Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIV835 SLIM-FIT

(38)
Kod: 367258

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Rodzaj płyty Indukcyjna
Wymiary (SxG) [cm] 78 x 52
Wykonanie płyty grzewczej Bezramkowa ze szlifem
Kolor płyty grzewczej Czarny
Moc przyłączeniowa [W] 7350
Sterowanie płyty grzewczej Dotykowe
Funkcje Hob2Hood, Wskaźnik ciepła resztkowego
Hob2Hood to bezprzewodowe połącznie z okapem
Funkcja Bridge łączy dwie strefy grzejne
Zobacz cały opis
Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIV835 SLIM-FIT
Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIV835 SLIM-FIT

Cena z kodem obowiązuje do dnia 18.10.2021 godz. 23:59

Cena z kodem
ME12-181021
2 799
00

Cena z kodem obowiązuje do dnia 18.10.2021 godz. 23:59

Cena regularna
2 999
00
Cena regularna: 2 999,00 zł
99,96 zł x 30 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie jutro
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Najpłytsza płyta Indukcyjna
Najpłytsza płyta Indukcyjna
Wstrzymaj gotowanie jednym dotknięciem. Ogranicza wszystkie strefy do trybu "trzymaj ciepło" w przypadku przerwania gotowania.
Funkcja Hob2Hood
Funkcja Hob2Hood
Płyta włącza okap i steruje nim automatycznie w zależności od intensywności gotowania za pomocą wiązki podczerwieni, aby utrzymać kuchnię wolną od pary wodnej i oparów.
Pola grzewcze Infinite™
Pola grzewcze Infinite™
Nowy design Windmill i zastosowanie technologii pól Infinite, płyta będzie dostosowywała, powierzchnię grzewczą do wielkości użytego garnka. Dzięki temu możesz używać naczyć o różnym kształcie i wielkości na dowolnym polu.
Funkcja Bridge
Funkcja Bridge
Za pomocą przycisku Bridge płyta Infinite łączy dwie strefy tak, aby działały jak jedna, z taką samą regulacją temperatury i czasu pracy. Ułatwia gotowanie w dużych lub wydłużonych naczyniach.
PowerBoost
PowerBoost
Funkcja Booster zapewnia maksymalną moc dla szybszego gotowania.
Sterowanie DirectTouch
Sterowanie DirectTouch
Błyskawiczne i proste sterowanie panelem. Szybka i intuicyjna regulacja mocy.
Electrolux Slim-Fit Najpłytsza Płyta Indukcyjna* EIV835
Pasuje do każdej kuchni
Jeśli podczas gotowania zdajesz się na intuicję, to ta płyta indukcyjna w spełni Twoje oczekiwania! Niezwykle prosta intuicyjna obsługa panelu sterowania, pozwoli Ci jednym dotknięciem palca precyzyjnie dobrać temperaturę grzania, dzięki funkcji ActiveTouch. Płyta posiada także funkcję Hob2Hood, za pomocą której automatycznie współpracuje z okapem Electrolux. Dzięki całkowicie nowej konstrukcji typu Slim i niespotykanej dotąd grubości łatwo zamontujesz ją w swojej kuchni, nawet jeśli posiadasz 12-milimetrowy, bardzo cienki blat.
* W porównaniu do modeli konkurencji. Na podstawie informacji ze stron producentów.
Zalety INDUKCJI
CZYSTOŚĆ
Płyta indukcyjna jest o wiele łatwiejsza w czyszczeniu.
SZYBKOŚĆ
Płyta indukcyjna pozwoli Ci błyskawicznie przygotować potrawy.
PRECYZJA
Precyzyjnie regulujesz moc. Reakcja płyty jest natychmiastowa.
BEZPIECZEŃSTWO
Płyta nagrzewa się jedynie pod naczyniem kuchennym.
EFEKTYWNOŚĆ
Indukcja jest bardziej energooszczędna.
h
Poznaj funkcje płyt SLIM-FIT

Najpłytsza płyta
SLIM-FIT to najpłytsza* dostępna na polskim rynku płyta indukcyjna. Z powodzeniem może zastąpić Twoją dotychczasową płytę. Bez problemu umieścisz ją w blacie o grubości 12 mm nad szufladami i w blacie 28 mm nad piekarnikiem Electrolux.
* W porównaniu do modeli konkurencji. Na podstawie informacji ze stron producentów.

Hob2hood
Za pomocą wiązki podczerwieni płyta samoczynnie włącza okap kuchenny i dostosowuje siłę jego wyciągu do intensywności gotowania.

Pola Infinite™
Do dyspozycji dajemy Ci duże i elastyczne pola grzewcze, które automatycznie dostosują się do rozmiaru i kształtu Twoich naczyń. Wszystkie garnki w użyciu!

