Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

20.4

CMOS Exmor R

1/2.3

3

Optyczny

X30

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 783495

Kod produktu: 783495

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Aparat SONY DSC-HX60B

93900

93.90 zł x 11 rat RRSO

Aparat SONY DSC-HX60B

93900

93.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Dzięki

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Aparat SONY DSC-HX60B

 

Dzięki połączeniu imponującego, 30-krotnego zoomu optycznego z najnowszym procesorem obrazu BIONZ X ten niewielkich rozmiarów model umożliwia szczegółowe uchwycenie praktycznie każdej sceny. W uzyskaniu ostrych zdjęć i stabilnych filmów pomaga stabilizator Optical SteadyShot z inteligentnym trybem aktywnym, a wbudowane technologie Wi-Fi® i NFC pozwalają jednym dotknięciem przesłać obraz do urządzeń mobilnych. Funkcjonalność aparatu można dodatkowo zwiększyć, pobierając aplikacje z serwisu PlayMemories Camera Apps. 
   
 
Zaawansowany obiektyw Sony G z 30-krotnym zoomem optycznym: wyraźniejsze szczegóły z dużej i małej odległości

Mimo kieszonkowych rozmiarów aparat ten jest wyposażony w obiektyw Sony G z 30-krotnym zoomem optycznym. Pokrywa on ogniskowe z zakresu od 24 do 720 mm i znakomicie sprawdza się zarówno podczas zdjęć z małej odległości, jak i przy dużych zbliżeniach. Uzyskanie optymalnej ostrości fotografii i filmów ułatwia stabilizator Optical SteadyShot. Wykrywa on najmniejsze drgania aparatu i kompensuje je, by zapewnić najlepszą rozdzielczość nawet przy dużym zbliżeniu i w słabym oświetleniu. Nowy „inteligentny tryb aktywny” uwzględnia w analizie także poprzednią i następną klatkę obrazu, co przyczynia się do uzyskania wyjątkowo płynnego obrazu filmowego.
   
Niezwykle szybki procesor obrazu BIONZ X: wysoka jakość, duża szczegółowość oraz naturalny wygląd fotografii i filmów Full HD

Najnowszy procesor obrazu BIONZ X — trzykrotnie szybszy od poprzednich modeli BIONZ — przyczynia się do poprawy rozdzielczości i zapewnia wierne odwzorowanie faktur na fotografiach i filmach Full HD. Technologia reprodukcji szczegółów zapobiega charakterystycznemu dla zdjęć cyfrowych przerysowaniu krawędzi, co sprawia, że obraz wygląda bardziej naturalnie i szczegółowo. Inteligentna redukcja szumów zwiększa z kolei czystość obrazu, nawet przy zdjęciach w słabym oświetleniu. Zastosowanie technologii kompensacji dyfrakcji powoduje, że fotografowane obiekty są wyjątkowo ostre, co jest szczególnie istotne przy fotografowaniu z dużą głębią ostrości.
   
Bogata oferta akcesoriów otwierająca dodatkowe możliwości

Stopka Multi Interface i złącze Multi Terminal umożliwiają użycie szeregu współpracujących akcesoriów — takich jak lampa błyskowa, wizjer i mikrofon. W rezultacie poszerzają się możliwości robienia zdjęć a samo użytkowanie aparatu sprawia jeszcze więcej przyjemności. 
   
Realistyczne obrazy o wysokiej rozdzielczości z 20,4-megapikselowego przetwornika CMOS Exmor R™

Wykonany w technologii BSI przetwornik obrazu CMOS Exmor R™ rejestruje bogate, realistyczne obrazy o efektywnej rozdzielczości 20,4 megapiksela. Mniejszy poziom szumów ułatwi utrwalenie pięknego zachodu słońca, rodzinnego święta czy fantastycznego występu.
   
Technologie Wi-Fi® i NFC zapewniające łączność przy fotografowaniu i udostępnianiu; możliwość dodawania nowych funkcji dzięki współpracy z serwisem PlayMemories Camera Apps

Nowe zdjęcia i filmy można błyskawicznie udostępniać w serwisach internetowych czy wysyłać mailem — używając do tego smartfona lub tabletu oraz wbudowanych w aparat technologii Wi-Fi® i NFC. Współpraca z serwisem PlayMemories Camera Apps pozwala natomiast na pobranie do aparatu dodatkowych aplikacji, takich jak Film poklatkowy, Retusz fotografii, Oświetlenie portretowe czy Synchronizacja ze smartfonem.
   

