Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Piekarnik ELECTROLUX LOD6C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A+

(23)
Kod: 898120

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Piekarnik ELECTROLUX LOD6C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A+
Piekarnik ELECTROLUX LOD6C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A+
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 300
1 999 , 99
1 699
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Piekarnik parowy SteamBake
Termosonda
Czyszczenie katalityczne
Sterowanie pokrętłami
Piekarnik parowy seria 600 SteamBake
EOD6P71Z
Piekarnik parowy gwarantujący optymalne rezultaty pieczenia, poprzez dodanie pary w początkowej fazie. Wyposażony w termosondę umożliwia pełną kontrolę podczas pieczenia. Dzięki obecności powłoki katalitycznej pochłaniającej tłuszcz, piekarnik sam się oczyszcza przy temperaturze 250°C.
WYBIERZ PIEKARNIK DLA SIEBIE
POZNAJ NASZ PIEKARNIK
Termosonda
Piekarnik SenseCook® z termosondą monitoruje temperaturę wnętrza potrawy. Gdy potrawa jest gotowa, sygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.
Czyszczenie Katalityczne
System samoczynnego czyszczenia zaczyna działać automatycznie, gdy piekarnik osiąga temperaturę 250°C. Dzięki temu czyszczenie nie stanowi teraz żadnego problemu.
Szybkie i równomierne pieczenie Even Cooking
Wentylator zapewnia stały obieg gorącego powietrza, gwarantując równomierny rozkład temperatury. W takich warunkach potrawy mogą być pieczone w niższej nawet o 20% temperaturze w porównaniu do piekarników tradycyjnych, co umożliwia oszczędność czasu i energii.
Pojemność
Bardzo duża pojemność piekarnika pozwala na gotowanie na wielu poziomach jednocześnie oraz swobodne używanie dużych naczyń wewnątrz urządzenia.
Electrolux



Filmy:




Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie. Nasi specjaliści po sprawdzeniu szczelności istniejącej instalacji gazowej ustawią piekarnik we wskazanym miejscu, wypoziomują go i bezpiecznie podłączą do istniejącej i sprawnej instalacji. Po raz pierwszy uruchomimy piekarnik i potwierdzimy instalację wpisem do gwarancji. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

ddd

Dane techniczne

Parametry

  • Drzwi
    Otwierane uchylnie
  • Kolor frontu
    Czarny
  • Elektryczny parowy
  • Wyposażenie
    1 blacha emaliowana, 1 brytfanna emaliowana, Instrukcja obsługi w języku polskim, Prowadnice TR1LV
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Automatyczne wyłączanie
  • Czyszczenie piekarnika
    Katalityczne
  • Opuszczana grzałka grilla (opiekacza)
    Nie
  • 72
  • Teleskopowe
  • Wykonanie wnętrza piekarnika
    Powłoka katalityczna
  • Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    Automatyczna propozycja temperatury, Elektroniczna regulacja czasu, Elektroniczna regulacja temperatury, Szybki nagrzew
  • Tak
  • Liczba funkcji piekarnika
    9
  • Nie
  • Pokrętła
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Tak
  • Tak
  • Retro
    Nie
  • Programator

