Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Użyj kodu rabatowego K-2392

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL B5860 AL

(18)
Kod: 311061

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Użyj kodu rabatowego K-2392

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Rodzaj płyty Indukcyjna
Wymiary (SxG) [cm] 59.8 x 51.8
Wykonanie płyty grzewczej Szkło ceramiczne
Kolor płyty grzewczej Czarny
Moc przyłączeniowa [W] 7200
Sterowanie płyty grzewczej Elektroniczne
Funkcje Wskaźnik ciepła resztkowego, Wolna strefa indukcyjna
Zobacz cały opis
Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL B5860 AL
Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL B5860 AL

Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.10.2021 godz. 23:59

Cena z kodem
ME26-301021
1 399
00

Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.10.2021 godz. 23:59

Taniej o 450
2 149 , 99
Cena regularna
1 699
99
2 149 , 99
Cena regularna: 1 699,99 zł
169,99 zł x 10 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
Odbierz
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

INTUICYJNE GOTOWANIE I CZAS DLA CIEBIE

Odkryj unikalny design Absolute. Połączenie ponadczasowego wzornictwa i intuicyjnej kontroli. Nie trzeba iść na kompromis między pięknem designu, a zaawansowaną wydajnością.

WHIRLPOOL WL B5860 AL  funkcje inteligentne urządzenie płyta strefy kontrola design piękno ponadczasowe wzornictwo nowoczesność

FUNKCJA ROZPUSZCZANIA

Funkcja rozpuszczania doprowadza delikatne produkty – takie jak czekolada czy masło – do idealnej temperatury topnienia, bez przypalania czy przywierania do naczynia.

WHIRLPOOL WL B5860 AL  roztapianie topienie bez przypalenia bez przywierania

FUNKCJA GOTOWANIA NA WOLNYM OGNIU

Funkcja gotowania na wolnym ogniu (duszenia) jest idealna do potraw wymagających długiego gotowania. Potrawa odparowuje powoli, dzięki czemu pozostaje ona soczysta i nie przywiera do dna naczynia.

WHIRLPOOL WL B5860 AL  duszenie wolne gotowanie odparowuje powoli

FUNKCJA GOTOWANIA

Dzięki funkcji gotowania możesz podgrzać wodę bez rozlewania i straty energii.

WHIRLPOOL WL B5860 AL  funkcja wrzenie bez straty energii

Bezszczelinowa konstrukcja umożliwia montaż płyty bezpośrednio na blacie

Dzięki zastosowaniu bezszczelinowej konstrukcji szkło jest osadzane bezpośrednio na blacie. Nawet jeżeli blat jest bardzo cienki.

WHIRLPOOL WL B5860 AL  łatwy montaż bezszczelinowa konstrukcja cienka plyta

FUNKCJA BLOKADY

Funkcja blokady przed dziećmi w płycie grzewczej WHIRLPOOL WL B5860 AL uniemożliwia dzieciom dostęp do wybranych parametrów i ich zmianę. WHIRLPOOL WL B5860 AL dba o bezpieczeństwo dzieci i spokój rodziców.

WHIRLPOOL WL B5860 AL  blokada dzieci bezpieczeństwo

Jeszcze więcej poziomów mocy

Można ustawić poziom mocy dla każdej strefy grzewczej w zakresie od 1 do 9, aby łatwo i wygodnie przygotowywać posiłki. Jeśli nie masz czasu i potrzebujesz szybko zagotować wodę, skorzystaj z funkcji Booster.

WHIRLPOOL WL B5860 AL  poziomy mocy strefy grzewcze czas szybkość gotowania

Czas gotowania masz zawsze pod kontrolą

Ustaw czas gotowania od 1 do 99 minut dla wybranej strefy gotowania, a po upływie tego czasu strefa wyłączy się automatycznie. Minutnik można ustawić oddzielnie dla każdej strefy gotowania.

WHIRLPOOL WL B5860 AL  czas minutnik timer ustawienie automat

Power Management

To Ty decydujesz, jaka będzie maksymalna moc grzewcza płyty indukcyjnej WHIRLPOOL WL B5860 AL: 2.5 kW, 4.0 kW, 6.0 kW czy 7.2 kW. Po ustawieniu żądanej mocy płyta automatycznie dokona jej podziału na poszczególne pola grzewcze gwarantując, że wybrany próg nigdy nie będzie przekraczany.

