Zestaw kuchenny TEFAL Bienvenue K001A504

(20)
Kod: 874338
  • Rodzaj
    Zestaw kuchenny
  • Materiał
    Nylon
  • Przeznaczenie
    Do przewracaniaDo serwowaniaDo zup
  • Kolor
    Czarny
Zobacz cały opis
Zestaw kuchenny TEFAL Bienvenue K001A504
Zestaw kuchenny TEFAL Bienvenue K001A504
49
99
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Zestaw firmy TEFAL. Akcesoria kuchenne z serii Bienvenue w kolorze czarnym. Odporne na plamy i na działanie wysokich temperatur do 220 C. Możliwość mycia w zmywarce. W zestawie znajdują się: łyżka, chochelka, łopatka, łopatka do naleśników, łopatka do ryb.

Dane techniczne

Fizyczne

  • Wykonanie
    Nylon
  • Waga [kg]
    1
  • Ilość elementów
    5
  • Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Rodzaj
    Zestaw kuchenny
  • Liczba sztuk w opakowaniu
    5
  • Materiał
    Nylon
  • Przeznaczenie
    Do przewracaniaDo serwowaniaDo zup
  • Wyposażenie
    Brak
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Charakterystyka

  • Moc [W]
    Nie dotyczy
  • Zasilanie [V]
    Nie dotyczy
  • Pojemność zbiornika [l]
    Nie dotyczy
  • Techniczne

  • Możliwość mycia w zmywarce
    Tak
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera TEFAL
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    20 opinii
    19 użytkowników poleca ten produkt
    Funkcjonalność
    5 /5
    Szybkość parzenia
    4.5 /5
    Łatwość czyszczenia
    5 /5
    Wielkość dzbanka
    4.5 /5
    Wytrzymałość
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Jan 12 lutego 2020
    Polecam.
    Zestaw świetnie sprawdza się do gotowania i smażenia. Wykonane z materiału, który nie powoduje zarysowań na teflonowych powierzchniach. Produkt dostałam w gratisie do patelni. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Grażyna 26 stycznia 2019
    Bardzo Pozytywna
    Wytrzymałe i zgodne z opisem. Dobry kształt i uchwyt. Wyglądają na takie, które wytrzymają lata. Lekkie, więc dla mojej starszej mamy która uwielbia gotować idealne. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Bartłomiej 31 sierpnia 2019
    Polecam
    Polecam nie rysują patelni i garnków, na opakowaniu jest napisane że do 220 stopni Celsjusza, włókno szklane wzmocnione nylonem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Monika 2 kwietnia 2019
    Gorąco polecam !
    Funkcjonalne i miękkie, bardzo ułatwiają mi przygotowywania dań dla mojej dużej rodzinki, zwłaszcza ryb i naleśników.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Piotr T. 11 lutego 2018
    polecam ta firme
    Korzystam z tej firmy od lat wiec wole więcej zapłacić, a mieć na dłużej niż te tanie produkty.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    KAROLINA 8 października 2019
    POLECAM
    DZIĘKI TEMU ZESTAWOWI JESTEM W KUCHNI DUŻO SPRYTNIEJSZA, UŁATWIA GOTOWANIE.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Justyna S 17 listopada 2018
    Pozytywne zaskoczenie
    Poszukiwałam zestawu z dużą łopatką, ten zestaw spełnia moje oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Paweł W 3 października 2018
    Polecam
    Do codziennego użytku domowego, jakościowo dobre wykonanie, lekkie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Artur 11 maja 2019
    Pozytywna
    Wszystko w jak najlepszym porządku. Dobra jakość produktu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Stanisław 24 października 2020
    Polecam ,ok.
    Produkt bardzo przydatny w domu, posiada dużo zastosowań.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Szybkość parzenia
    /5
    Łatwość czyszczenia
    /5
    Wielkość dzbanka
    /5
    Wytrzymałość
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Zestaw kuchenny TEFAL Bienvenue K001A504
    Zestaw kuchenny TEFAL Bienvenue K001A504
    49
    99
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 49,99 zł
    49
    99