Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIS62449W

(23)
Kod: 554072

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

  • Rodzaj płyty
    Indukcyjna
  • Wymiary (SxG) [cm]
    59 x 52
  • Wykonanie płyty grzewczej
    Szkło ceramiczne
  • Kolor płyty grzewczej
    Biały
  • Moc przyłączeniowa [W]
    7200
  • Sterowanie płyty grzewczej
    Sensorowe
Możliwość łączenia dwóch pól w jedno większe
Funkcja SenseBoil® - pilnuje wrzącej wody
Zobacz cały opis
Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIS62449W
Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIS62449W
Taniej o 400
2 699 , 99
2 299
99
76.66 PLN x 30 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! Teraz zapłać tylko 50%
Pół roku nie płacisz! Teraz zapłać tylko 50%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Najpłytsza płyta
Funkcja Bridge
PowerBoost
Optifix
Płyta indukcyjna Slim-Fit SenseBoil
EIS62449W
Tylko z takim podejściem i nieskazitelnie białą płytą indukcyjną Electrolux możesz tworzyć najlepsze smaki, zaskakując swoich bliskich i gości! Dlatego nie ograniczaj się do małych naczyń i gotuj za pomocą funkcji Bridge, która łączy 2 pola grzejne w jedno większe. Jest ona całkowicie nowej konstrukcji typu Slim i posiada niespotykaną dotąd grubość. Łatwo zamontujesz ją w swojej kuchni, nawet jeśli posiadasz 12-milimetrowy bardzo cienki blat.
POZNAJ NASZE PŁYTY INDUKCYJNE
Najpłytsza płyta
SLIM-FIT to najpłytsza* dostępna na polskim rynku płyta indukcyjna. Z powodzeniem może zastąpić Twoją dotychczasową płytę elektryczną lub gazową, bo jej głębokość jest do nich zbliżona. Bez problemu umieścisz ją w blacie o grubości 12 mm nad zufladami i w blacie 28 mm nad piekarnikiem Electrolux.
Pola Infinite™
Do dyspozycji dajemy Ci duże i elastyczne pola grzewcze, które automatycznie dostosują się do rozmiaru i kształtu Twoich naczyń. Wszystkie garnki w użyciu!
Funkcja Bridge
Za pomocą przycisku Bridge płyta Infinite łączy dwie strefy, tak aby działały jak jedna, z taką samą regulacją temperatury i czasu pracy. Ułatwia gotowanie w dużych lub wydłużonych naczyniach
Proste i szybkie montowanie z OptiFix™
Dzięki systemowi OptiFix™ po prostu wsuwasz płytę w wycięty otwór. Bez specjalnej przegrody w meblu. Bez otworów wentylacyjnych na froncie.
DirectAccess
Błyskawiczne i proste sterowanie mocą płyty. Regulacja mocy jeszcze nigdy nie była tak szybka i intuicyjna.
h
ZALETY INDUKCJI
CZYSTOŚĆ
Płyta indukcyjna jest o wiele łatwiejsza w czyszczeniu.
SZYBKOŚĆ
Płyta indukcyjna pozwoli ci błyskawicznie przygotować potrawy.
PRECYZJA
Precyzyjnie regulujesz moc. Reakcja płyty jest natychmiastowa.
BEZPIECZEŃSTWO
Płyta nagrzewa się jedynie pod naczyniem kuchennym.
EFEKTYWNOŚĆ
Indukcja jest bardziej energooszczędna.
Instalacja Optifix
Dzięki systemowi OptiFix™ po prostu wsuwasz płytę w wycięty otwór. Bez specjalnej przegrody w meblu. Bez otworów wentylacyjnych na froncie.
Electrolux



Filmy:



Dane techniczne

Parametry

  • Kolor płyty grzewczej
    Biały
  • Rodzaj płyty
    Indukcyjna
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Blokada ustawień Zabezpieczenie przed dziećmi
  • Moc przyłączeniowa [W]
    7200
  • Napięcie zasilania [V]
    230-400
  • Wolna strefa indukcyjna
    Tak
  • Płyta

  • Funkcje dodatkowe
    Automatyczne rozpoznawanie naczyń Eco Timer Funkcja automatycznego szybkiego grzania Funkcja Booster Funkcja Bridge Funkcja CleverHeat Funkcja odliczania czasu Możliwość podłączenia na 230 V Podświetlane sterowanie Sygnał dźwiękowy z opcją wyłączenia
  • Liczba pól grzewczych
    4
  • Pole 1 [W]
    1400/2500
  • Pole 2 [W]
    1800/2800
  • Pole 3 [W]
    2300/3200
  • Pole 4 [W]
    2300/3200
  • Funkcje

