Cyberpunk 2077 Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)

(43)
Kod: 551506
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Gatunek Akcja, RPG
    Nośnik Blu-ray
    Wersja językowa Angielska, Polska (dubbing), Polska (napisy)
    Platforma Xbox One, Xbox Series X
    Rodzaj Gra
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Platforma: Xbox One / Xbox Series X
    Platforma: Xbox One / Xbox Series X
    Cyberpunk 2077 Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Cyberpunk 2077 Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    151
    11
    14,83 zł x 11 rat
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Darmowy upgrade na nextgeny

    Kupując grę Cyberpunk 2077 w wersji na PS4 lub Xbox One, otrzymasz darmowy upgrade gry, dzięki któremu zagrasz w nią również na konsolach PS5 lub Xbox Series X/S.

    gra cdp red cyberpunk 2077 samurai gameplay

    TA EDYCJA ZAWIERA:

    - Płyty z grą

    - Dwustronną okładkę

    - Kompendium wiedzy z informacjami na temat świata gry

    - Pocztówki z Night City

    - Mapę Night City

    - Naklejki

    CYFROWE DODATKI:

    - Oryginalna muzyka z gry

    - Mini artbook przedstawiający wybrane grafiki z gry

    - Podręcznik Cyberpunk 2020

    - Tapety na komputery i urządzenia mobilne

    - Cyfrowy komiks „Cyberpunk 2077: Twój Głos"

    gra cdp red cyberpunk 2077 samurai gameplay

    najbardziej wyczekiwany tytuł ostatnich lat

    Cyberpunk 2077 to rozgrywająca się w otwartym świecie przygoda, której akcja toczy się w Night City, megalopolis rządzonym przez obsesyjną pogoń za władzą, sławą i przerabianiem własnego ciała.

    Nazywasz się V i musisz zdobyć jedyny w swoim rodzaju implant — klucz do nieśmiertelności. Stwórz własny styl gry i ruszaj na podbój potężnego miasta przyszłości, którego historię kształtują twoje decyzje.

    gra cdp red cyberpunk 2077 samurai gameplay

    GRAJ WYJĘTYM SPOD PRAWA NAJEMNIKIEM

    Zostań cyberpunkiem, uzbrojonym po zęby wolnym strzelcem i stań się legendą najbardziej niebezpiecznego miasta przyszłości - Night City.

    gra cdp red cyberpunk 2077 keanu reeves

    POZNAJ SMAK ŻYCIA W cyberpunk'owym MIEŚCIE PRZYSZŁOŚCI

    Witaj w Night City — stworzonym z rozmachem mieście przyszłości, w którym zatracisz się bez pamięci.

    gra cdp red cyberpunk 2077 gameplay city

    UKRADNIJ TECHNOLOGIĘ DAJĄCĄ WIECZNE ŻYCIE

    Zdobądź najpotężniejszy wszczep w Night City, zapewniający nieśmiertelność. Zmierz się z tymi, którzy trzęsą całym miastem i którzy zrobią wszystko, by go zdobyć.

    gra cdp red cyberpunk 2077 gameplay

    Filmy:

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Gatunek Akcja, RPG
    Nośnik Blu-ray
    Przedział wiekowy (PEGI) 18+
    Tryb gry Singleplayer
    Wersja językowa Angielska, Polska (dubbing), Polska (napisy)
    Platforma Xbox One, Xbox Series X
    Rodzaj Gra
    Wymagania systemowe Brak

