Środek czyszczący KARCHER RM 503 500 ml

(82)
Kod: 882044
  • Rodzaj
    Środek czyszczący
  • Kompatybilność
    Kärcher KV 4Kärcher WV 1Karcher VW5KARCHER WV 2KARCHER WV 2 PremiumKarcher WV 50 PlusKarcher WV 6Karcher WV 60 PlusKarcher WV 71 Plus Home LineKarcher WV 75 PlusKarcher WV Classic
Zobacz cały opis
Środek czyszczący KARCHER RM 503 500 ml
Środek czyszczący KARCHER RM 503 500 ml
34
99
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Środek czyszczący marki KARCHERo pojemności 500 ml. Przeznaczony do czyszczenia wszystkich szklanych powierzchni. Usuwa uporczywe zabrudzenia, tłuste plamy i zanieczyszczenia emisyjne. Rozpuszcza osady z kamienia na kabinach prysznicowych, lustrach czy innych powierzchniach szklanych. Środek posiada dobre właściwości zwilżające oraz przyjemny, świeży zapach. Może być stosowany także manualnie.

Dane techniczne

Parametry

  • Funkcje dodatkowe
    Brak
  • Kompatybilność
    Kärcher KV 4Kärcher WV 1Karcher VW5KARCHER WV 2KARCHER WV 2 PremiumKarcher WV 50 PlusKarcher WV 6Karcher WV 60 PlusKarcher WV 71 Plus Home LineKarcher WV 75 PlusKarcher WV Classic
  • Rodzaj
    Środek czyszczący
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera KARCHER
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.7/5
    82 opinii
    79 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Paulina 31 maja 2019
    Polecam
    Stosuję się go do swojego Karchera i nigdy zastrzeżeń nie miałam, fajnie nabłyszcza okna i nie wyglądają na takie utłuszczone. Efekt utrzymuje się wiadomo nie tak długo, ale u mnie przy ładnej pogodzie to ok 1.5tyg okna wytrzymują :).
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Barbara 28 listopada 2020
    Polecam
    Koncentrat do mycia szyb, do myjek Karcher bardzo dobrej jakości. Po myciu nie zostają smugi ani ślady. Dobrze rozpuszcza brud, skutecznie zmywa kropki po muchach. Bardzo wydajny. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 18 kwietnia 2019
    Polecam
    Środek niemalże sam myje szyby, nawet zabrudzone tynkiem budowlanym! Wydajny!!! Nie ma potrzeby docierania! Bezzapachowy, co jest ważne dla alergików i osób wrażliwych na zapachy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Dariusz 5 września 2019
    Polecam w 100%.
    Produkt godny producenta. Świetnie usuwa wszelkiego rodzaju zabrudzenia nie tylko z szyb okiennych ale również z luster, nie pozostawiając przy tym żadnych smug. W pełni polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Lucyna 19 października 2019
    Polecam
    Wydajny, ma przyjemny zapach, idealnie współgra z myjką, nie pozostawia smug. Od tej pory mycie okien jest szybkie, łatwe i przyjemne. Zdecydowanie polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Alicja 21 czerwca 2019
    Pozytywna, polecam wszystkim graczom
    Środek rewelacyjny, po umyciu szyby nie elektryzują kurzu, są czyste. Jest bardzo wydajny. Wystarcza na bardzo długi okres czasu. Polecam wszystkim
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Maria 20 sierpnia 2020
    Nigdy nie widziałam lepszego!
    Ten środek do czyszczenia szkła sprawdza się rewelacyjnie podczas mycia naprawdę zabrudzonych okien. Rozpuszcza brud bez zbędnego szorowania. ;)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Paweł 1 maja 2019
    Polecam!!!
    Środek czyszczący KARCHER jest bardzo wydajny i świetnie usuwa brud. Dodatkowo pozostawia przyjemny zapach. Sprawdza się idealnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    arkadiusz 13 kwietnia 2019
    Polecam
    Ładnie pachnie, dobrze myje, smug nie zostawia. Silnie skoncentrowany więc po rozrobieniu z wodą otrzymujemy koło 6 litrów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Katarzyna M 2 grudnia 2018
    Pozytywna
    Bez tego płynu mycie to ciężka praca. Środek Karchera kupić się opłaca. Na moich szybach smug brakuje i to serce raduje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Środek czyszczący KARCHER RM 503 500 ml
    Środek czyszczący KARCHER RM 503 500 ml
    34
    99
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 34,99 zł
    34
    99