Polecane produkty podobne

Opis i dane

Pad do ps4

Przejmij kontrolę nad nową generacją gier, korzystając z przeprojektowanego kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4, który zapewnia doskonałą precyzję.

Kontroler ma matowe wykończenie i jest najbardziej ergonomicznym, intuicyjnym sposobem gry. Zdobądź przewagę, mając znacznie większe poczucie kontroli nad działaniami w grze.

Zintegrowany pasek świetlny, który świeci w różnych kolorach w zależności od tego, co dzieje się w grze – teraz widać go na panelu dotykowym.

KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK opis cechy funkcje

Udoskonalone drążki analogowe i spusty

Zdobądź przewagę, mając znacznie większe poczucie kontroli nad działaniami w grze.

KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK drążki spusty przyciski

Wbudowany głośnik

Ożyw swoje gry i usłysz każdy szczegół dzięki efektom dźwiękowym pochodzącym bezpośrednio z kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4.

KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK głośnik dźwięki

Stereofoniczne gniazdo słuchawkowe

Słuchaj gier przez słuchawki — zintegrowane gniazdo słuchawkowe 3,5mm pozwoli Ci usłyszeć każdy huk, trzask oraz wybuch.

KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK słuchawki jack 3,5mm

Czujniki ruchu

Kołysz się i ruszaj, a wbudowany niezwykle czuły akcelerometr z żyroskopem wykryje ruch, przechylanie i rotację kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4.

KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK czujnik żyroskop ruchy

Łączność USB

Naładuj kontroler z dowolnego portu USB i przekazuj dane za pośrednictwem kabla USB.

KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK usb kabel ładowanie

Dane techniczne

Charakterystyka

Parametry

Ilość przycisków 18
Programowalne przyciski Tak
Przeznaczenie PlayStation 4
Rodzaj Kontroler
Wibracje Tak
Wyjście słuchawkowe Tak
Kolor Niebieski
Komunikacja Bezprzewodowa
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Zawartość zestawu Kontroler
Gwarancja 12 miesięcy, Door To Door

Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera SONY POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.8/5
    120 opinii
    120 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 7 grudnia 2020
    Wzorowe wykonanie
    Kontroler ma bardzo dużo nowoczesnych funkcji, jeden z najlepszych kontrolerów jakie zakupiłem polecam zakupić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    edyta 5 listopada 2020
    Wszystko ok. Super
    Wszystko w porządku, szybka dostawa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Błażej 3 grudnia 2020
    Wszystko ok.
    Wszystko ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamila 12 grudnia 2020
    Ok
    Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Błażej 18 sierpnia 2020
    Super zakup!
    Kupiłem ostatnio kontroler DualShock 4 w kolorze niebieskim. Wszystko jest tak jak chciałem, brak kolejek, miła obsługa i szybka transakcja. Polecam w 100%.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartlomiej 15 lipca 2020
    Polecam
    Jak najbardziej polecam dodatkowego pada. Sprawdza się w fife.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aneta 4 sierpnia 2020
    Pozytywna polecam produkt
    Bardzo dobry produkt dobrej jakości i ładny wizualnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 1 września 2020
    Niezawodny
    Nic dodać nic ująć, spełnia swoje zadanie w 100%.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksander 13 lipca 2020
    DualShock
    Dobry drugi kontroler dla drugiego gracza.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 3 lipca 2020
    Ok
    Super, działa bez zarzutu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Kontroler SONY DualShock 4 V2 Niebieski
      Produkt archiwalny

      Kontroler SONY DualShock 4 V2 Niebieski

      Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
        Brak podobnych produktów
        Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

        Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756