  • Sterowanie płyty grzewczej
    Sensorowe
  • Wskaźnik ciepła resztkowego
    Tak
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    59
  • Wysokość [cm]
    4.4
  • Głębokość [cm]
    52
  • Wykonanie płyty grzewczej
    Szkło ceramiczne
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    5/5
    23 opinii
    23 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Łatwość czyszczenia
    5 /5
    Prostota obsługi
    5 /5
    Szybkość podgrzewania
    5 /5
    Odporność na zarysowania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Łukasz 20 listopada 2020
    Fantastyczny Zakup
    Płyta Indukcyjna do zabudowy koloru białego - model EIS62449W to świetny wybór. Nie są na niej widoczne rysy jak na płytach innego koloru (zwłaszcza czarnego). Została zakupiona z uwagi na możliwość podłączenia jej bezprzewodowo z okapem, na której funkcji nam najbardziej zależało. Ponadto ma użyteczną funkcję alarmu przy gotowaniu, co gwarantuje zabezpieczenie przed wykipieniem mleka. Na rynku mało jest płyt w kolorze białym, mającym ww. funkcje, więc ten zakup oceniam jako trafiony. Jedyną wadą tej płyty jest jej stała cena, gdyż "polowałem" na nią od dłuższego czasu, a jej cena nie spadła ani o złotówkę. Serdecznie polecam !!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 29 czerwca 2020
    Rewelacyjna
    Kupiłam białą płytę z Elektroluxa, zastanawiałam się nad nią długo. Teraz wiem, że nie potrzebnie. Płyta pięknie się prezentuje. Super się na niej gotuje. Wcześniej miałam Samsung 8 lat. Tu sterowanie sensoryczne do każdego pola, super i większa skala. Funkcja wykipienia moim zdaniem powinna wcześniej się załączać. Sporo trzeba czekać żeby poziom grzania sam się zmniejszył. Mimo tego różnica w cenie ok 450 zł ale drugi raz też bym tą kupiła. Polecam w 100 %
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Emi 20 lipca 2020
    Zjawiskowa
    Płyta wygląda zjawiskowo na drewnianym blacie, ma piękny kolor, ale i też wiele zalet funkcjonalnych m.in. umożliwia połączenie dwóch pól grzejnych w jedną dużą powierzchnię do gotowania, co jest bardzo praktyczne. Hitem jest automatycznie regulowana temperatura, gdy woda zbliża się do punktu wrzenia, aby delikatnie się gotowała i nie trzeba się martwić, że coś wykipi. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Monika 8 listopada 2019
    Piękna biała płyta
    Bardzo się cieszę, że płyta ma głęboki odcień bieli i jest to prawdziwa biel, a nie złamana niebieskim. Cudnie się prezentuje w białej kuchni. Od kilku miesięcy działa bez zarzutu i ma wiele przydatnych funkcji, które wykorzystuję na co dzień - zwłaszcza PowerBoost i Cleaver Heat. Bardzo dobry sprzęt, który świetnie wpasuje się do cienkiego, jak i grubego blatu dzięki SlimFit.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Arkadiusz 14 kwietnia 2020
    Płyta indukcyjna Electrolux
    Szukałem w internecie nowej płyty indukcyjnej już od tygodnia. Muszę wymienić na nową. Rodzina poleciła mi firmę Electrolux.Tydzień poszukiwań i wybór padł na płytę indukcyjną do zabudowy ELECTROLUX EIS62449W. Parametry techniczne spełniają moje wszystkie oczekiwania. Płyta pod względem wizualnym wpadła w oko mojej żonie, no i nie było już wyjścia...trzeba kupić! :-)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ida 8 listopada 2019
    Biała płyta indukcyjna godna polecenia
    Po ponad pół roku korzystania muszę przyznać, że to sprzęt zdecydowanie godny uwagi: piękny kolor i design, prostota obsługi, przydatne funkcje i łatwość czyszczenia to jej ogromne zalety. Polecam tę płytę zwłaszcza do nowoczesnych wnętrz, prezentuje się doskonale i każdy gość zwraca na nią uwagę, bo jednak białe płyty są wciąż rzadkością na rynku i w kuchniach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Michał 29 czerwca 2020
    Żona zachwycona
    Dla mnie płyta, jak płyta. Spełnia swoje zadania. Żona natomiast jest zachwycona. Głónie wyglądem. Taka prawda, że teraz sprzęty kuchenne są elementem wystroju i ta płyta to potwierdza. Wygląda na bardzo solidną i działa jak należy. Jeśli szukacie czegoś eleganckiego to warto przyjrzeć się w sklepie tej płycie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Wojtek 29 czerwca 2020
    Świetna płyta
    Biała płyta Electrolux jest świetna. Bardzo szybko nagrzewa wodę, a dodatkowo posiada funkcję, która zmniejszy się poziom grzania gdy woda się zagotuje. Bardzo ładnie wygląda w blacie i jestem bardzo zadowolony z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kamil 29 czerwca 2020
    Polecam
    Płyta grzeje mega szybko, jest jedna z najcieńszych na rynku, dzięki czemu bezpośrednio pod nią zmieściła się szuflada na przybory kuchenne. Jej wielkim atutem jest też ładny odcień w bieli, nie wpada w niebieski :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Lena 24 września 2019
    Najpiękniejsza biała płyta.
    Używam tej płyty już prawie pół roku. Sprawdzą się świetnie - łatwa w obsłudze, cicha i prosta w utrzymaniu w czystości. W porównaniu do innych białych płyt na rynku ta wygląda zdecydowanie najlepiej. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Łatwość czyszczenia
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Odporność na zarysowania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Podłączenie płyty Elektrycznej


      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego urządzenia
      • Montaż w przygotowanym otworze blatu
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji gazowej i/lub elektrycznej
      • Uruchomienie płyty oraz sprawdzenie poprawnego działania zabezpieczeń przeciwprzepięciowych
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
      Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIS62449W
      Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIS62449W
      Taniej o 400
      2 699 , 99
      2 299
      99
      76.66 PLN x 30 rat RRSO
      Pół roku nie płacisz! Teraz zapłać tylko 50%
      Pół roku nie płacisz! Teraz zapłać tylko 50%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 2299,99 zł
      2 299
      99
      2 699 , 99
      Taniej o 400