Polecane produkty podobne

Opis i dane

Zachowaj na dłużej doskonałą świeżość i smak produktów

Większa swoboda przechowywania żywności

Ta innowacyjna półka o szerokości połowy drzwi może być przesuwana w lewą lub prawą stronę, dzięki czemu zapewnia więcej możliwości przechowywania produktów.

Lodówka ELECTROLUX ERN 1300AOW

Co zawiera zestaw?

Kupując lodówkę ELECTROLUX ERN 1300AOW w zestawie otrzymujesz: urządzenie, kartę gwarancyjną oraz instrukcję obsługi.


Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.

Po pewnym podłączeniu lodówki do istniejących oraz sprawnie działających instalacji zostanie ona wypoziomowana i unieruchomiona wewnątrz zabudowy. Dla pełnej wygody i ergonomii użytkowania lodówki zmieniamy kierunek otwierania drzwi. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

Pamiętaj, że nieprawidłowo wypoziomowana chłodziarka może głośno pracować, doprowadzić do rozszczelnienia drzwi i wzrostu zużycia prądu. Ma to również wpływ na żywotność samego agregatu.

Lodówka zabudowa usługa

Dane techniczne

Techniczne

  • Brak
  • Funkcje dodatkowe
    Brak
  • 1
  • 1
  • Położenie zamrażarki
    Brak
  • Tak
  • Liczba drzwi
    1
  • Pojemność [l]
    127 chłodziarka
  • Chłodziarka

  • Liczba pojemników na warzywa
    2
  • Liczba półek
    3
  • Liczba półek na butelki
    0
  • 130
  • Rodzaj półek
    Szklane
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki
    Automatyczne
  • Zamrażarka

    Parametry

  • Kolor
    Biały
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Wymiary

  • Szerokość [cm]
    56
  • Wysokość [cm]
    81.5
  • Głębokość [cm]
    55
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.6/5
    7 opinii
    7 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    4.4 /5
    Funkcjonalność
    4.6 /5
    Pojemność
    4.6 /5
    Energooszczędność
    4.6 /5
    Ergonomia wnętrza
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Marek 14 maja 2019
    Jest ok
    Jak na tak małą lodówkę, duża przestrzeń, dobrze oświetlona. Jest ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kasia 14 maja 2019
    Opinia
    Dobra do małej kuchni lub aneksu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wiktoria 13 lutego 2019
    Zgrabna i podblatowa - idalna do małej kuchnii
    Ten Electrolux spełnia wszystkie moje wymagania. Szklane, eleganckie i higieniczne półki, duża pojemność przy niewielkich gabarytach. Cicha, posiada ciekawe rozwiązania półek na drzwiach, które umożliwiają zróżnicowane umieszczenie produktów w zależności od potrzeb. Jeśli szukasz zgrabnej lodówki podblatowej to idealny produkt dla Ciebie!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Halina S 2 sierpnia 2018
    Polecam
    Mała, ale pojemna mieszcząca się pod blatem kuchennym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub S 20 października 2017
    Pozytywna, polecam
    Idealna pod zabudowę, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Leszek 16 listopada 2016
    ok
    Idealna do pomieszczenia socjalnego. Ma szklane półki które łatwo umyć jak któryś z chłopaków nie dokręci słoika ze śledziami. Jest oszczędna i cicha. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Alona 14 grudnia 2016
    Polecam!!!
    Lodówka pojemna, praktyczna do małej kuchni. Polecam produkt i sklep MediaExpert gdzie ją zakupiliśmy z fachową pomocną obsługą
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Energooszczędność
    /5
    Ergonomia wnętrza
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa lodówki okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa wyświetlacz w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Rozmrożona żywność? Zwrócimy Ci koszt żywności do 300 zł.
    Urwane drzwi lub pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Zmiana kierunku otwierania drzwi lodówki (bez wyświetlacza)


      • Wniesienie
      • Demontaż osłon, blend i zaślepek
      • Zdjęcie drzwi lodówki
      • Przełożenie zawiasów i drzwi w lodówce - zmiana kierunku otwierania
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Montaż osłon, blend i zaślepek

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Lodówka ELECTROLUX ERN 1300AOW
      Produkt archiwalny

      Lodówka ELECTROLUX ERN 1300AOW

      Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
        Brak podobnych produktów
        Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

        Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756