Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Kontroler SONY DualShock 4 V2 Granatowy

(23)
Kod: 880174
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

    Przeznaczenie PlayStation 4
    Komunikacja Bezprzewodowa
    Programowalne przyciski Tak
    Rodzaj Kontroler
    Wibracje Tak
    Kolor Granatowy
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Kolor: Granatowy
    Kolor: Granatowy
    Kontroler SONY DualShock 4 V2 Granatowy
    Kontroler SONY DualShock 4 V2 Granatowy
    249
    99
    24,99 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    W sklepie jutro
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Rewolucja w Twoich rękach

    Przejmij kontrolę nad nową generacją gier, korzystając z przeprojektowanego kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4, który zapewnia doskonałą precyzję.

    Opracowany na nowo panel dotykowy pozwala dojrzeć z góry pasek świetlny. Kontroler ma matowe wykończenie i jest najbardziej ergonomicznym, intuicyjnym sposobem gry – a dodatkowo kupisz go w szerokiej gamie kolorów.
    Nasze najlepsze dzieło

    Poznaj główne funkcje kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4.
    Przycisk SHARE Panel dotykowy
    Uchwyć i pokaż światu swoje najlepsze chwile za dotknięciem jednego przycisku. Przesyłaj klipy i zrzuty ekranu z gier bezpośrednio z systemu PS4 lub transmituj rozgrywkę na żywo, nie przerywając gry. Jeszcze bardziej precyzyjna kontrola dzięki zintegrowanemu panelowi dotykowemu, który pozwala zobaczyć pasek świetlny i dodaje nowego wymiaru grom.
    Udoskonalone drążki analogowe i spusty Pasek świetlny Wbudowany głośnik
    Zdobądź przewagę, mając znacznie większe poczucie kontroli nad działaniami w grze. Zintegrowany pasek świetlny, który świeci w różnych kolorach w zależności od tego, co dzieje się w grze – teraz widać go na panelu dotykowym. Ożyw swoje gry i usłysz każdy szczegół dzięki efektom dźwiękowym pochodzącym bezpośrednio z kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4.
    Stereofoniczne gniazdo słuchawkowe Czujniki ruchu Łączność USB
    Słuchaj gier przez słuchawki — zintegrowane gniazdo słuchawkowe 3,5 mm pozwoli Ci usłyszeć każdy huk, trzask oraz wybuch. Kołysz się i ruszaj, a wbudowany niezwykle czuły akcelerometr z żyroskopem wykryje ruch, przechylanie i rotację kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4. Naładuj kontroler z dowolnego portu USB i przekazuj dane za pośrednictwem kabla USB.

     

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Ilość przycisków 18
    Programowalne przyciski Tak
    Przeznaczenie PlayStation 4
    Rodzaj Kontroler
    Wibracje Tak
    Wyjście słuchawkowe Tak
    Kolor Granatowy
    Komunikacja Bezprzewodowa
    Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Zawartość zestawu Kontroler
    Gwarancja 12 miesięcy, Door To Door

    Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera SONY POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.6/5
    23 opinii
    21 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maciek 11 października 2021
    KOZAK!
    Świetny kontroler, kolor superancki. Wygląda obłędnie. Polecam!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maciej 11 października 2021
    KOZAK!
    Świetny kontroler, kolor superancki. Wygląda obłędnie. Polecam!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 14 września 2021
    Super!
    Długo zastanawiałam się nad wymianą swoich kontrolerów od konsoli PlayStation 4, ale doszłam do wniosku, że chyba czas najwyższy. Mając w ręku nowy kontroler zrozumiałam, że podjęłam dobrą decyzję. Zupełnie inna jakość gry, sterowania. Stare kontrolery nie są już tak czułe jak nowy. Także jeśli ktoś zastanawia się czy wymieniać kontroler to zdecydowanie tak! Tym bardziej, że jest to zakup na lata. Kontroler jest wykonany ze świetnej jakości materiałów, ma bardzo ładny granatowy kolor, dobrze leży w ręku i nie wyślizguje się. Polecam serdecznie! :) Ogromny plus za ekspresową wysyłkę i super zabezpieczenie przesyłki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 25 września 2021
    Polecam
    Super sprzęt. Polecam zakup oryginalnych akcesoriów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 16 maja 2021
    Kontroler ps4
    Produkt najwyższej jakości. Przesyłka sprawnie i szybko. Żadnych usterek, żadnych uszkodzeń, żadnych opóźnień. Podsumowując, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 20 kwietnia 2021
    Pad pierwsza klasa
    Gra na padzie jest fenomenalna. Płynne ruchy, zero jakichkolwiek zacinek, produkt godny polecenia. Niezastąpiony w PlayStation 4.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewelina 9 maja 2021
    Ok
    Jak na taką cenę powinien być dołączony kabel do ładowania. Ogólnie ok. Wszystko działa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 10 maja 2021
    Solidny kontroler
    Solidny kontroler, dobrze leży w rękach, przyciski i drążki działają płynnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    kasia 26 kwietnia 2021
    Fajny produkt
    Produkt spełnia moje oczekiwania, dodatkowo bardzo ładnie wygląda na żywo.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Robert 11 października 2020
    W końcu oryginalny kontroler
    Po dwóch zakupach "oryginalnych" kontrolerów z aukcji internetowych, które po 2 miesiącach każdy! miał problemy z analogami, przyszedł czas na zakup w sklepie Media Expert. W końcu mogę cieszyć się w pełni z pełnowartościowego produktu. Polecam wszystkim !
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Kontroler SONY DualShock 4 V2 Granatowy
      Kontroler SONY DualShock 4 V2 Granatowy
      Kontroler SONY DualShock 4 V2 Granatowy
      249
      99
      24,99 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756