Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Frytkownica TEFAL FF107810

(464)
Kod: 856339
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

    Moc [W]: 1900
    Pojemność misy [l]: 2
    Pojemność koszyka [kg]: 1
    Funkcje: Możliwość mycia części w zmywarce, Regulacja temperatury
    Bezpieczna w dotyku
    Automatyczne otwieranie pokrywy
    Zobacz cały opis
    Frytkownica TEFAL FF107810
    Frytkownica TEFAL FF107810
    Taniej o 50
    309 , 99
    259
    99
    25,99 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    TEFAL Maxi Fry FF1078
    Gotuj dla całej rodziny

    W kompaktowej frytkownicy Maxi Fry będziesz w stanie przygotować nawet 1,2 kg jedzenia! To idealne rozwiązanie dla dużej rodziny. Termicznie izolowana obudowa sprawia, że urządzenia można bezpiecznie dotykać w trakcie smażenia. Włącznik/wyłącznik ze wskaźnikiem świetlnym i regulowany termostat znacznie ułatwiają korzystanie z frytkownicy. Co więcej, kompaktowa forma i składany uchwyt sprawiają, że urządzenie jest łatwe w przechowywaniu.



    Duża pojemność

    W pojemnej frytkownicy Maxi Fry z łatwością przygotujesz 1,2 kg nuggetsów i 1 kg frytek.



    Chłodne ścianki

    Dzięki specjalnej izolacji termicznej ścianki urządzenia pozostają chłodne w dotyku nawet podczas smażenia.


    Automatyczne otwieranie pokrywy

    Pokrywa frytkownicy otwiera się automatycznie, ułatwiając wyjmowanie usmażonego jedzenia.


    Czyszczenie

    Pokrywę i koszyk do smażenia można myć w zmywarce. Oszczędza to mnóstwo czasu i wysiłku!


    Termostat

    Dzięki możliwości regulacji temperatury (od 150 do 190°C) z łatwością przygotujesz różne potrawy.


    Dane techniczne

    Smażenie

    Funkcje

    Fizyczne

    Techniczne

    Parametry

    Frytkownica beztłuszczowa Nie
    Pojemność koszyka [kg] 1
    Pojemność misy [l] 2
    Funkcje dodatkowe Brak
    Programator czasowy Nie
    Regulacja temperatury Tak
    Sterowanie Mechaniczne
    Termostat  Tak
    Możliwość mycia części w zmywarce Tak
    Pokrywa Otwierana przyciskiem
    Moc [W] 1900
    Zasilanie 220-240 V
    Kolor  Czarny
    Wyposażenie  Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Gwarancja 24 miesiące, Door To Door

    Dokumenty do pobrania

    Producent

  • Nazwa producenta/importera Groupe SEB Polska Sp. z o.o.
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    4.7/5
    464 opinii
    456 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 11 stycznia 2022
    Sprzęt dobrze działa i dobrze wygląda
    Frytkownica super się sprawdza, działa bez zarzutu. Smak frytek całkiem inny, nie czuć tego oleju ani w zapachu ani nie ścieka z frytek. Wizualnie bardzo ładny, polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Izabela 11 stycznia 2022
    Frytkownica
    Super sprzęt. Polecam z ogromną przyjemnością.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 20 listopada 2021
    Elegancki sprzęt!
    Frytkownicę Tefal dostałam na urodziny. Na początku nie byłam przekonana czy ten sprzęt nie będzie kolejnym zbędnym gadżetem, ale myliłam się! Frytownica jest spora, ale ma bardzo elegancki wygląd, pięknie prezentuje się na blacie. Koszyczek na frytki i wieko można bezpiecznie myć w zmywarce. We frytkownicy upieczemy nie tylko ziemniaki, ale także mięso, ryby a nawet warzywa! Do każdego rodzaju jedzenia jest dobrana odpowiednia temperatura. Frytki są o niebo lepsze, niż smażone na tradycyjnej patelni, no i największy plus, że kuchnia nie jest zachlapana olejem. Misa na olej jest bardzo pojemna, mieści ponad 2 litry oleju, dzięki czemu przygotujemy posiłek dla całej rodziny na raz a nie na kilka. Koszyczek mieści ponad 1 kg ziemniaków. Jedyne, co jest dla mnie minusem to to, że nie można wyjąć misy żeby wygodnie wylać olej, a także mycie jest trochę kłopotliwe bo trzeba uważać, żeby nie zalać urządzenia. Nie należy też stawiać jej pod szafkami, bo pary jest bardzo dużo i można popsuć sobie meble. Podsumowując: polecam frytkownicę Tefal, bo to urządzenie, które naprawdę poprawia komfort przygotowania ulubionych posiłków!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Damian 12 października 2021
    Niezawodna i elegancka
    Polecam każdemu zjadaczowi frytek i innych smażonych przysmaków. Frytkownica idealnie smaży frytki z mrożonek jak i świeżych ziemniaków. Nie wydziela dużych ilości pary a filtr niweluje zapachy. Staranna jakość wykonania w czerni z połyskiem pasuje idealnie do każdej kuchni- śmiało może stać na kuchennym blacie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Angelika 17 grudnia 2021
    Najlepszy produkt ever
    Super urządzenie, dzięki dużej mocy szybko się nagrzewa i fantastycznie smaży. Mój mąż w końcu zadowolony, teraz kiedy tylko zechce może jeść nuggetsy. Bardzo przydatne urządzenie kiedy ma się dla kogo gotować. Wrzucasz i tylko czekasz kiedy będzie gotowe. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dagmara 13 grudnia 2021
    Chrupiące frytki
    Frytkownicę Tefal kupiłam dwa tygodnie temu i już mogę przyznać, że w życiu nie miałam lepszej! Frytki są bardzo chrupkie, dobrze wypieczone w środku. Dużym plusem jest pojemność - zaspokoi potrzeby całej rodziny. Gorąco polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    elżbieta 22 listopada 2021
    Frytkownica
    Zakup frytkownicy to spełnienie marzeń babci o złocistych i chrupiących frytkach, to super sprzęt do kuchni młodej i wiekowej gospodyni, frytki złote i chrupiące - co więcej chcieć dla zadowolonej babci.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamila 19 października 2021
    Świetna
    Świetna frytkownica, duża siatka. Jeden wkład to porcja minimum dla 3 osób. Rączka składana dlatego też z łatwością można schować ją do szafki :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Robert 24 listopada 2021
    Polecam frytkownicę Tefal
    Bardzo fajny, minimalistyczny design. Frytkownica jest prosta w obsłudze. Szybko osiąga wysoką temperaturę oleju. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 31 października 2021
    Bardzo zadowolona
    Produkt kupiony powtórnie, najpierw kupili rodzice, teraz my dla siebie. :) Polecam serdecznie. Działa bez zarzutu.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Frytkownica TEFAL FF107810
      Frytkownica TEFAL FF107810
      Frytkownica TEFAL FF107810
      Taniej o 50
      309 , 99
      259
      99
      25,99 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756