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CD PROJEKT RED
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.9/5
    43 opinii
    42 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 18 października 2021
    Słaba
    Najsłabszy z całej gamy produktów CDP.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Olaf 3 września 2021
    Wspaniała!
    Zamówiłem Cyberpunka drugi raz, mam więcej czasu wolnego i chcę bardziej dogłębnie zwiedzić Night City, tym razem na nowym sprzęcie. Do zakupu skłoniła mnie także atrakcyjna cena. Grę szczerze polecam każdemu, już na ten moment stała się klasykiem. Ma niespotykany klimat, dodatkowo cieszy fakt, że powstała z inicjatywy polskiego studia :). W ostatnich latach nic nie pochłonęło mnie tak bardzo jak Cyberpunk. Jestem ponadto niesamowicie zadowolony z realizacji zamówienia przez Media Expert. Z początku grę zamówiłem w konkurencyjnym elektromarkecie, jednak zależało mi na czasie, a sklep nie wysłał żadnej informacji przez ponad dobę. Za to w Media Expert istnieje możliwość ekspresowej wysyłki, nawet w weekendy, dzięki czemu produkt dostałem do ręki w kilkanaście (!) godzin od płatności. Dodatkowo szczerze chwalę informowanie na bieżąco o etapach realizacji zamówienia. Zamówienie u konkurencji anulowałem i od tej pory kupuję tylko w Media Expert.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystyna 16 sierpnia 2021
    Cyberpunk
    Super zabawa, zakupiłem z obiekcjami, w brew opiniom, jestem bardzo zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamil 9 września 2021
    Jestem zadowolony
    Oceniam na 5 gwiazdek.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Max 9 kwietnia 2021
    Rewelacja
    Długo czekałem na grę, i się doczekałem. Zakupiłem produkt zaraz po premierze. Wiele hejtu wylało się na firmę. Mam wrażenie, że często reżyserowanego. Komuś zależało żeby akcje spadły. Ktoś duże pieniądze na tym zarobił. A potem był już efekt kuli śniegowej. A ja oczywiście widząc niedoskonałości, niedoróbki, wady przyjrzałem się całości i jestem pod wielki wrażeniem tej gry. Nie żałuję ani złotówki wydanej na grę i wydałbym jeszcze raz. Pozdrawiam malkontentów, cebularzy, polactwo i innych hejterów. Wy plujcie jadem a ja mam zabawę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 27 maja 2021
    Kupiłbym drugi raz
    W grę się świetnie gra, polecam każdemu kto interesuje się tego typu grami, a na dodatek trafiłem na promocję :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 25 maja 2021
    Super
    Polecam, najlepsza gra w jaką grałem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartek 7 kwietnia 2021
    Fajna gra
    Mega fajna gra.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    kamila 16 lutego 2021
    Arcydzieło od Ubisoft
    Genialna fabuła główna i cała otoczka z nią związana. Widać, że wokół tego zrobiono ogrom pracy, historia wciąga, zadania główne są świetne - jednym słowem "ARCYDZIEŁO", ta gra wciąga jak nie wiem co :-) Miasto jako konstrukcja jest świetne, wygląda fenomenalnie. Miejscami czuć świetny klimat przyszłości i o dziwo przyjemnie się strzela, naprawdę widać, że twórcy odrobili zadanie. Bardzo dobry system jazdy, świetna robota! Model jazdy po stokroć lepszy niż w czymkolwiek od Ubisoftu. Nie jest to poziom GTA V, ale blisko. Hakowanie jest dość łatwe, fajne i daje dużo możliwości. Polski dubbing daje radę i absolutnie genialny tryb photo, nie było nic lepszego nigdy w tym aspekcie. Jak dla mnie Ta gra ma bardzo duży potencjał! 100 % polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 17 stycznia 2021
    Nadrabiamy zaległości
    Początkowe wrażenia bardzo pozytywne, uruchamiane na zwykłym Xbox Fat, i TV HD ready. I jest fajnie, marzę zobaczyć ten tytuł na Xbox Series X i TV 4K. Owszem produkt podobno hmm niedopracowany, ale DLC i update patch mają być na dniach. Musimy im jakby wybaczyć ten falstart z premierą. Po pierwszych godzinach z tytułem jestem wciągnięty w fabułę, mam doświadczenie w konsolach od mniej więcej 97roku (psx), bardzo fajne dodatki jak w zestawie, naklejki, pocztówki czy mapa. Myślę, że o ile na mocnych platformach, czyli ps5 i Xbox Series X, jest już poprawnie, dużo osób tak mówi. O tyle Xbox Fat zwykły, musi poczekać, ale czy zawsze grafika jest wyznacznikiem? Nie. LICZY SIĘ FRAJDA i mamy to tutaj 9/10.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Cyberpunk 2077 Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
      Cyberpunk 2077 Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
      151
      11
      14,83 zł x 11 rat
      U Ciebie
      Odbierz
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756