Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Kontroler MICROSOFT XBOX ONE Biały

(250)
Kod: 860397
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

    • Przeznaczenie PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X
    • Komunikacja Bezprzewodowa
    • Programowalne przyciski Tak
    • Rodzaj Kontroler
    • Wibracje Tak
    • Kolor Biały
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Kolor: Biały
    Kolor: Biały
    Kontroler MICROSOFT XBOX ONE Biały
    Kontroler MICROSOFT XBOX ONE Biały
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 100
    199 , 99
    99
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    Bezprzewodowy kontroler do konsoli Xbox

    Poczuj większy komfort z nowym bezprzewodowym kontrolerem Xbox, który charakteryzuje się nowoczesnym wyglądem, lepszą przyczepnością i technologią Bluetooth® pozwalającą na granie w systemie Windows 10.

    Kontroler MICROSOFT XBOX ONE

    Skup się na celu

    Nowy kontroler bezprzewodowy Xbox z ergonomicznym uchwytem, responsywnymi drążkami i ulepszonym padem kierunkowym zapewnia niezrównany komfort.

    Kontroler MICROSOFT XBOX ONE

    łączność

    Kontroler jest wyposażony w Bluetooth®, co pozwala na granie na komputerze PC z systemem Windows 10 oraz na tabletach.

    Kontroler MICROSOFT XBOX ONE

    Mnóstwo funkcji

    Poczuj akcję na własnej skórze dzięki spustom impulsowym i korzystaj z niestandardowego programowania przycisków. Możesz podłączyć dowolny zgodny zestaw słuchawkowy z wtyczką stereo 3,5 mm typu jack.

    Kontroler MICROSOFT XBOX ONE

    Większy zasięg

    Nawet dwukrotnie większy zasięg bezprzewodowy niż w przypadku poprzednich wersji.

    Kontroler MICROSOFT XBOX ONE

    Funkcja mapowania przycisków

    Dostępna jest w aplikacji Akcesoria Xbox na konsolę Xbox One i komputery z systemem Windows 10.

    Kontroler MICROSOFT XBOX ONE

    Dane techniczne

    Charakterystyka

  • Ilość przycisków
    16
  • Programowalne przyciski
    Tak
  • Przeznaczenie
    PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X
  • Rodzaj
    Kontroler
  • Wibracje
    Tak
  • Wyjście słuchawkowe
    Tak
  • Parametry

  • Kolor
    Biały
  • Komunikacja
    Bezprzewodowa
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    12 miesięcy
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera MICROSOFT
  • Opinie

    4.7/5
    250 opinii
    242 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniel 7 lutego 2021
    PAD do Xboxa
    Jest naprawdę super, sprawdza się oraz działa bez zarzutu, przyznam, że jest godzien polecania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    PIMPEK 11 stycznia 2021
    OK
    Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 3 listopada 2020
    Polecam jak najbardziej
    Najlepszy pad do Windowsa na PC. Ma wbudowany Bluetooth także przy laptopie albo w PC z kartą sieciową nie potrzebujemy adaptera. Adapterek możemy zawsze dokupić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Klaudia 29 listopada 2020
    Najlepszy Pad na rynku. Polecam
    Oryginalny kontroler trochę kosztuję, jednak jest wart swojej ceny. Bardzo szybko i sprawnie łączy się z konsolą. Jakościowo, na prawdę wyższa półka. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 14 listopada 2020
    Polecam oryginał
    Polecam na 100%, niespodzianka zastała mnie w środku, 14 kod na dostęp do Xbox Pass, byłem mile zaskoczony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 12 listopada 2020
    Polecam
    Pad prosty w obsłudze, ładny design. Fajna opcja, że można z jego poziomu wyłączyć konsole. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Hanna 6 listopada 2020
    Polecam
    Kontroler super szybko łączy się z Xbox i można grać w dwie osoby bez problemu. Naprawdę polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 14 listopada 2020
    Super
    Idealnie dopasowuje się do rąk, co wpływa na lepsze wyniki w grach, przyciski są bardzo sprawne.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Milena 19 listopada 2020
    POLECAM
    Bardzo polecam kontroler XBOXONE S PAD WIRELESS. Bardzo dobrze się go używa!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Igor 30 listopada 2020
    Extra.
    Extra. Po zakupie drugiego kontrolera polubiłem moją siostrę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Kontroler MICROSOFT XBOX ONE Biały
      Kontroler MICROSOFT XBOX ONE Biały
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 100
      199 , 99
      99
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756