Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Lodówka BEKO MCNA406E63ZXBN No frost 203cm Srebrna

(9)
Kod: 316517

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Wymiary (WxSxG) [cm] 203 x 60 x 67
Pojemność [l] 253 chłodziarka + 109 zamrażarka
Roczne zużycie prądu 171 kWh = 104.31 zł
Bezszronowa (No Frost) Pełny No Frost
Poziom hałasu [dB] 35
Funkcje Komora zero, Szybkie zamrażanie, Zmiana kierunku otwierania drzwi
HarvestFresh witaminy zachowane na dłużej
EverFresh+ komora dla warzyw i owoców
Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G Dawniej: A+++
Lodówka BEKO MCNA406E63ZXBN No frost 203cm Srebrna
Lodówka BEKO MCNA406E63ZXBN No frost 203cm Srebrna

Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.11.2021 godz. 23:59

Nowy
Outlet - od 1 899,00 zł
Cena z kodem
ME25-301121
1 999
00

Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.11.2021 godz. 23:59

Taniej o 480
2 979 , 99
Cena regularna
2 499
99
2 979 , 99
Cena regularna: 2 499,99 zł
83,33 zł x 30 rat 0%
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie jutro
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Lodówka wolnostojąca Beko

Lodówka BEKO MCNA406E63ZXBN o szerokości 60 cm i wysokości 203 cm. Urządzenie posiada funkcję NeoFrost, która eliminuje powstawanie szronu w urządzeniu oraz energooszczędne oświetlenie LED.

Lodowka-BEKO-MCNA406E63ZXBN wygląd ogólny

HarvestFresh

Jest to innowacyjna technologia 3 kolorów, dzięki której możemy na dłużej zachować witaminy A i C w przechowywanych warzywach i owocach. Dzięki temu nasze produkty zachowają świeżość na dłużej. W lodówce BEKO MCNA406E63ZXBN, w dedykowanej szufladzie HarvestFresh imitowany jest 24-godzinny cykl słońca za pomocą światła w kolorach: niebieskim, zielonym i czerwonym.

Lodowka-BEKO-MCNA406E63ZXBN niebieska szuflada świeże warzywa i owoce witaminy

EverFresh+

EverFresh+ to dedykowana komora dla warzyw i owoców, by zachować ich świeżość na dłużej. Jest to możliwe dzięki regulacji wilgoci wpadającej przez specjalne kanały do środka komory. Dzięki lodówce BEKO MCNA406E63ZXBN świeżość przechowywanych warzyw wydłuży się nawet do 30 dni, a Ty nie będziesz musiał jeździć tak często na zakupy.

Lodowka-BEKO-MCNA406E63ZXBN szuflada na warzywa i owoce

Szybkie mrożenie

Szybkie mrożenie w lodówce BEKO MCNA406E63ZXBN zapewnia szybkie zamrażanie nowo włożonego pożywienia, w sposób zdrowszy oraz niewpływający na temperaturę wcześniej przechowywanego jedzenia. Dzięki szybkiemu mrożeniu Twoje jedzenie pozostanie dłużej świeże i bogatsze w składniki odżywcze.

Lodowka-BEKO-MCNA406E63ZXBN szybkie mrożenie

Komora zero

Komora ZERO w chłodziarce BEKO MCNA406E63ZXBN pozwala dłużej przechowywać świeże produkty w temperaturze około 0°C. Użyj komory zero, aby przechowywać szybko psujące się produkty, których jednak nie chcesz zamrażać.

Lodowka-BEKO-MCNA406E63ZXBN komora zero wygląd lodówki z zewnątrz

Alarm otwartych drzwi

Chłodziarka BEKO MCNA406E63ZXBN wyposażona jest w alarm otwartych drzwi, który ostrzega Cię przed pozostawieniem uchylonych lub niedomkniętych drzwi. Dźwięk rozlegnie się, kiedy lodówka będzie otwarta zbyt długo. Alarm otwartych drzwi ucichnie, kiedy tylko je zamkniesz.

Lodowka-BEKO-MCNA406E63ZXBN alarm otwartych drzwi

Licujące się drzwi

Nie ma już brzydkich luk! Za pomocą licujących się drzwi zastosowanych w lodówce BEKO MCNA406E63ZXBN, możesz ustawić urządzenie w dowolnym miejscu, nie martwiąc się o to, czy można je otworzyć.

