JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Sport i rekreacja   DESKOROLKI ELEKTRYCZNE   SKYMASTER   Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 11 Lark Czarno-pomarańczowy

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 11 Lark Czarno-pomarańczowy

Moc silnika [W]:

300

Rozmiar kół [cale]:

10.5

Maksymalna prędkość [km/h]:

15

Maksymalny kąt nachylenia terenu [stopnie]:

15 - 20

Zasięg na jednym ładowaniu [km]:

15 - 20

Kod produktu: 894612

Kod produktu: 894612

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 11 Lark Czarno-pomarańczowy

cena z kodem rabatowym

80999

cena bez kodu : 899.99

90.00 zł x 11 rat RRSO

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 11 Lark Czarno-pomarańczowy

cena z kodem rabatowym

80999

cena bez kodu : 899.99

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 11 Lark Czarno-pomarańczowy

Najważniejsze informacje dotyczące użytkowania, ładowania i konserwacji deskorolek elektrycznych



Stworzona dla najbardziej wymagających

Najwyższa jakość wykonania w korzystnej cenie. Idealna dla fanów nieprzeciętnych rozwiązań. To nowoczesne urządzenie osobistej mobilności, osiągające z roku na rok ogromna popularność.
 

Szczegóły tworzą styl

Świetna alternatywa dla tradycyjnych deskorolek, gwarantująca wspaniała zabawę zarówno dla dzieci jak i dorosłych.  
 

 

Specyfikacja

Dane techniczne:

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 11 Lark Czarno-pomarańczowy

Techniczne

Zasilanie

36V x 4.4 Ah (158WH)

Moc silnika [W]

300

Czas ładowania [min]

120 - 180

Zasięg na jednym ładowaniu [km]

15 - 20

Maksymalne obciążenie [kg]

100

Maksymalna prędkość [km/h]

15

Maksymalny kąt nachylenia terenu [stopnie]

15 - 20

Obudowa

Tworzywo ABS

Kurzo i wodoodporność

Nie

Rozmiar kół [cale]

10.5

Wymiary [mm]

650 x 265 x 265

Parametry

Wyposażenie

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Bateria, Ładowarka

Dominujący kolor

Czarno-pomarańczowy

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

SKYMASTER

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 11 Lark Czarno-pomarańczowy
Opinie
5 / 5 6 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 6 opinii
6 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super deska

Deska bardzo zwinna szybka dzieciaczki bardzo zadowolone. Polecamy.

Daniel 2019-06-09 09:25:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Bardzo dobra do nauki jazdy. Dla dużych i małych.

Lucyna 2019-06-02 14:51:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam!

Syn zadowolony, bardzo szybko się nauczył na niej jeździć!

Hanna 2019-06-01 20:21:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Wspaniały produkt, łatwość nauki.

Jolanta 2019-05-24 21:11:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna, wszystko.ok

Fajna deskorolka, dzieciaki zadowolone, polecam.

Beata 2019-05-22 22:00:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

POZYTYWNA

Deskorolka spełniła wszystkie oczekiwania dobrej zabawy. Jestem zadowolona z zakupu.

Justyna 2019-05-13 21:29:12
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1259 - Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz, więcej zyskujesz! - produkty objęte promocją z rabatem -22% na drugi lub -44% na trzeci lub -77% na czwarty a nawet piąty produkt za 1 zł!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - 36 godzin extra niskich cen! 19.06.2019 (kod rabatowy: OKAZJA)

36 godzin extra niskich cen!

36 godzin extra niskich cen!

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

89999

Dodaj do koszyka
Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 11 Lark Czarno-pomarańczowy
DESKOROLKI ELEKTRYCZNE