Nocne Przeceny! Kupuj taniej z kodem rabatowym: NOCNA

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80

(3)
Kod: 839194

Nocne Przeceny! Kupuj taniej z kodem rabatowym: NOCNA

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80
Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80

Obowiązuje do 24.09.2021 r. do godz. 11:00

Cena z kodem
NOCNA
438
00

Obowiązuje do 24.09.2021 r. do godz. 11:00

Cena regularna
469
00
Cena regularna: 469,00 zł
46,90 zł x 10 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
U Ciebie
W sklepie w poniedziałek
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80

Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80 o szerokości 58 cm z czterema palnikami. Urządzenie posiada automatyczną zapalarkę gazu i sterowanie mechaniczne.

Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80- Wygląd Ogólny

Elektryczne zapalarki

Elektryczne zapalarki ustawione na boku w płycie gazowej BOSCH PBP6B5B80 pozwalają wygodnie kontrolować moc płomieni jedną ręką.

Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80 - Bezpieczeństwo za jednym naciśnięciem

Ruszty

Emaliowane ruszty w płycie gazowej BOSCH PBP6B5B80łatwe do zdejmowania i do mycia.

Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80 ruszty

Zabezpieczenie przeciwwypływowe gazu

Płyta BOSCH PBP6B5B80 została wyposażona w zabezpieczenie przeciwwypływowe gazu - system odcinający dopływ gazu w przypadku zalania płomienia np. przez gotującą się zupę. Eliminuje ulatnianie się gazu.

Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80 palnik zabezpieczenie przeciwwypływowe gazu

Zadbaj o swoją wygodę

Nasi specjaliści sprawdzą szczelność istniejącej instalacji gazowej i bezpiecznie zamontują płytę we wcześniej przygotowanym otworze blatu. W razie potrzeby wymienione zostaną wszystkie dysze i wyregulowana zostanie wysokość płomienia. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.
Pamiętaj, że tylko uprawniony monter może podłączyć płytę gazową, co musi zostać potwierdzone odpowiednią pieczęcią i wpisem w karcie gwarancyjnej.

plyta-usluga

Dane techniczne

Parametry

  • Kolor płyty grzewczej
    Srebrny
  • Gazowa
  • Wyposażenie
    Dysze na gaz płynny, Instrukcja obsługi w języku polskim
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Zabezpieczenie przeciwwypływowe gazu
  • 220-240
  • Płyta

  • Funkcje dodatkowe
    Brak
  • Liczba pól grzewczych
    4
  • Dwuczęściowy, Emaliowany
  • Palnik 1
    Moc: 1000W
  • Palnik 2
    Moc: 3000W
  • Palnik 3
    Moc: 1700W
  • Palnik 4
    Moc: 1700W
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    58
  • Wysokość [cm]
    4.5
  • Głębokość [cm]
    51
  • Stal nierdzewna
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera BSH SPRZET GOSPODARSTWA DOMOWEGO Sp.zo.o.
  • Opinie

    5/5
    3 opinii
    3 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Łatwość czyszczenia
    5 /5
    Prostota obsługi
    5 /5
    Szybkość podgrzewania
    5 /5
    Odporność na zarysowania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 19 września 2017
    Polecam
    POLECAM!!! OK!!! PROSTA W OBSŁUDZE!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Wojtek 26 stycznia 2017
    Plyta gazowa Bosch
    Bardzo udany i szybki zakup mila sympatyczna obsługa ,takich nam potrzeba .Polecam i nadal będę korzystał z waszego sklepu.Pozdrawiam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 16 czerwca 2016
    Pozytywna, polecam!
    Płyta gazowa zgodna z opisem, jak najbardziej w porządku i za rozsądne pieniądze. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Łatwość czyszczenia
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Odporność na zarysowania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Naprawa płyty okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa elektronika sterowania w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? wymienimy je na nowe!
    Uszkodzone pokrętło, palnik lub inny element w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Naprawiamy lub wymienimy na nowe!

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Podłączenie płyty Gazowej


        W celu wykonania usługi wymagany jest zakup odpowiedniego przewodu gazowego.
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego urządzenia
      • Montaż w przygotowanym otworze blatu
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Wymiana i regulacja dysz (w razie konieczności)
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji gazowej i/lub elektrycznej
      • Sprawdzenie szczelności układu oraz poprawnego działania zabezpieczeń przeciwwypływowych gazu przy wszystkich palnikach
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80
      Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80
      Płyta gazowa BOSCH PBP6B5B80

      Obowiązuje do 24.09.2021 r. do godz. 11:00

      Cena z kodem
      NOCNA
      438
      00

      Obowiązuje do 24.09.2021 r. do godz. 11:00

      Cena regularna
      469
      00
      Cena regularna: 469,00 zł
      46,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      W sklepie w poniedziałek
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756