Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czerwony

(128)
Kod: 863011
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

    Przeznaczenie PlayStation 4
    Komunikacja Bezprzewodowa
    Programowalne przyciski Tak
    Rodzaj Kontroler
    Wibracje Tak
    Kolor Czerwony
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Kolor: Czerwony
    Kolor: Czerwony
    Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czerwony
    Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czerwony
    259
    00
    25,90 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    W sklepie jutro
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Pad do ps4

    Przejmij kontrolę nad nową generacją gier, korzystając z przeprojektowanego kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4, który zapewnia doskonałą precyzję.

    Kontroler ma matowe wykończenie i jest najbardziej ergonomicznym, intuicyjnym sposobem gry. Zdobądź przewagę, mając znacznie większe poczucie kontroli nad działaniami w grze.

    Zintegrowany pasek świetlny, który świeci w różnych kolorach w zależności od tego, co dzieje się w grze – teraz widać go na panelu dotykowym.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK opis cechy funkcje

    Udoskonalone drążki analogowe i spusty

    Zdobądź przewagę, mając znacznie większe poczucie kontroli nad działaniami w grze.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK drążki spusty przyciski

    Wbudowany głośnik

    Ożyw swoje gry i usłysz każdy szczegół dzięki efektom dźwiękowym pochodzącym bezpośrednio z kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK głośnik dźwięki

    Stereofoniczne gniazdo słuchawkowe

    Słuchaj gier przez słuchawki — zintegrowane gniazdo słuchawkowe 3,5mm pozwoli Ci usłyszeć każdy huk, trzask oraz wybuch.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK słuchawki jack 3,5mm

    Czujniki ruchu

    Kołysz się i ruszaj, a wbudowany niezwykle czuły akcelerometr z żyroskopem wykryje ruch, przechylanie i rotację kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK czujnik żyroskop ruchy

    Łączność USB

    Naładuj kontroler z dowolnego portu USB i przekazuj dane za pośrednictwem kabla USB.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK usb kabel ładowanie


    Filmy:


    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Ilość przycisków 14
    Programowalne przyciski Tak
    Przeznaczenie PlayStation 4
    Rodzaj Kontroler
    Wibracje Tak
    Wyjście słuchawkowe Tak
    Kolor Czerwony
    Komunikacja Bezprzewodowa
    Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Zawartość zestawu Kontroler DualShock 4
    Gwarancja 24 miesiące, Door To Door

    Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera SONY POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.8/5
    128 opinii
    124 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 25 lipca 2021
    SONY DualShock 4 V2 Czerwony
    Bardzo udany zakup. Wszystko śmiga jak trzeba. Pad z wykończeniem matowym doskonale leży w dłoni. Nic tylko giercować. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, doskonały sprzęt, super sklep z super szybką realizacją zamówienia. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Gabriela 11 sierpnia 2021
    Super
    Kontroler Sony super się sprawdził, bardzo dobrze działa, ładnie wygląda. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karol 5 sierpnia 2021
    Pad
    Pad świetny kolorystycznie, tak jak na zdjęciu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sandra 5 maja 2021
    Polecam :-)
    Kontroler wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach ^^ jest naprawdę śliczny, wszystko działa bez zarzutu, a realizacja zamówienia odbyła się szybko i sprawnie <3 cieszę się też, że mogłam wybrać datę dostarczenia przesyłki, co ułatwiło mi organizację czasu ;D
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dominika 19 maja 2021
    Zamiana na nowy
    Kontroler bardzo wygodny, czuć sporą różnicę między nowym a zużytym starym. Zamiana bardzo na plus!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Beniamin 2 marca 2021
    Kontroler PS5
    Kontroler nowy, pachnący, super leży w dłoniach. Niesamowicie szybko do mnie przyszła paczka. Jestem ultra zadowolony ;)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 27 marca 2021
    Kontroler ps4
    Nic dodać nic ująć. Rewelacja.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Barbara 2 stycznia 2021
    Polecam
    Produkt bardzo dobry.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Eliza 14 marca 2021
    Pozytywna
    Syn jest zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 23 grudnia 2020
    Pad ps4
    Super Pad. Oryginalny Sony w kolorze czerwonym. Wszystko klika idealnie, syn zadowolony to i rodzice zadowoleni, zwłaszcza, że udało się go upolować w dobrej cenie. Polecam Media Expert :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czerwony
      Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czerwony
      Kontroler SONY DualShock 4 V2 Czerwony
      259
      00
      25,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756