Nóż GERLACH 959A-8

(41)
Kod: 886738
Brak podobnych produktów
Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
Porównaj
  • Liczba elementów [szt]
    5
  • Ostrze
    Stal nierdzewna
  • Rękojeść
    Drewno
Zobacz cały opis
Zestaw noży GERLACH 959A Country
Zestaw noży GERLACH 959A Country

Opis i dane

Zestaw noży GERLACH Country

Zestaw noży 959A Country to specjalnie zaprojektowane noże ze stali nierdzewnej z drewnianą rękojeścią. Najwyższa jakość użytych materiałów gwarantuje możliwość długotrwałego użytkowania. Ergonomiczny kształt sprawia, że noże pewnie układają się w dłoni w każdych warunkach. Dzięki klasycznemu wykończeniu i prostej formie, zestaw Country wpasuje się znakomicie w każdą kuchenną przestrzeń.

Dane techniczne

Fizyczne

  • Liczba elementów [szt]
    5
  • Możliwość mycia w zmywarce
    Tak
  • Ostrze
    Stal nierdzewna
  • Rękojeść
    Drewno
  • Parametry

  • Blok
    Tak
  • Długość ostrza [cm]
    8.516.51920
  • Linia
    959A
  • Listwa magnetyczna
    Nie
  • Ostrzałka w zestawie
    Nie
  • Rodzaj
    Nóż
  • Typ
    Do chlebaDo warzywUniwersalny
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera GERLACH
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.5/5
    41 opinii
    37 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Adrian 9 lutego 2020
    Praktyczne i solidne
    Jeśli ktoś lubi drewno w kuchni to na pewno spodoba mu się ten zestaw. Podstawa na noże jest odpowiednio ciężka i stabilna. Co do samych noży nie mam do czego się przyczepić. Jako facet singiel wydawać mogło by się że jeden nóż może mi wystarczyć do funkcjonowania. Ale dzięki zestawowi 5 ostrzy jest dużo łatwiej funkcjonować w kuchni. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Bolesław 23 grudnia 2019
    Za tą cenę OK
    Wiadomo, że w tej cenie to typowo tania produkcja, więc cudów nie oczekiwałem- ale o dziwo tną całkiem dobrze. Zdecydowanie lepiej niż typowe chińskie ceramiczne. Zobaczymy jak będzie po czasie. Minus za brak oznaczeń na rączce noży, także trzeba się nauczyć do odkładania ich do bloku w to samo miejsce.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 14 sierpnia 2019
    POLECAM
    Produkt również zakupiony dzięki pomocy obsługi. Wszystkie noże zostały wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, natomiast ich rękojeści posiadają osłonę Softgrip, która powoduje że noże dobrze się układają w ręce. Sprawdza się w stu procentach, jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    IRENA 6 lipca 2019
    Jak na ostro to tylko GERLACH
    Bardzo dobre ostrze, świetnie wyprofilowane. Noże w drewnianym stojaku, stają się idealną ozdobą naszej kuchni. Niska cena, wysoka jakość. Noże bardzo stabilnie trzymają się w tym stojaku. Polecam dla każdej królowej kuchni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Patrycja 11 lipca 2019
    Bardzo polecam produkt
    Porządny zestaw noży w kuchni, to absolutna konieczność. Będzie to na pewno zakup, który będzie służyć przez długie lata. Jakość, ergonomia uchwytu oraz drewniana oprawa zadecydowały o moim wyborze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Paulina 27 czerwca 2019
    Pozytywna
    Trwały, solidny produkt w drewnianym stojaku. Drewniana rękojeść dodaje naturalnego wyglądu, dobrze trzyma się w dłoni, a także ogranicza zużycie plastiku, dzięki czemu chronimy naszą planetę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Damian 16 kwietnia 2019
    Pozytywna opinia, polecam
    Nożu spełnił moje wygórowane oczekiwania. Posiada estetyczny wygląd i jest funkcjonalny, to na czym mi w szczególności zależało. Miła i fachowa obsługa była ukoronowaniem zakupu
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 29 grudnia 2020
    Pozytywna, polecam
    Zakupione przeze mnie noże są bardzo funkcjonalne, sprawdzają się do krojenia różnych potraw, a w dodatku ładnie się prezentują. Jestem zadowolona z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 15 października 2019
    Polecam, świetna jakość
    Zestaw noży Gerlach - spełnił moje oczekiwania, ostre, poręczne, dobra jakość wykonania i śliczny drewniany stojak pasujący do większości kuchni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    MAŁGORZATA 9 grudnia 2020
    POLECAM
    Noże są godne polecenia, bardzo ostre, wg mnie jest to spełnienie marzeń kobiety w kuchni. Cena jak najbardziej odpowiednia do jakości.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Zestaw noży GERLACH 959A Country
      Zestaw noży GERLACH 959A Country

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 139,99 zł
      139
      99