Lodowka-BEKO-MCNA406E63ZXBN wygodne ustawienie, licujące się drzwi

Półka na butelki

Chromowana półka na butelki zapewnia idealną przestrzeń na chłodzące się napoje, a tym samym zwiększa wykorzystanie dostępnej przestrzeni w chłodziarce BEKO MCNA406E63ZXBN. Chromowana półka to również świetny wygląd i maksymalna higiena.

Lodowka-BEKO-MCNA406E63ZXBN półka na butelki

Wyświetlacz elektroniczny

Wyświetlacz elektroniczny zastosowany w lodówce BEKO MCNA406E63ZXBN pozwala na lepsze zarządzanie produktem oraz daje możliwość wyboru wielu funkcji. Ponadto wyświetlacz jest w pełni dostosowany do nowoczesnej estetyki sprzętu.

Lodowka-BEKO-MCNA406E63ZXBN wyświetlacz elektroniczny

Sprężarka inwerterowa

Innowacyjna sprężarka inwerterowa wyróżnia się dużą wytrzymałością i minimalnym poziomem hałasu. Zapewnia także mniejsze zużycie energii i wspomaga system chłodzenia w minimalizowaniu wahania temperatur (np. podczas otwarcia drzwi). Sprężarka inwerterowa to także mniejsza awaryjność lodówki BEKO MCNA406E63ZXBN i spokój dla wszystkich domowników.

Lodowka-BEKO-MCNA406E63ZXBN sprężarka inwerterowa cicha praca

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.

Po pewnym podłączeniu lodówki do istniejących oraz sprawnie działających instalacji zostanie ona ustawiona i wypoziomowana na swoim miejscu. Dla pełnej wygody i ergonomii użytkowania lodówki zmieniamy kierunek otwierania drzwi. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

Pamiętaj, że nieprawidłowo wypoziomowana chłodziarka może głośno pracować, doprowadzić do rozszczelnienia drzwi i wzrostu zużycia prądu. Ma to również wpływ na żywotność samego agregatu.

usluga



Filmy:




Dane techniczne

Techniczne

Efektywność energetyczna

Chłodziarka

Zamrażarka

Gwarancja

Parametry zewnętrzne

Wysokość [cm] 203
Pojemność [l] 253 chłodziarka + 109 zamrażarka
Szerokość [cm] 60
Głębokość [cm] 67
Kolor producenta Platynowy
Kolor / wykończenie boków Platynowy
Kolor / wykończenie frontu Platynowy
Szklane wykończenie drzwi Nie
Położenie zamrażarki Na dole
Bezszronowa (No Frost) Pełny No Frost
Czas utrzymania temperatury w przypadku braku zasilania [h] 33
Kompresor inwerterowy Tak
Liczba agregatów 1
Liczba termostatów 2
Sterowanie Elektroniczne
Liczba drzwi 2
Zmiana kierunku otwierania drzwi Tak
Wyświetlacz Tak
Funkcje dodatkowe Active Fresh Blue Light, Everfresh+, HarvestFresh, Oświetlenie LED
Sterowanie smartfonem Nie
Bezpieczeństwo użytkowania Alarm niedomkniętych drzwi
Klasa zamrażarki */***
Klasa klimatyczna SN, T
Poziom hałasu [dB] 35
Roczne zużycie prądu 171 kWh = 104.31 zł
Klasa energetyczna A+++
Nowa klasa energetyczna C
Klasa emisji hałasu B
Roczne zużycie energii [kWh] 171
Pojemność komory schładzania [l] 253
Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki No-Frost
Rodzaj półek Szklane
Liczba półek 3
Liczba pojemników na warzywa 1
Liczba półek na butelki 1
Szybkie chłodzenie Nie
Komora zero Tak
Dystrybutor wody Nie
Komora świeżości Nie
Szuflada z kontrolą wilgotności Tak
Pojemność komory mrożącej [l] 109
Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika No-Frost
Zdolność zamrażania [kg/24h] 6
Liczba pojemników w zamrażarce 3
Szybkie zamrażanie Tak
Kostkarka do lodu Nie
Gwarancja 24 miesiące
Głębokość opakowania [cm] 76.5
Szerokość opakowania [cm] 64
Waga z opakowaniem [kg] 83.5
Wysokość opakowania [cm] 206.5

Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera BEKO S.A.
  • Opinie

    5/5
    9 opinii
    9 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Głośność pracy
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Pojemność
    5 /5
    Energooszczędność
    5 /5
    Ergonomia wnętrza
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dawid 29 października 2021
    Zdecydowanie Polecam!
    Świetna lodówka w przystępnej cenie. Jestem z niej bardzo zadowolony. Cicha, oszczędna i bardzo pojemna. Zdecydowanie polecam, grzecznościowo dla rodziny zamówiłem drugą.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    krzysztof 16 października 2021
    Lodówka Beko
    Na razie super!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 9 lipca 2021
    Lodówka Beko MCNA 406E63ZXBN
    Bardzo dobry sprzęt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dawid 19 czerwca 2021
    Lodówka zachowująca świeżość produktów na dłużej
    Chciałem kupić tańszą lodówkę, jednak przekonał mnie system dłuższego przechowywania żywności. Często zdarza się kupić za dużo produktów które potem psują się i wyrzuca się je do kosza. Uznaliśmy, że warto dołożyć do lodówki parę złotych więcej, a wydane pieniądze zaoszczędzimy przy przyszłych zakupach. Dodatkowo lodówka ta jest jedną z bardziej oszczędnych (jak nie najbardziej oszczędną) lodówek dostępnych na rynku. A to kolejne oszczędności. Według mnie warto dopłacić trochę więcej, aby później pieniądze te zwróciły się... Dodatkowo skorzystaliśmy z multirabatów, co również obniżyło cenę zakupionego sprzętu o kolejne 300 zł.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dawid 27 maja 2021
    Zdecydowanie polecam!
    Lodówka bardzo cicha i pojemna. Bardzo dobry poziom jakości do ceny. Kolejny produkt z firmy BEKO trafiony. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Szymon 27 marca 2021
    Gorąco polecam
    Lodówkę użytkuję od dwóch miesięcy. Pojemna, funkcjonalna, cicha. Jest bardzo ładnie wykończona aczkolwiek kiedy zmieniałem kierunek otwierania drzwi wyszły drobne mankamenty - widać oszczędności na użytych materiałach. ​Komora Harverst Fresh faktycznie sprawdza się - włożyłem awokado, trochę owoców cytrusowych i jabłek na próbę i wierzcie mi po prawie miesiącu dalej są jakbym dopiero je kupił w sklepie. Były też banany, które szybko poczerniały ale to chyba dlatego, że nie trzyma się ich razem z jabłkami. No Frost również daje radę. Zużycie prądu jest na prawde niskie - sprawdzałem specjalnym urządzeniem. Czasami zdarza się, że sprzęt trochę pohałasuje - po prostu strzeli dość głośno. Generalnie jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny jest bardzo poprawny. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniela 7 lutego 2021
    Lodówka
    Bardzo ładna, duża lodówka, energooszczędna w wyborze bardzo pomógł Pan Mariusz spec od AGD, raty wyjaśniła bardzo przystępnie Pani Ewa. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patrycja 23 stycznia 2021
    Lodówka Beko
    Lodówka bardzo fajna, pojemna i energooszczędna. Jestem świeżo po zakupie, ale jak na razie jestem bardzo zadowolona. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 8 października 2020
    Fantastyczna lodówka
    Najlepsza lodówka jaką mogłam sobie sprawić. Rozważałam zakup Samsunga, ale ta w porównaniu jest bardziej funkcjonalna. Ma bardziej pojemne wnętrza. Dodatkowym atutem jest komora świeżości i pełny No Frost. Jestem bardzo zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Dodaj przydatne akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa lodówki okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa wyświetlacz w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Rozmrożona żywność? Zwrócimy Ci koszt żywności do 300 zł.
    Urwane drzwi lub pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Standard (Lodówka, Zamrażarka)

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Pakiet Pełen Komfort (Lodówka, Zamrażarka)

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Montaż półek i szuflad
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Zmiana kierunku otwierania drzwi lodówki (z wyświetlaczem)

      • Wniesienie
      • Demontaż osłon, blend i zaślepek, przewodów
      • Zdjęcie drzwi lodówki
      • Przełożenie zawiasów i drzwi w lodówce - zmiana kierunku otwierania
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Montaż osłon, blend i zaślepek

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Lodówka BEKO MCNA406E63ZXBN No frost 203cm Srebrna
      Lodówka BEKO MCNA406E63ZXBN No frost 203cm Srebrna
      Lodówka BEKO MCNA406E63ZXBN No frost 203cm Srebrna

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.11.2021 godz. 23:59

      Nowy
      Outlet - od 1 899,00 zł
      Cena z kodem
      ME25-301121
      1 999
      00

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.11.2021 godz. 23:59

      Taniej o 480
      2 979 , 99
      Cena regularna
      2 499
      99
      2 979 , 99
      Cena regularna: 2 499,99 zł
      83,33 zł x 30 rat 0%
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756