Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

20.2

Exmor CMOS

13.2/8.8

3

Optyczny

X3.6

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 717350

Kod produktu: 717350

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Aparat SONY DSC-RX100

139900

139.90 zł x 11 rat RRSO

Aparat SONY DSC-RX100

139900

139.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Cyfrowy

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Aparat SONY DSC-RX100

Jeśli zawodowo zajmujesz się fotografią i szukasz dla siebie kompaktu albo po prostu chcesz robić lepsze zdjęcia aparatem automatycznym, model RX100 gwarantuje znakomitą jakość, podobny jak w lustrzankach sposób obsługi i zaawansowane możliwości — a wszystko to w przystępnej cenie.

Wysoka jakość obrazu, w słabym świetle

Szeroki zakres czułości ISO (Auto ISO 125 - 6400 z regulacją dolnego i górnego zakresu) umożliwia wykonywanie wyraźnych, naturalnie wyglądających zdjęć od świtu po noc. W doborze optymalnej wartości pomaga automatyka ISO; w razie potrzeby czułość można też nastawić ręcznie. W trybie wieloklatkowej redukcji szumu: Auto (ISO125-25600)
Większy przetwornik obrazu — więcej szczegółów na zdjęciu

20,2-megapikselowy przetwornik obrazu Exmor CMOS typu 1,0 zapewniający szczegółowe fotografie i filmy Full HD oraz dużą czułość
Akcja uchwycona w najdrobniejszych szczegółach: szybki procesor obrazu BIONZ umożliwiający zdjęcia seryjne z szybkością do 10 kl./s i zapewniający nieskazitelnie czyste, naturalne obrazy
Niewielkie wymiary, profesjonalne możliwości

Mimo zaawansowanych możliwości, aparat DSC-RX100 swobodnie mieści się w kieszeni. Elegancka konstrukcja z mocnego, zmniejszającego wagę aluminium; wysoka jakość metalowych elementów sterujących dająca wrażenie luksusu
Profesjonalne możliwości korygowania obrazu

Płynnie działający pierścień do wygodnego, intuicyjnego nastawiania ekspozycji, zoomu, efektów w obrazie i innych funkcji. Korzystaj z twórczych możliwości aparatu dzięki szybkiemu i wygodnemu korygowaniu kolorystyki, jasności i innych ustawień obrazu z podglądem zmian na ekranie w czasie rzeczywistym. Dodatkowo masz pełną kontrolę nad sposobem nastawiania ostrości: możliwość wyboru dwóch trybów AF i trybu ręcznego, jak w lustrzance cyfrowej
Nagroda EISA: europejski zaawansowany aparat kompaktowy 2012-2013

Model Cyber-shot DSC-RX100 firmy Sony to odznaczający się wysoką jakością i solidnym wykonaniem aparat dla zaawansowanych fotoamatorów. Jego niezwykle duży, 1-calowy przetwornik obrazu CMOS i jasny obiektyw Carl Zeiss 28 – 100 mm F1,8-4,9 gwarantują bardzo dobrą jakość obrazu nawet przy słabym oświetleniu. Poza formatem JPEG użytkownik ma do wyboru format RAW, który dla poważnych fotografów oznacza dodatkową uniwersalność i lepszą jakość. W przeprowadzonych przez magazyny EISA testach znakomicie sprawował się 3-calowy wyświetlacz LCD o wysokiej rozdzielczości 1,2 miliona punktów.
Obsługa w konwerterze Capture One Express (dla Sony)   

Capture One Express (dla Sony) to jeden z najlepszych konwerterów plików RAW na świecie. Odwzorowuje dokładność kolorów i niezwykły poziom szczegółów. To zintegrowane rozwiązanie z możliwością dostosowania do indywidualnych potrzeb łączy w sobie funkcję zarządzania zasobami cyfrowymi i wszystkie niezbędne narzędzia do regulacji z szybkością i krótkim czasem reakcji. * Wszelkie zapytania dotyczące zakupu i użytkowania rozwiązań Capture One, a także pomocy w tym zakresie należy kierować do firmy Phase One

Zastosowane technologie

SD
SDHC
SDXC

Specyfikacja

Dane techniczne:

Aparat SONY DSC-RX100
Przetwornik obrazu

20.2

Rozdzielczość przetwornika [Mpx]

20.2

13.2/8.8

Exmor CMOS

Techniczne

Funkcje dodatkowe

Możliwość sterowania za pomocą smartfonu

Nie

3

Nie

Nie

Nie

Nie

X14

X3.6

Tak

Tak

Optyczny

Akumulatorowe

2.0

Zapis danych

SD, SDHC, SDXC, MicroSD, MicroSDHC, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo

1920 x 1080

5472 x 3648

Nagrywanie filmów

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Zasilacz, Pasek na rękę, Akumulator, Kabel microUSB, Przejściówka do paska na ramię

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SONY POLAND SP. Z O.O.

