JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Sport i rekreacja   DESKOROLKI ELEKTRYCZNE   SKYMASTER   Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 6.5 Dual Smart Czarno-żółty

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 6.5 Dual Smart Czarno-żółty

Moc silnika [W]:

2 x 350

Rozmiar kół [cale]:

6.5

Maksymalna prędkość [km/h]:

15

Maksymalny kąt nachylenia terenu [stopnie]:

15 - 20

Zasięg na jednym ładowaniu [km]:

15 - 20

Kod produktu: 882431

Kod produktu: 882431

Warianty:

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 6.5 Dual Smart Czarno-żółty

cena online

69900

69.90 zł x 11 rat RRSO

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 6.5 Dual Smart Czarno-żółty

cena online

69900

69.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 6.5 Dual Smart Czarno-żółty

Najważniejsze informacje dotyczące użytkowania, ładowania i konserwacji deskorolek elektrycznych



Funkcja samobalansowania Dual System

WHEELS DUAL to urządzenie do swobodnego przemieszczania się po każdej nawierzchni płaskiej. Wykorzystując balans swojego ciała, wprawiasz urządzenie w ruch. Z łatwością zmieniasz kierunek i prędkość jazdy. Unikalny system dynamicznej stabilizacji bezwładności (DUAL SYSTEM) znacznie poprawia jakość i wygodę poruszania.


Bateria LG

WHEELS DUAL posiada elektryczny silnik zasilany baterią, która pozwoli Ci na godzinną wycieczkę. Czas ładowania wynosi 2-3 h.


Nieskończone możliwości

Dzięki wbudowanemu głośnikowi Bluetooth w trakcie jazdy możemy odtwarzać i słuchać swojej ulubionej muzyki. Aplikacja mobilna na smartfona WHEELSApp umożliwia śledzenie trasy na mapach, pomiaru prędkości oraz odtwarzania radia i muzyki z najpopularniejszych serwisów streamingowych.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 6.5 Dual Smart Czarno-żółty

Techniczne

Zasilanie

Bateria LG

Moc silnika [W]

2 x 350

Czas ładowania [min]

120 - 180

Zasięg na jednym ładowaniu [km]

15 - 20

Maksymalne obciążenie [kg]

120

Maksymalna prędkość [km/h]

15

Maksymalny kąt nachylenia terenu [stopnie]

15 - 20

Obudowa

Plastik ABS

Rozmiar kół [cale]

6.5

Wymiary [mm]

590 x 200 x 190

Parametry

Wyposażenie

Instrukcja obsługi w języku polskim

Dominujący kolor

Czarno-żółty

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

SKYMASTER

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 6.5 Dual Smart Czarno-żółty
Opinie
5 / 5 27 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 27 opinii
27 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Ok

Póki co sprawdza się dobrze. Deskorolka jest zwinna.

Stanisława 2019-05-31 15:39:02
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Polecam zakup

Produkt godny polecenia, z wysokiej jakości materiałów. Solidne urządzenie.

Patryk S 2018-11-27 12:50:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam deskorolka skymaster

Z całego serca polecam deskorolkę elektryczną Skymaster. Produkt świetnie się spisuje, spełnił nasze oczekiwania. A Córka jest z niej bardzo zadowolona.

Joanna W 2018-10-03 12:29:57
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

OK

Działa sprawnie, córka zadowolona.

Katarzyna B 2018-09-20 18:43:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Jak najbardziej mogę polecić. Bardzo dobra jakość w stosunku do ceny. W pełni spełnia nasze oczekiwania.

Anna W 2018-08-31 14:42:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Produkt działa bardzo dobrze.

Aneta Ł 2018-07-31 20:40:34
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Polecam

Syn bardzo zadowolony z zakupu.

Marcin S 2018-07-08 13:08:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • Solidne i piekne wykonanie

Skymaster deskorolka elektryczna

Super deska. Córka szybko ją opanowała. Polecam.

Mariusz 2018-06-26 15:12:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Deskorolka okazała się super prezentem dla córki. Deskorolka jest bardzo dynamiczna wykonana z super masywnych tworzyw przy małym zderzeniu z drzwiami (bo teraz pada na dworze} nie ma otarć. A co najważniejsze pierwszy raz połączyła córkę z synem.

Ewelina F 2018-06-26 14:22:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Polecam

Super gadżet, extra zabawa.

Katarzyna 2018-06-25 17:30:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Produkt zgodny z opisem. Łatwa nauka jazdy.

Ewa M 2018-06-24 22:41:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Polecam kupno tej deskorolki ponieważ dzieci są bardzo zadowolone i szczęśliwe, a radość dziecka jest najważniejsza.

Urszula 2018-06-24 16:27:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super

Super deska. Moje dziecko jest bardzo zadowolone. Polecam, godne zakupu.

Joanna S 2018-05-29 07:24:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Bardzo dobry produkt. Syn bardzo zadowolony.

Jacek K 2018-05-27 19:14:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Duży pozytyw, polecam.

Prezent bardzo trafny, dziecko zadowolone.

Kamila K 2018-05-25 19:46:28
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Ok

Syn jest bardzo zadowolony.

Agnieszka B 2018-05-24 19:46:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Super produkt. W pełni sprawny i zgodny z opisem.

Monika M. 2018-05-24 09:08:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Deskorolka super, syn zadowolony, opanował w 10 minut, dużo plusów.

Patrycja K-N 2018-05-23 21:08:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Córka mega zadowolona z deskorolki.

Jarosław G. 2018-05-22 18:47:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Deskorolka elektryczna

Witam, produkt jak najbardziej godny polecenia za tą cenę, rewelacja. Dodatkowo poziom obsługi rewelacja, naprawdę warto

Emilia Z 2018-05-21 16:57:32
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

69900

Dodaj do koszyka
Elektryczna deskorolka smartboard SKYMASTER Wheels 6.5 Dual Smart Czarno-żółty
DESKOROLKI ELEKTRYCZNE