  • Programator pracy piekarnika
    Elektroniczny
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    59.6
  • Wysokość [cm]
    59.4
  • Głębokość [cm]
    56.9
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.8/5
    23 opinii
    22 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.9 /5
    Funkcjonalność
    4.7 /5
    Pojemność
    4.6 /5
    Prostota obsługi
    4.6 /5
    Szybkość podgrzewania
    5 /5
    Programy
    4.8 /5
    Cena/jakość
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 4 sierpnia 2021
    Zadowolona z zakupu
    Kiedy usłyszałam o piekarnikach parowych pomyślałam, że warto dopisać taki do listy moich kuchennych marzeń. Bardzo lubię gotować i piec. Nie wyobrażam sobie niedzieli, bez domowego ciasta na stole. Moja stara kuchenka dokonała żywota i oto pojawił się na jej miejscu piekarnik parowy LOD6C71Z. Skuszona nazwą Electrolux SteamBake oraz opisem funkcjonalności zakupiłam właśnie ten model. Okazuje się, że to produkt skrojony dla mnie. Szeroki zakres temperatur od 30 do 300 stopni pozwala na maksymalne wykorzystanie potencjału podczas pieczenia. Dzięki niskiej nastawie 30stopni będę mogła wspomóc wyrastanie drożdżowego ciasta w chłodne dni. Natomiast maksymalna temperatura to coś, dzięki czemu moje oczy świecą się w stronę przepisu na domowy chleb i włoską pizzę. Ten pierwszy już mam za sobą – chleb wyszedł idealnie wyrośnięty i chrupiący. Dodatek pary podczas pieczenia sprawił, że skórka jest niezbyt gruba, ale doskonale chrupiąca. W środku chleb był miękki i puszysty, nie stracił swojej wilgoci mimo długiego czasu pieczenia. Mój wypiek może śmiało konkurować z lokalną piekarnią! Chowane pokrętła to wspaniały wynalazek. Nie muszę się obawiać, że niechcący coś przestawię lub dzieci przestawią temperaturę. Dodatkowym atutem jest chłodny front. Piekarnik podczas pracy nie oddaje tak dużo ciepła do pomieszczenia, nie jest również gorący – można spokojnie dotknąć szyby bez obaw o oparzenie. Jedyną funkcją, której mi tutaj brakuje to rożen. Jednak funkcja pary rekompensuje to bardzo dobrze, gdyż mięso pieczone na blaszce jest soczyste i pięknie przypieczone, a termosonda sygnalizuje gdy jest gotowe. Serdecznie polecam ten model piekarnika. Jestem z niego bardzo, bardzo zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 14 lipca 2021
    Wygoda i funkcjonalność
    Piekarnik o solidnym, eleganckim i nowoczesnym wykonaniu. Intuicyjny w obsłudze, funkcjonalny. Świetnie komponuje się w zabudowie. Duża pojemność, szybkie nagrzewanie, dużo programów do wyboru. Dodatkowo ma termosondę. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 9 sierpnia 2021
    Polecam
    Idealny piekarnik dla osób, które lubią piec ciasta, łatwy w czyszczeniu prosty w obsłudze i wygląd bardzo elegancki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 6 lipca 2021
    Super produkt
    Produkt najwyższej klasy jakości, prostota, funkcjonalność, wygląd nic dodać nic ująć, po prostu SUPER PRODUKT.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 17 czerwca 2021
    Piekarnik Electrolux LOD6C71Z
    Świetny produkt, pierwsze ciasto upieczone, funkcja para w tym piekarniku sprawdza się przy warzywach. Jestem bardzo zadowolony, bardzo polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Hubert 17 maja 2021
    Świetny wybór!
    Jestem bardzo zadowolony z zakupu, wybrałbym ten produkt drugi raz. Świetna jakość dostawy MediaExpert.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    gennadii 11 kwietnia 2021
    Funkcjonalność
    Funkcjonalność
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystyna 10 lutego 2021
    Gorąco polecam!
    Polecam piekarnik Electrolux LOD6C71Z STEAMBAKE. Ponieważ mam małe dzieci, a piekarnik jest zamontowany w niskich szafkach kuchennych, doceniam blokadę przed otwarciem, chowane pokrętła i szybę, która się nie nagrzewa. Piekarnik ma dużą pojemność, piecze równomiernie, a funkcja dodania pary stała się moją ulubioną funkcją podczas pieczenia. Prowadnice teleskopowe, są dużym plusem. Dzięki nim mogę bezpiecznie sprawdzić czy danie jest już gotowe. Piekarnik ładnie wygląda. Czyszczenie katalityczne piekarnika też super się sprawdza, nie trzeba go szorować w środku ręcznie. Jestem zadowolona z zakupu. Kupiłabym ponownie!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aneta 5 lutego 2021
    Opinia pozytywna
    Piekarnik ma wiele przydatnych funkcji oraz jednocześnie jest elegancki i nowoczesny. Sprzęt cechuje się naprawdę stylowym wyglądem. Wysuwane pokrętła i nowoczesny wyświetlacz zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Pierwsze ciasto wyszło idealnie dzięki funkcji SteamBake. Bardzo dobrą opcją jest także zabezpieczenie przed dziećmi, które sprawia, że podczas pieczenia drzwi piekarnika są zimne, a to uniemożliwia pociechom zrobienie sobie krzywdy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 29 marca 2021
    Piekarnik idealny dla Ciebie !
    Idealny piekarnik do codziennego użytkowania. Nowoczesny design pięknie komponuje się w nowoczesne wnętrza. A jego prostota obsługi zadowoli każdego, nawet nowicjusza zaczynającego przygodę w kuchni. Polecam każdemu kto ceni sobie prostotę i nowoczesność za przystępną cenę !
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Programy
    /5
    Cena/jakość
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Pęknięta szyba, w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy ją.
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Montaż piekarnika do zabudowy


      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Montaż w przygotowanym miejscu
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Podłączenie do istniejącej I sprawnej instalacji elektrycznej
      • Uruchomienie piekarnika
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Piekarnik ELECTROLUX LOD6C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A+
      Piekarnik ELECTROLUX LOD6C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A+
      Piekarnik ELECTROLUX LOD6C71Z SteamBake Elektryczny parowy Czarny A+
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 300
      1 999 , 99
      1 699
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756