Płyta indukcyjna WHIRLPOOL ACM 750/NE - Power Management

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.
Nasi specjaliści sprawdzą jakość istniejącej instalacji elektrycznej i zamontują płytę w przygotowanym prędzej otworze blatu. Każdorazowo potwierdzona zostanie sprawność działania wszystkich pól grzewczych i bezpieczeństwo użytkowania płyty. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

plyta-usluga

Dane techniczne

Parametry

Techniczne

Płyta

Funkcje

Fizyczne

Kolor płyty grzewczej Czarny
Rodzaj płyty Indukcyjna
Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące
Bezpieczeństwo użytkowania Zabezpieczenie przed dziećmi
Moc przyłączeniowa [W] 7200
Napięcie zasilania [V] 220-240
Wolna strefa indukcyjna Tak
Funkcje dodatkowe Automatyczne ustawienia mocy, Czujnik wykrywania naczyń, FlexiCook, Funkcja Booster, Funkcja gotowania na wolnym ogniu, Funkcja podtrzymywania ciepła, Funkcja roztapiania, Szósty Zmysł - płyty, Timer
Liczba pól grzewczych 4
Pole 1 [W] 1200/1600
Pole 2 [W] 1750/2200
Pole 3 [W] 2100/3000
Pole 4 [W] 1750/2200
Sterowanie płyty grzewczej Elektroniczne
Wskaźnik ciepła resztkowego Tak
Hob2Hood Nie
Szerokość [cm] 59.8
Wysokość [cm] 5.4
Głębokość [cm] 51.8
Wykonanie płyty grzewczej Szkło ceramiczne

Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera WHIRLPOOL
  • Opinie

    5/5
    18 opinii
    18 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Łatwość czyszczenia
    5 /5
    Prostota obsługi
    4.9 /5
    Szybkość podgrzewania
    5 /5
    Odporność na zarysowania
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 23 października 2021
    Super produkt
    Idealnie spełnia moje oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karina 4 sierpnia 2021
    Płyta spełnia swoją rolę
    Po przejściu z kuchenki gazowej na indukcyjną jestem bardzo zadowolona. Czas gotowania jest dużo krótszy, tym samym czynność ta stała się przyjemniejsza. Płyta jest odporna na zarysowania, a jej wygląd dodaje nowoczesnego charakteru mojej kuchni. Jedynym minusem było przyzwyczajenie się do konieczności wyboru odpowiedniej funkcji i parametrów, co początkowo nie było takie łatwe.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 11 sierpnia 2021
    Znakomity produkt
    Produkt bardzo dobrej jakości, łatwy w obsłudze, estetyczny, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo szybko podgrzewa, nie rysuj się, mam porównanie, bo wcześniejszą płytę miałam 13 lat. Polecam, aż buzia się śmieje jak się korzysta z płyty!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Izabela 6 lipca 2021
    Płyta
    Płyta Whirlpool - nowość w domu, obiad na zawołanie każdy dostanie. Szybko, wygodnie. Rewelacja
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 14 lipca 2021
    Płyta indukcyjna
    Płyta prezentuje się świetnie. Nie sądziłam, że Whirlpool produkuje tak dobre płyty.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karol 18 sierpnia 2021
    Super
    Gotowanie na tej płycie to rozkosz.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Franciszek 28 września 2021
    Dobra płyta
    Bardzo ładny wygląd.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maria 8 czerwca 2021
    Super nowa
    Było trudno się zdecydować przy tak dużej ilości płyt indukcyjnych do wyboru w placówce Media Expert ale się udało wybraliśmy firmę Whirlpool . Płyta WL B5860 AL czarna z ramką wspaniale się prezentuje, funkcjonalna i czytelna w obsłudze, wiele możliwości funkcji i kombinacji temperaturowych, powierzchnia gładka, a co za tym idzie łatwa w utrzymaniu w czystość. Super, super, super 6 zmysł, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna G. 30 kwietnia 2021
    Idealna dla początkujących
    Jest to moja pierwsza płyta indukcyjna. Miałam spore obawy, że nie poradzę sobie z obsługą. Jednak moje obawy były niepotrzebne. Płyta jest łatwa w obsłudze, ładnie wygląda a przede wszystkim jest łatwa w utrzymaniu. Jedynym problemem jest brak papierowej instrukcji w polskim języku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Marcin 10 kwietnia 2021
    Bardzo dobry zakup
    Zakupiony razem z piekarnikiem extra wybór. Zadowolenie i piękno jednocześnie. Płyta świetna w utrzymaniu i energooszczędna. Polecam zdecydowanie.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Płyta przestała działać po gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu
    W razie powstania awarii wykonamy szybką naprawę w serwisie
    Naprawa płyty okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa elektronika sterowania w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? wymienimy je na nowe!
    Uszkodzone pokrętło, palnik lub inny element w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Naprawiamy lub wymienimy na nowe!

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Podłączenie płyty Elektrycznej

      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego urządzenia
      • Montaż w przygotowanym otworze blatu
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji gazowej i/lub elektrycznej
      • Uruchomienie płyty oraz sprawdzenie poprawnego działania zabezpieczeń przeciwprzepięciowych
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania
      Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL B5860 AL
      Płyta indukcyjna WHIRLPOOL WL B5860 AL

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.10.2021 godz. 23:59

      Cena z kodem
      ME26-301021
      1 399
      00

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.10.2021 godz. 23:59

      Taniej o 450
      2 149 , 99
      Cena regularna
      1 699
      99
      2 149 , 99
      Cena regularna: 1 699,99 zł
      169,99 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756