Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czarny + pakiet dodatków Fortnite Neo Versa

(17)
Kod: 553262
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Przeznaczenie PlayStation 4
    Komunikacja Bezprzewodowa
    Programowalne przyciski Tak
    Rodzaj Kontroler
    Wibracje Tak
    Kolor Czarny
    Zobacz cały opis
    Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czarny + pakiet dodatków Fortnite Neo Versa
    Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czarny + pakiet dodatków Fortnite Neo Versa
    Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
    Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.

    Opis i dane

    Pad do ps4

    Przejmij kontrolę nad nową generacją gier, korzystając z przeprojektowanego kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4, który zapewnia doskonałą precyzję.

    Kontroler ma matowe wykończenie i jest najbardziej ergonomicznym, intuicyjnym sposobem gry. Zdobądź przewagę, mając znacznie większe poczucie kontroli nad działaniami w grze.

    Zintegrowany pasek świetlny, który świeci w różnych kolorach w zależności od tego, co dzieje się w grze – teraz widać go na panelu dotykowym.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK opis cechy funkcje

    Udoskonalone drążki analogowe i spusty

    Zdobądź przewagę, mając znacznie większe poczucie kontroli nad działaniami w grze.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK drążki spusty przyciski

    Wbudowany głośnik

    Ożyw swoje gry i usłysz każdy szczegół dzięki efektom dźwiękowym pochodzącym bezpośrednio z kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK głośnik dźwięki

    Stereofoniczne gniazdo słuchawkowe

    Słuchaj gier przez słuchawki — zintegrowane gniazdo słuchawkowe 3,5mm pozwoli Ci usłyszeć każdy huk, trzask oraz wybuch.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK słuchawki jack 3,5mm

    Czujniki ruchu

    Kołysz się i ruszaj, a wbudowany niezwykle czuły akcelerometr z żyroskopem wykryje ruch, przechylanie i rotację kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK czujnik żyroskop ruchy

    Łączność USB

    Naładuj kontroler z dowolnego portu USB i przekazuj dane za pośrednictwem kabla USB.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK usb kabel ładowanie

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Ilość przycisków 18
    Programowalne przyciski Tak
    Przeznaczenie PlayStation 4
    Rodzaj Kontroler
    Wibracje Tak
    Wyjście słuchawkowe Tak
    Kolor Czarny
    Komunikacja Bezprzewodowa
    Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Zawartość zestawu Dodatek do gry
    Gwarancja 12 miesięcy, Door To Door

    Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera SONY POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.7/5
    17 opinii
    16 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sylwester 27 listopada 2020
    Pozytywna, polecam, jest ok
    Bardzo dobry wybór.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Szymon 22 maja 2020
    Bardzo polecam, jestem zadowolony
    Bardzo polecam ten produkt jak i inne z sieci sklepów Media Expert. Sprzęt niezawodny i bez wad, pracownicy pomocni i mili.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Remigiusz 6 maja 2020
    PAD v2 PS4 FORNITE
    Pad spisuje się świetnie. Dodatkowy kod w opakowaniu do fortnite. Ważny do końca roku więc radzę się spieszyć z zakupami :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 11 maja 2020
    znakomity
    Produkt jest znakomity. W 100 % spełnią swoją rolę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 5 maja 2020
    POZYTYWNY
    Produkt zgodny z opisem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Przemysław 22 czerwca 2020
    Bierz, a nie będziesz żałował!
    Szczerze polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    PIOTR 28 marca 2020
    ok
    Wszystko super działa jak powinno, tylko media expert.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Róża 28 listopada 2019
    Najlepszy kontroler na rynku
    Świetny kontroler, wytrzymały, dobra bateria. Dodatku do Fortnite jeszcze nie testowałem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 14 grudnia 2019
    Fajny zestaw, polecam
    Polecam zestaw, syn bardzo zadowolony i z pada i z dodatków do gry Fortnite.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dawid 30 grudnia 2019
    Pozytyw
    Pad najwyższej jakości. Pewnie trzyma się w ręku i ten design. Powalający
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czarny + pakiet dodatków Fortnite Neo Versa
      Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czarny + pakiet dodatków Fortnite Neo Versa
      Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czarny + pakiet dodatków Fortnite Neo Versa
      Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
      Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756