Zastosowane technologie

Technologia NFC
SD
SDHC
SDXC

Specyfikacja

Dane techniczne:

Aparat SONY DSC-HX60B
Przetwornik obrazu

20.4

Rozdzielczość przetwornika [Mpx]

20.4

1/2.3

CMOS Exmor R

Techniczne

Funkcje dodatkowe

Technologia rozpoznawania twarzy, Wykrywanie uśmiechu, Technologia NFC

Nie

3

Nie

Nie

Nie

Nie

Tak

Nie

X120

X30

Nie

Tak

Tak

Optyczny

Akumulatorowe

2.0

Zapis danych

SD, SDHC, SDXC, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick Micro

1920 x 1080

5184 x 3888

Brak

Nagrywanie filmów

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel zasilający, Pasek na rękę, Akumulator, Kabel microUSB, Pokrywa na obiektyw, Osłona stopki akcesoriów

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SONY POLAND SP. Z O.O.

Koszty Gospodarowania Odpadami
0.16

Znaki zgodności

Opinie klientów

Aparat SONY DSC-HX60B
Opinie
5 / 5 137 opinii
99% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 137 opinii
135 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Dobra rzecz

To jeden z tych produktów, który ma plusy dodatnie i plusy ujemne. Nie jest idealny, ale trudno się na niego gniewać.
Kwestia lampy błyskowej - nie uruchamia się samoczynnie nawet w trybie automatycznym. Może być to plusem w przypadku robienia zdjęć np. w muzeach, gdzie często jest zakaz używania lampy - wiadomo, że nie uruchomi się w najmniej odpowiednim momencie - ale konieczność uruchamiania jej ręcznie za każdym razem może być uciążliwa.
Nagrodę bezużyteczności bezapelacyjnie zdobywa... instrukcja obsługi. Rozbawiło mnie, że w ogromnej tabeli ustawień znajdziemy np. wyjaśnienie funkcji SteadyShot: "Ustawia funkcję SteadyShot". Na szczęście rekompensuje to poradnik początkującego fotografa wbudowany w aparat, gdzie można znaleźć cenne dla nowicjuszy wskazówki. Są też opcje dla niektórych może nieco bezużyteczne, ale imponujące, jak na przykład możliwość zrobienia panoramy w 360°.
W marnym lub zbyt ostrym świetle sprzęt miewa lekkie problemy z balansem bieli. Za to całkiem przyjemna i efektywna współpraca z autofocusem. Ogólna jakość zdjęć - bardzo dobra. Obracany przycisk-kółko sympatyczny w obsłudze, choć nie wiem jak długo wytrzyma użytkowanie. Funkcja NFC zyskała wśród domowników zaskakującą wręcz aprobatę.

W tej półce cenowej, dla amatora - moim zdaniem parametry i jakość wystarczające. Do codziennego użytku (wycieczki, życie rodzinne) wręcz zupełnie wystarczające. Poza tym estetyczny, nie za ciężki, dobrze leży w ręku.

Krzysztof 2019-03-15 19:31:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Tak, tak i jeszcze raz tak! Polecam ten produkt!

Aparat SONY DSC-HX60B w stu procentach spełnił moje oczekiwania! Szukałam poręcznego, lekkiego sprzętu, który będzie robił znakomite zdjęcia oraz nagrywał dobrej jakości filmy. Nie zawiodłam się! Aparat posiada bardzo wiele ciekawych funkcji, aczkolwiek najbardziej zależało mi na funkcji makro, dobrym zoomie i wyraźnym uchwyceniu jaskrawych kolorów (bez zamazywania) - wszystko to spełnia ten jeden kompaktowy sprzęt! Mimo mnogości przeróżnych funkcji, w aparacie mamy pokrętła do zmiany trybu fotografowania, co jest bardzo przydatne dla użytkownika i pozwala na szybkie przechodzenie np. do trybu panorama, auto, film i wiele innych. Jeśli chodzi o jakość nagrywanych filmów - nie mam zastrzeżeń. Jestem pod wrażeniem płynności nagrywania, jakości obrazu i dźwięku - nagranie nie traci na jakości przy używaniu funkcji zoom podczas filmowania. Jak dla mnie jest to idealny aparat za przyzwoitą cenę adekwatną do jakości. Czego chcieć więcej...? Pozostaje życzyć sobie i wszystkim miłośnikom fotografii wielu chwil, które można uchwycić za pomocą tego sprzętu!

