTAWIENIAMI CHŁODZIARKO-ZAMRAŻARKI
Wyświetlacz temperatury z zaawansowanym sterowaniem dotykowym zapewnia pełną kontrolę nad warunkami przechowywania żywności. Elementy sterujące są tak czułe, że precyzyjna regulacja odbywa się przy najlżejszym dotknięciu palca. Wyświetlacz dostarcza zwrotnych informacji o bieżącej temperaturze i wybranych funkcjach.
Electrolux



Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.
Po pewnym podłączeniu lodówki do istniejących oraz sprawnie działających instalacji zostanie ona wypoziomowana i unieruchomiona wewnątrz zabudowy. Dla pełnej wygody i ergonomii użytkowania lodówki zmieniamy kierunek otwierania drzwi. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.
Pamiętaj, że nieprawidłowo wypoziomowana chłodziarka może głośno pracować, doprowadzić do rozszczelnienia drzwi i wzrostu zużycia prądu. Ma to również wpływ na żywotność samego agregatu.


Dane techniczne

Techniczne

  • Zamrażarka
  • Funkcje dodatkowe
    Alarm dźwiękowy i świetlny zbyt wysokiej temperatury w chłodziarce, Alarm otwartych drzwi, Dynamiczna cyrkulacja powietrza
  • 1
  • 1
  • Położenie zamrażarki
    Na dole
  • Tak
  • Liczba drzwi
    2
  • Chłodziarka

  • Liczba pojemników na warzywa
    1
  • Liczba półek
    4
  • Liczba półek na butelki
    0
  • 207
  • Rodzaj półek
    Szklane
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki
    Automatyczne
  • Zamrażarka

  • 21
  • ****
  • Liczba pojemników w zamrażarce
    3
  • 60
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika
    No-Frost
  • 10
  • Parametry

  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Wymiary

  • Szerokość [cm]
    54
  • Wysokość [cm]
    188.4
  • Głębokość [cm]
    54.9
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.8/5
    34 opinii
    32 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    4.8 /5
    Funkcjonalność
    4.8 /5
    Pojemność
    4.7 /5
    Energooszczędność
    4.8 /5
    Ergonomia wnętrza
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 4 lutego 2021
    Super wykonanie
    Ogólnie lodówka super, szczególnie jeśli chodzi o jakość wykonania, głównie plastikowych elementów. Pojemność nie powala na kolana, ale To akurat minus lodówek do zabudowy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Gintaras 15 stycznia 2021
    Polecam.
    Lodówka w pełni spełnia swoje zadania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 1 lutego 2021
    Super
    Pojemna lodówka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Jakub 2 października 2020
    Ma wszystko co potrzeba idealnej lodówce
    Lodówka idealna do zabudowy, polecił mi ją uśmiechnięty sprzedawca znający się na fachu. Jest cicha, sprawna, posiada funkcje NoFrost, a do tego wiele pojemnych szuflad. Bardzo dużym atutem tej lodówki jest fakt, że można niestandardowo ustawić półeczki na drzwiach, kombinacji jest wiele. Posiada wiele przydatnych funkcji, z których korzystamy z rodziną na co dzień, takie jak: alarm zamkniętych drzwi, informujący mnie czy drzwi są zamknięte, alarm wysokiej temperatury, dynamiczna cyrkulacja powietrza. Solidna jakość, a do tego jest energooszczędna. Polecam, super sprzęt, nowoczesny design.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Leszek 2 października 2020
    Lodówka do zabudowy AEG
    Produkt wybrany przez nas spełnia i nasze oczekiwania i też nas zaskoczyły nowe rozwiązania w tym modelu, co tym bardziej nas upewniło, że nasz wybór jest i słuszny i zarazem bardzo dobry! Polecamy innym osobom jeszcze niezdecydowanym!.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Halinka 2 października 2020
    Ekstra
    Dzięki swojemu rozmiarowi chłodziarka jest pojemna i funkcjonalna. Można w niej łatwo dostosować półki pod własne potrzeby. Szybko się chłodzi i ma tryb wakacyjny, którzy przydaję mi się przy wyjazdach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patrycja 24 października 2020
    BARDZO POLECAM !
    Lodówka super pojemna, bardzo funkcjonalna i dobrze wykonana, prowadnice teleskopowe to super sprawa. POLECAM!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mirosława 8 listopada 2020
    Goraco polecam!
    Jestem zauroczona przestronnoscia i funkcjonalnoscia. Moja najlepsza lodowka jak do tej pory!!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 25 października 2020
    Super
    Pomimo, że jest płytsza od wolnostojącej lodówki, to nadrabia wysokością i jakością. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 1 października 2020
    Super
    Super wykonanie, cicha i przemyślana.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Energooszczędność
    /5
    Ergonomia wnętrza
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa lodówki okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa wyświetlacz w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Rozmrożona żywność? Zwrócimy Ci koszt żywności do 300 zł.
    Urwane drzwi lub pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Pełen Komfort (Lodówka, Zamrażarka) - montaż w zabudowie meblowej


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • W razie konieczności i odpowiednio do sytuacji:
        • Odłączenie zużytego sprzętu od instalacji
        • Demontaż sprzętu
      • Montaż w przygotowanym miejscu zabudowy meblowej
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej i elektrycznej
      • Wypoziomowanie, stabilizacja i unieruchomienie wewnątrz zabudowy meblowej
      • Montaż półek i szuflad
      • Montaż pozostałych elementów meblowych (front, cokół)
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Lodówka AEG SCE81926TS
      Lodówka AEG SCE81926TS
      Lodówka AEG SCE81926TS
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 400
      2 949 , 99
      2 549
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756