Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Call of Duty: Black Ops Cold War Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)

(10)
Kod: 342765
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

    Gatunek Akcja, FPS
    Nośnik Blu-ray
    Wersja językowa Angielska, Polska (napisy)
    Platforma PlayStation 4, PlayStation 5
    Rodzaj Gra
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Platforma: PS4 / PS5
    Platforma: PS4 / PS5
    Call of Duty: Black Ops Cold War Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
    Call of Duty: Black Ops Cold War Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    299
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    Witamy na krawędzi zagłady

    Kultowa seria Black Ops powraca z Call of Duty: Black Ops Cold War, bezpośrednią kontynuacją gry, od której wszystko się zaczęło – Call of Duty: Black Ops.

    Black Ops Cold War wrzuca graczy w sam środek dynamicznego zimnowojennego konfliktu z początku lat 80. W emocjonującej kampanii dla jednego gracza trafisz w sam środek globalnego spisku u boku znanych bohaterów, takich jak Woods, Mason i Hudson.

    Call of Duty: Black Ops Cold War Gra gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze

    Tryby zombie i multiplayer

    Poza kampanią gracze mogą wykorzystać arsenał broni i sprzętu z epoki zimnej wojny w nowej generacji trybu wieloosobowego i zombie.

    Call of Duty: Black Ops Cold War Gra gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze

    Tajne starcia zimnej wojny

    W czasie wciągającej kampanii dla jednego gracza staniesz twarzą w twarz z historycznymi postaciami i odkryjesz okrutną prawdę podczas walki w znanych miejscach, takich jak Berlin Wschodni, Wietnam, Turcja czy główna siedziba KGB.

    Call of Duty: Black Ops Cold War Gra gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze

    Cel: znaleźć i powstrzymać

    Jako elitarny agent będziesz tropić tajemniczą postać o kryptonimie Perseus, której misją jest zburzenie światowej równowagi sił i zmiana biegu historii. Odkryj mroczne źródło tego globalnego spisku u boku znanych bohaterów z pierwszego Black Ops oraz nowych agentów stawiających czoła snutej od dekad intrydze.

    Call of Duty: Black Ops Cold War Gra gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze



    Filmy:



    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Gatunek Akcja, FPS
    Nośnik Blu-ray
    Przedział wiekowy (PEGI) 18+
    Tryb gry Multiplayer, Singleplayer
    Wersja językowa Angielska, Polska (napisy)
    Platforma PlayStation 4, PlayStation 5
    Rodzaj Gra

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CENEGA
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.9/5
    10 opinii
    10 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Natalia 14 kwietnia 2021
    Super
    Gra jest naprawdę bardzo dobrze wykonana. Można grać samemu jak i online. Chłopak bardzo zadowolony, ja również, bardzo polecam zakup.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 29 maja 2021
    Rewelacyjna
    Najlepsza gra w jaką grałam, polecam każdemu, kto lubi ten rodzaj gier, ciężko oderwać się od konsoli, polecam!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 21 kwietnia 2021
    Opinia gry
    Super gra, polecam bardzo.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Martyna 7 marca 2021
    Gra roku 2021
    Wg mnie najlepsza część z całej serii Call od Duty. Realizm rozgrywki, długość kampanii i tryb wieloosobowy to czysta poezja dla zapalonego gracza. Polecam kto jeszcze nie miał okazji musnąć tego cudu od Activision.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcel 24 lutego 2021
    Znakomita!
    Jedna z lepszy odsłon tej serii. Zapewniona przepiękna grafika, realistyczne efekty, które mogą dosłownie przenieść nas w tamtejsze czasy i miejsca!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Szymon 24 stycznia 2021
    Opinia gra CALL OF DUTY BLACK OPS COLD WAR
    Bardzo super gra, wciągająca, polecam bardzo wszystkim.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 17 stycznia 2021
    Świetna gra
    Dobra zabawa na zimowy czas. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Milena 30 grudnia 2020
    Zachęcająca
    Rewelacyjna hollywoodzka kampania fabularna! Oprawa audiowizualna ok! Do tego świetny klimat zimnej wojny, podkreślany przez efektowne przerywniki filmowe. Powrót znanych postaci i nawiązania do poprzednich części i parę ciekawych nowinek w kampanii oraz trybie wieloosobowym. Ogólnie odbiór bardzo pozytywny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sebastian 27 listopada 2020
    Pozytywna
    Gra spełniła moje oczekiwania. Zapewniła mi rozrywkę na długie zimowe wieczory - żona mniej zachwycona :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 14 listopada 2020
    Polecam
    Polecam!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Call of Duty: Black Ops Cold War Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
      Call of Duty: Black Ops Cold War Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      299
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756