Jadwiga L. 2018-05-26 23:48:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 4 / 5 Stosunek jakości do ceny

Polecam

Szukałam podręcznego aparatu, który zadowoli mnie całkowicie swoimi opcjami i też wyglądem ogólnym (nie za duży, prosty ale mający coś w sobie co zwróci swoją uwagę) Oto i on :). Mam go od paru dni. Już go przetestowałam i jestem bardzo zadowolona z jakości produktu. Jak ktoś jest totalnym amatorem wystarczy poczytać instrukcję, nauczyć się korzystać z szerokiego zakresu możliwości jakie nam daje ten model i cieszyć się każdym ujęciem! Dobra jakość w dobrej cenie! :)

Edyta K 2018-10-13 10:15:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

pozytywny

Bardzo jestem zadowolona, że nabyłam ten aparat, mimo iż wszyscy mają telefony z możliwością robienia zdjęć (ja takiego nie posiadam)to będę mogła robić moim aparatem zdjęcia i nagrywać filmiki moim kochanym bliźniaczkom.Cieszę się że już go mam,ma bardzo dużo różnych funkcji z których będziemy korzystać.Dziękujemy i polecamy zakupić aparat sony DSC-HX60B. Warto odkładać pieniążki na ten aparat. To była przemyślana i trafiona decyzja, nie żałuję .pozdrawiam

Klient 2016-05-05 09:30:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Polecam

Witam.Bardzo lubię kupować w mediaexpert.Wspaniała obsługa,miła,uprzejma,uśmiechnięta.Zawsze służą dobrą radą,pomocą.Jak kupiłem u Was jedną rzecz to już nie szukam gdzie indziej.W Waszym sklepie w Bielsku-Białej jest tak miło i przyjemnie.Pani Ania wraz z kolegami stanowi wspaniałą ekipę.Proszę ich docenić bo na prawdę warto.Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Ps. Jeszcze przed świętami odbieram u Was zamówiony moździerz.To już normalnie pełna profesja!

Klient 2015-12-21 08:33:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Bardzo fajny aparat.

Aparat dobrze trzyma się w dłoni, ma pokrętło trybów fotografowania (bardzo przydatne), możliwość nastawy ręcznej ekspozycji, bezpośredni przycisk filmowania, komunikacja NFC, można przesłać zdjęcia bezpośrednio do telefonu przykładając telefon do aparatu (świetna sprawa). Kolory na zdjęciach są naturalne, co nie jest takie oczywiste w przypadku niektórych aparatów, nie jest to model z najwyższej półki kompaktów ale wart jest uwagi.

Paweł G 2017-06-05 20:52:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Super!!!

Tego szukałam i w końcu znalazłam, dzięki pomocy miłego Pana sprzedawcy, który doradził , polecił ten produkt i również pokazał jak obsługiwać. To nie pierwsze moje zakupy, ponieważ Mediaexpert towarzyszy mi od wielu lat, zawsze mogę liczyć na miłą obsługę i szeroki wybór produktów. Polecam na 100%, zdjęcia przepiękne wychodzą, łatwy w obsłudze.

Agnieszka 2017-01-25 13:10:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Pozytywna

Jeszcze nie sprawdziłam aparatu w różnych warunkach, ale pierwsze wrażenie jest pozytywne. Dobrze trzyma się w ręce przyciski są tak umiejscowione, że można obsługiwać jedną ręką. Fajnym rozwiązaniem jest wi-fi, bo nie potrzeba komputera, żeby podzielić się zdjęciami.

Iwona 2019-03-15 20:51:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

APARAT SONY DSC-HX 60 B

aparat robi swietne zdjecia w dzięn jak i w nocy. polecam dla początkujących jak i dla zawansowanych fotografów.obtaz jest wyrazny nawet jak się pszybliży 30 ktotnyn zoomem optyczny.cena niejest wygórowana jak na taki apatat ,prosta obsługa.polecam wszystkim.

Klient 2016-03-19 17:39:57
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 1 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 3 / 5 Stosunek jakości do ceny

Pozytywna

Uważam że zakupiony aparat spełni moje oczekiwania. Produkt został polecony przez Sprzedawcę, który miał dużą wiedzę na temat asortymentu z działu z aparatami. Aparat jest prosty w obsłudze i po wykonaniu kilku zdjęć jestem pozytywnie zaskoczona efektami.

Agnieszka 2018-12-22 22:12:06
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SONY Aparat SONY DSC-HX60B

Aparat SONY DSC-HX60B

93900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Aparat SONY DSC-HX60B

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Aparat SONY DSC-HX60B

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

93900

Dodaj do koszyka
Aparat SONY DSC-HX60B
APARATY KOMPAKTOWE