Koszty Gospodarowania Odpadami
0.16

Znaki zgodności

Opinie klientów

Aparat SONY DSC-RX100
Opinie
5 / 5 24 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 24 opinii
24 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Pełen sukces

Po kilku godzinach testu stwierdzam, że zastąpi mi lustrzankę w wielu sytuacjach gdzie gabaryty mają znaczenie. Świetne parametry obiektywu - światło. Szybkie ostrzenie i cała masa funkcji do zabawy w tym pełna manualna konfiguracja parametrów. Rewelacja za tą cenę proponuję zakup.

Jakub S 2017-12-15 23:12:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

POLECAM POCZĄTKUJĄCYM AMATOROM FOTOGRAFII I PROFESJONALISTOM

Aparat jest godny polecenia wszystkim, którzy pasjonują się fotografią amatorską, ale także dzięki szerokim możliwością i wysokiej jakości zdjęć może być pomocny w pracy bardziej zaawansowanym użytkownikom.
Rozsądny wybór za rozsądną cenę. Polecam !

Przemysław M. 2017-04-25 20:34:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 4 / 5 Stosunek jakości do ceny

Polecam

Mam już lustrzankę i aby nie nosić ciągle ciężkiego sprzętu, wybrałam ten mały aparacik. Zdjęcia bardzo dobre. Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Aparat ma wszystko, czego mi potrzeba przy robieniu zdjęć w plenerze i nie tylko. Polecam!

Małgorzata D. 2017-03-14 09:30:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Polecam

Aparat o małych gabarytach a z wielkimi możliwościami. Fajnie leży w ręku. Dla mnie, fotografa amatora ważna jest łatwość obsługi. Jakość zdjęć fantastyczna. Gorąco polecam.

Elżbieta W 2017-05-16 19:43:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Polecam!!!!!

Bardzo dobry aparat, robi świetnej jakości zdjęcia i filmy. Poręczny, idealnie mieści się w dłoni. Polecam szczególnie dla amatorów, cena jest przystępna.

Klient 2016-10-28 19:52:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Polecam

Polecam aparat sony ma bardzo ciekawe Menu,prosty w obsłudze, super zdjęcia robi, nie zamieniła bym go na inny model i polecam do zakupu produktów sony

Aleksandra 2017-01-29 15:22:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

POLECAM

DOBRA JAKOŚĆ DO CENY. SZYBKI MOBILNY . WYTRZYMAŁY. POLECAM AMATOROM CHCĄCYM ROBIĆ ŁATWO ZDJĘCIA WAKACYJNE . DUŻY ATUT ZA MAŁE WYMIARY I NISKĄ WAGĘ

Adrian 2017-02-06 16:23:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Godny uwagi

Wielki sprzęt w małej obudowie. Godnie może zastąpić dużą i ciężką lustrzankę podczas wakacji, kiedy potrzebujemy swobody.

Paweł S. 2018-10-27 17:54:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

Polecam w 100%

Aparat kupiony na prezent, strzał w dziesiątkę. Piękne zdjęcia, dobra jakość. Aparat wart swojej ceny!!! Polecam każdemu.

Wioletta 2019-05-27 11:13:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 5 / 5 Stosunek jakości do ceny

OK

Rewelacyjny aparat nawet osoba niedoświadczona taka jak ja zrobi świetne zdjęcia, a filmy - bajka.

dawid m 2017-06-28 23:43:07
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SONY Aparat SONY DSC-RX100

Aparat SONY DSC-RX100

139900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Aparat SONY DSC-RX100

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Aparat SONY DSC-RX100

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

139900

Dodaj do koszyka
Aparat SONY DSC-RX100
APARATY KOMPAKTOWE