Gra PS3 GTA V

(43)
Kod: 719162
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Gatunek Przygodowa
    Nośnik Blu-ray
    Wersja językowa Polska (dubbing)
    Platforma PlayStation 3
    Rodzaj Gra
    Zobacz cały opis
    Gra PS3 GTA V
    Gra PS3 GTA V
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    109
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    GTA V

    Los Santos: dynamiczna i skąpana w słońcu metropolia pełna przeróżnych mentorów, sław wielkiego ekranu i blednących gwiazdek. Niegdyś to miejsce stanowiło obiekt zazdrości całego Zachodu, teraz z trudem walczy o utrzymanie swojego statusu w czasach gospodarczej niepewności i zalewu telewizyjnej szmiry.


    W tym tyglu swojej szansy na sukces szuka trzech zupełnie różnych kryminalistów: Franklin, uliczny cwaniak szukający dobrej okazji na znaczny zarobek, Michael, profesjonalista po wyroku, który nieco inaczej wyobrażał sobie własną emeryturę, oraz Trevor, lubujący się w przemocy psychopata, który myśli jedynie o tanim odlocie i napadach. Ekipa ta decyduje się postawić wszystko na jedną kartę i wykonać skok, który zapewni im dostatek do końca życia.

    Legendarna seria powraca z wszystkimi swoimi klasycznymi wyróżnikami, czyli dbałością o szczegóły, typowym dla Grand Theft Auto czarnym humorem i satyrą na współczesną kulturę oraz nowym, ambitnym trybem wieloosobowym w otwartym świecie.

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Gatunek Przygodowa
    Nośnik Blu-ray
    Przedział wiekowy (PEGI) 18+
    Tryb gry Multiplayer, Singleplayer
    Wersja językowa Polska (dubbing)
    Platforma PlayStation 3
    Rodzaj Gra
    Wymagania systemowe Tryb multiplayer wymaga połączenia z internetem

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CENEGA
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    5/5
    43 opinii
    43 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 15 lipca 2019
    Świetna gra!!
    Polecam te grę każdemu fanowi gry akcji!! Gra posiada mega grafikę + gwarantuje długi czas rozrywki. Bardzo na plus jest cena gry w Media Expert! Bardzo polecam!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Renata 8 kwietnia 2019
    Pozytywna
    Fajna gra dla różnego przedziału wiekowego. Dobra grafika, fabula i dźwięk. Szkoda tylko, że bez dubbingu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna W 26 października 2018
    Polecam
    Gra idealna dla osób lubiąc samochody ucieczki czy pościgi. Super grafika.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jolanta S-G 24 lipca 2018
    Superrrrr
    Grę kupiłam dla dziecka. Super gra - polecam !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Natalia 1 marca 2018
    Pozytywna
    Rewelacyjna grafika, do tego niesamowita ścieżka dźwiękowa oraz fabuła gry. Zdecydowanie gra warta uwagi.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Roland. M 10 stycznia 2018
    Polecam
    Fabuła bardzo rozbudowana, grafika dźwięk super, gra warta zakupu, gorąco polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sebastian K. 6 stycznia 2018
    Pozytywna
    Gra jest świetna, super fabuła, dźwięk i obraz. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 4 stycznia 2018
    POLECAM
    Bardzo polecam. SUPER gra, wciągająca fabuła.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dominik S 7 października 2017
    Pozytywna
    Gra ma bardzo ciekawą fabułę i dobrą grafikę. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona M 16 listopada 2017
    Pozytywna
    Jak najbardziej polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Gra PS3 GTA V
      Gra PS3 GTA V
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      109
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756