Funkcja Bridge
Za pomocą przycisku Bridge płyta Infinite łączy dwie strefy, tak aby działały jak jedna, z taką samą regulacją temperatury i czasu pracy. Ułatwia gotowanie w dużych lub wydłużonych naczyniach

PowerBoost
Funkcja Booster zapewnia maksymalną moc dla szybszego gotowania.

DirectTouch
Błyskawiczne i proste sterowanie mocą płyty. Regulacja mocy jeszcze nigdy nie była tak szybka i intuicyjna.
Pauza
Wstrzymaj gotowanie jednym dotknięciem. Ogranicza wszystkie strefy do trybu "trzymaj ciepło" w przypadku przerwania gotowania.
Funkcja Lock
Ta płyta grzejna oferuje pomysłowe rozwiązanie często spotykanego problemu: uniemożliwia przypadkową zmianę ustawień przy usuwaniu zabrudzeń. Wystarczy jedno dotknięcie pola czujnika, aby włączyć funkcję blokady, która zabezpiecza wszystkie ustawienia do czasu jej wyłączenia przez użytkownika.
3 stopniowe ciepło resztkowe
Dowiedz się na pewno, czy czyszczenie płyty jest bezpieczne - sprawdź wskaźniki ciepła resztkowego. Pokażą one dokładnie, które strefy grzewcze nagrzały się od naczynia.
Eco Timer
Do gotowania używa ciepła resztkowego więcej...
Instalacja Optifix™
Dzięki zastosowaniu rozwiązanie OptiFix™ montaż płyty jest uproszczony do włożenia płyty w wycięty otwór.Przewód zasilający fabrycznie zainstalowany przy płycie. Oznacza to szybką i bezproblemową instalację więcej...
Łatwość czyszczenia
System ogrzewania indukcyjnego płyty podgrzewa tylko spody garnków lub patelni. Dzięki temu otaczająca je powierzchnia zawsze pozostaje chłodna i można bez problemu wytrzeć wszystkie rozlane potrawy. więcej...
Funkcja Timer
Funkcja odliczania czasu, dzięki czemu po upłynięciu ustawionego czasu płyta autmatycznie się wyłączy. więcej...



Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.
Nasi specjaliści sprawdzą jakość istniejącej instalacji elektrycznej i zamontują płytę we wcześniej przygotowanym otworze blatu. Każdorazowo potwierdzona zostanie sprawność działania wszystkich pól grzewczych i bezpieczeństwo użytkowania płyty. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.





Filmy:



Dane techniczne

Parametry

Techniczne

Płyta

Funkcje

Fizyczne

Kolor płyty grzewczej Czarny
Rodzaj płyty Indukcyjna
Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim
Gwarancja 24 miesiące, Door To Door
Bezpieczeństwo użytkowania Blokada bezpieczeństwa, Zabezpieczenie przed dziećmi
Moc przyłączeniowa [W] 7350
Napięcie zasilania [V] 230-400
Funkcje dodatkowe Automatyczne wyłączanie, DirectAccess, Eco Timer, Funkcja automatycznego szybkiego grzania, Funkcja CleverHeat, Funkcja odliczania czasu, Podświetlane sterowanie
Liczba pól grzewczych 5
Pole 1 [W] 1400/2500
Pole 2 [W] 2300/3200
Pole 3 [W] 2300/3200
Pole 4 [W] 1800/2800
Pole 5 [W] 2300/3200
Sterowanie płyty grzewczej Dotykowe
Wskaźnik ciepła resztkowego Tak
Hob2Hood Tak
Szerokość [cm] 78
Wysokość [cm] 4.4
Głębokość [cm] 52
Wykonanie płyty grzewczej Bezramkowa ze szlifem

Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    5/5
    38 opinii
    38 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Łatwość czyszczenia
    5 /5
    Prostota obsługi
    5 /5
    Szybkość podgrzewania
    5 /5
    Odporność na zarysowania
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Justyna 20 września 2021
    Płyta godna polecenia
    Naprawdę polecam tą płytę. To już kolejna w rodzinie, w poprzednim domu miałam indukcję z Electroluxa więc i w nowym nie mogło go zabraknąć, a że miałam możliwość żeby pozwolić sobie na szerszą wybrałam więc 5 pól grzewczych co sprawdza się idealnie, zwłaszcza przy jakichś imprezach domowych. Płyta idealnie wpasowała się w blat z racji swojej niewielkiej grubości, do tego ładne krawędzie bez żadnej zbędnej ramki. Intuicyjna w obsłudze, bardzo dobrze się na niej pracuje, szybko grzeje. Dodatkowo możliwość połączenia dwóch pól grzewczych super się sprawdza przy większych garnkach bądź brytfannach, nie zauważyłam przy tym aby któreś z pól grzało mniej lub bardziej, oba są ze sobą zgrane. ZDECYDOWANIE POLECAM !! :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 18 sierpnia 2021
    Najbardziej ergonomiczna płyta
    Płyta jest rewelacyjna! Układ pól grzewczych, cena, jakość wykonania, ergonomia obsługi, wygląd wszystko rewelacja. Przy wyborze płyty warto kierować się układem i ilością pól grzewczych nie tylko rozmiarem tafli szkła. Ja zrobiłem tak, że wziąłem zestaw garnków z ekspozycji i układałem po kolei na kilku płytach i tak doszedłem do 2 modeli Electrolux i Amica (w tym budżecie oczywiście :) ). Amica zdecydowanie gorzej wykonana "pod spodem", dlatego wybrałem Electroluxa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ewa i Przemek 17 września 2021
    Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIV835 SLIM-FIT
    Kolejny Electrolux w naszym domu i kolejny pozytywny zawrót głowy. Lekka przy przenoszeniu, łatwa w podłączaniu, a w użytkowaniu bardzo prosta i intuicyjna. Dodatkowym atutem jest możliwość łączenia pól grzewczych. Od dziś również rozmiar garnków nie ma znaczenia - sama dostosowuje pola do ich wielkości. Taki Slim Fit Fast and Furious. Wybór na ten model padł po konsultacjach ze specjalistką z Działu Sprzedaży Panią Agnieszką z Media Expert w Katowicach Al. Roździeńskiego.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 25 sierpnia 2021
    Szybko jak w Need for Speed.
    Piękna i niezawodna jak skrzynie biegów w kultowym filmie Need for Speed. Płyta ta urzeka swoją minimalną grubością przez co wkomponowuje się w blat kuchenny. Kompatybilność z okapem to jej dodatkowy atut. Obsługa sensorów jest szybka i niezawodna nawet z mokrymi dłońmi.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 26 sierpnia 2021
    Piękna płyta
    Płyta indukcyjna, posiada wszystko co szukaliśmy - jest duża, super wygląda, ma pięć pól grzewczych, funkcję łączenia pól, sterowanie sliderem co bardzo ułatwia użytkowanie i jest możliwość podłączenia pod siłę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 22 września 2021
    Elegancja i prostota
    Wygodna, szeroka płyta, idealnie wpasowująca się w kamienny blat. Bardzo łatwa do czyszczenia, zwłaszcza krawędzie. Idealna dla dużej rodziny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    pawel 7 sierpnia 2021
    Już nigdy nic nie przypalisz
    To rewelacyjna i intuicyjna płyta spełniająca oczekiwania nie jednego amatora smażenia i gotowania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 20 września 2021
    Płyta
    Bardzo elegancka płyta, funkcjonalna, łatwo się czyści, intuicyjna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ireneusz 20 sierpnia 2021
    Odporność na zarysowania
    Trudno ocenić odporność na zarysowania po jednym dniu użytkowania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    JAKUB 16 czerwca 2021
    PŁYTA ELECTROLUX EIV835 SLIM-FIT
    PŁYTA REWELACYJNA POD WZGLĘDEM ROZMIARU!! BARDZO WYGODNA DO DUŻYCH PATELNI CZY GARNKÓW, NIE WSPOMINAJĄC O FUNKCJI BRIDGE NA BRYTFANNY, I SUWAKI DO POSZCZEGÓLNYCH PÓŁ GRZEWCZYCH, O NIEBO LEPSZE NIŻ KLIKANIE O PODWYŻSZENIE MOCY DANEGO POLA, JAK W WIĘKSZOŚCI PŁYT.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Łatwość czyszczenia
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Odporność na zarysowania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Naprawa płyty okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa elektronika sterowania w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? wymienimy je na nowe!
    Uszkodzone pokrętło, palnik lub inny element w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Naprawiamy lub wymienimy na nowe!

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Podłączenie płyty Elektrycznej

      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego urządzenia
      • Montaż w przygotowanym otworze blatu
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji gazowej i/lub elektrycznej
      • Uruchomienie płyty oraz sprawdzenie poprawnego działania zabezpieczeń przeciwprzepięciowych
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIV835 SLIM-FIT
      Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIV835 SLIM-FIT
      Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIV835 SLIM-FIT

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 18.10.2021 godz. 23:59

      Cena z kodem
      ME12-181021
      2 799
      00

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 18.10.2021 godz. 23:59

      Cena regularna
      2 999
      00
      Cena regularna: 2 999,00 zł
      99,96 zł x 30 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756