Lego Ninjago Movie Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)

(20)
Kod: 874615
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Gatunek: Przygodowa
    Nośnik: Blu-ray
    Wersja językowa: Polska (dubbing)
    Platforma: Xbox One, Xbox Series X
    Rodzaj: Gra
    Zobacz cały opis
    Lego Ninjago Movie Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Lego Ninjago Movie Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    95
    00
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    Gra XBOX ONE Lego Ninjago Movie

     


    W grze użytkownicy będą mogli wykazać się umiejętnościami oraz honorem, stawiając czoła kolejnym falom wrogów jako ninja Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane oraz mistrz Wu, broniąc swego domu, Krainy Ninjago, przed złym lordem Garmadonem i jego rekinią armią. Aby to zrobić, będą musieli opanować Zwinnitzu, technikę pozwalającą im na przemierzanie Ninjago dzięki szeregowi umiejętności takich jak bieganie po ścianach, wysokie skoki czy walka z wrogami i rozwój swych zdolności bojowych. Odkrycie mocy Spinjitzu pozwoli im natomiast walczyć wspólnie.

    Gra zawierać będzie osiem ogromnych, pełnych akcji lokacji związanych z fabułą LEGO NINJAGO: Film. W każdej z nich znajdzie się też dojo z wyzwaniem, gdzie ninja będą testować swoje umiejętności w walce z coraz potężniejszymi przeciwnikami. Mapy bitewne pozwolą im natomiast mierzyć się z rodziną i znajomymi w czterech różnych lokalnych trybach gry na podzielonym ekranie dla maksymalnie czterech graczy.

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Gatunek Przygodowa
    Nośnik Blu-ray
    Przedział wiekowy (PEGI) 7+
    Tryb gry Singleplayer
    Wersja językowa Polska (dubbing)
    Platforma Xbox One, Xbox Series X
    Rodzaj Gra

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CENEGA
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    4.7/5
    20 opinii
    18 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Serhii 10 października 2021
    Igła
    Gra jest fajna. Bawimy się razem z dzieckiem dobrze się bawimy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 22 września 2021
    Lego Ninjago
    Wg. moich dzieci to najlepsza gra z całej serii Lego. Śmiech i emocje jakich już dawno nie widziałem. POLECAM
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 28 grudnia 2020
    Polecam :)
    Szczerze polecam grę, ponieważ kupiliśmy ją synom na święta i był to jeden z najlepszych prezentów pod choinką :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 26 września 2020
    Lego Ninjago
    Świetna gra, bardzo wciągająca.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 18 maja 2020
    Kolejne wciągające Lego
    Następna gra z cyklu Lego mnie nie zawiodła. Rozbudowane plansze, mnogość zadań, postaci oraz kolorowy świat sprawia, że chętnie siadam do kolejnej rozgrywki. Syn ją uwielbia i nie ma co się dziwić. Ninjago jest na topie, młodzieńcze fantastyczne postacie tryskające humorem przypadną każdemu młodemu jak i starszemu do gustu. Warto zatopić się w kolorowy świat ninja z Lloydem i jego towarzyszami. Każda spędzona godzina przy Ninjago powoduje, dzień staje się za krótki na grę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    ANETA 28 maja 2020
    SUPER
    KOLEJNA ŚWIETNA GRA Z KOLEKCJI LEGO.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wioleta 1 lutego 2020
    Pozytyw 100%
    Bardzo polecam zakup tej gry, syn zachwycony prezentem, bardzo dobra grafika, dźwięk, realistyczna tak jak w bajce. Idealny zakup dla fanów Ninjago!
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 28 stycznia 2020
    Wspomnień czar
    Za młodu z klocków LEGO tworzyło się wymyślone historie i przygody, a teraz moje dzieci mają takie w wirtualnym świecie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 13 listopada 2019
    Pozytywna, polecam
    OK polecam, super zabawa dla dzieci i dorosłych, grywalność, zagadki i poziom trudności.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    KATARZYNA 23 lutego 2019
    POLECA, SUPER GRA DLA NAJMŁODSZYCH
    SUPER GRA, SYN BYŁ ZACHWYCONY.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Lego Ninjago Movie Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Lego Ninjago Movie Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    95
    00
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756