Produkt został dodany do schowka.

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Typ zestawu:

2.0

Moc głosnika niskotonowego (RMS) [W]:

Nie dotyczy

Moc głośnika satelitarnego (RMS) [W]:

14

Pilot:

Nie

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 133500

Kod produktu: 133500

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Głośniki CREATIVE GigaWorks T20

26900

26.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Głośniki CREATIVE GigaWorks T20

26900

26.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Zestaw

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Głośniki CREATIVE GigaWorks T20

Zestaw głośników komputerowych 2.0 ekranowanych magnetycznie, z regulacją głośności.

Zastosowane technologie

BasXPort

Specyfikacja

Dane techniczne:

Głośniki CREATIVE GigaWorks T20
Parametry

Funkcje dodatkowe

BasXPort

Gwarancja

24 miesiące

Dominujący kolor

Czarny

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Fizyczne

Materiał obudowy

Tworzywo sztuczne

Wymiary głośników satelitarnych [mm]

83 x 229 x 138

Techniczne

Liczba głośników

2

Pilot

Nie

Typ zestawu

2.0

Inne

Regulacja głośności

Moc głośnika satelitarnego (RMS) [W]

14

Ekranowanie magnetyczne

Tak

Komunikacja bezprzewodowa

Nie

Maksymalne pasmo przenoszenia [kHz]

20

Minimalne pasmo przenoszenia [Hz]

50

Zasilacz

Sieciowe

Moc głosnika niskotonowego (RMS) [W]

Nie dotyczy

Moc zestawu (RMS) [W]

28

Złącza

Wyjście słuchawkowe

Tak

Rodzaj złącza

Jack 3.5mm

Wejście liniowe audio

Tak

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

CREATIVE

Znaki zgodności

Opinie klientów

Głośniki CREATIVE GigaWorks T20
Opinie
5 / 5 45 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 45 opinii
45 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • stosunek cena / jakość i brzmienie, nie do pobicia
  • nie widzę, a właściwie nie słyszę minusów

Głośniki CREATIVE GigaWorks T20

Dzięki nim można naprawdę cieszyć się, co prawda w mikro ale studyjnym brzmieniem. To są małe monitory bliskiego pola. Największą ich zaletą jest selektywne brzmienie, bardzo łatwo rozróżnić instrumenty i ich usytuowanie. Nie trzeba woofera ani tyłów by usłyszeć wszystko, co nam dany nośnik oferuje. A przypiąć możemy praktycznie wszystko, bo co nie przypasuje to kwestia adapterów (przejściówek). Idealne do małych pokoi w blokach. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu. Załoga sklepu też 5 gwiazdek, są pomocni i dzielą się swoją wiedzą o sprzęcie.

Dariusz 2018-12-20 00:29:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Gorąco polecam

Głośniki były bardzo trafionym prezentem na moje urodziny. Grają bardzo dobrze. Dzięki pokrętłom regulacji tonów wysokich i bassu każdy ma możliwość w łatwy sposób dopasować dźwięk do swoich preferencji. Ze swojego doświadczenia z nimi mogę powiedzieć, że świetnie dają sobie radę zarówno z muzyką elektroniczną jak i mocniejszymi gitarowymi brzmieniami. Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie. Żółte membrany kontrastują z czarną, błyszczącą przednią obudową nadając głośnikom interesującego wyglądu. Gorąco polecam.

Klient 2016-03-08 22:19:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Creative T20

Po dwóch miesiącach użytkowania mogę się podzielić sprawdzonymi i zweryfikowanymi wrażeniami. Normalnie nie wystawiam opinii ale ponieważ też produkt zasłużył to też i to uczynię. Głośniki w pełni spełniły moje oczekiwania. Moc przy jeszcze dużym zapasie pozwala napełnić cały dom muzyką. Co do jakości dźwięku nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo ważną kwestią był również dla mnie wygląd a design tych głośników nie pozostawia nic więcej do życzenia. Podsumowując, pomimo wysokiej ceny, warto dokonać takiej inwestycji.

Krzysiek 2016-05-12 21:12:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • piękny dźwięk, bardzo ładna estetyka, mały rozmiar
  • brak

To jest to!!

Kierują się waszymi wpisami zdecydowałem się na te głośniki. Jestem audiofilem i samej muzyki słucham na naprawdę niezłym sprzęcie. Tutaj, kiedy podłączyłem je do kompa i monitora usłyszałem piękne, pełne brzmienie. Właśnie oglądam i odsłuchuję Lynyrd Skynyrd. Poezja!!! Dodatkowo głośniki są bardzo estetyczne i nie zajmują dużo miejsca.
To jest dokładnie to czego szukałem.
Polecam z czystym sumieniem!!

Roman D 2019-09-13 11:56:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • Dokonały dźwięk

Polecam w 100%

Używam tych głośników już 6 lat i cały czas uważam, że to był doskonały wybór. Cały czas podpięte do komputera, obecnie mam zamiar je przepiąć pod telewizor. Używane codziennie.
Bardzo czysty dźwięk, basy jak z zestawu 2.1, regulacja zarówno wysokich, jak i niskich tonów. Są super i do oglądania filmów na kompie, i do puszczania muzyki na imprezie. Wyglądają niepozornie, ale mają moc. Polecam szczerze.

Jagna 2019-03-12 05:19:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Posiadam te głośniki od 3 lat, jakość wykonania bardzo dobra a co do dźwięku super, jestem audiofilem i dla mnie dźwięk to podstawa a te głośniki spełniają moje oczekiwania i myślę że spełnią każdego co lubi posłuchać dźwięku o wysokiej jakości. Regulacja niskich i wysokich tonów daje bardzo duże możliwości. PIĘKNY, CZYSTY DŹWIĘK Z DOBRYM BASEM.

spajki70 2017-05-25 11:39:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam Creative GigaWorks T20

Głośniki spełniają w pełni moje oczekiwania. Wykonane bardzo starannie z wysokiej jakości materiałów. Dźwięk jest na bardzo wysokim poziomie. Posiadają automatyczny wyłącznik - przechodzą w tryb standby po 12 minutach bezczynności, włączając się automatycznie po wykryciu sygnału dźwięku. Jestem zadowolony z zakupu i polecam.

Klient 2016-06-13 11:03:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Świetne głośniki!

Bardzo dobre kompaktowe głośniki które można postawić na biurku. Świetnie się prezentują a jeszcze lepiej grają. Dźwięk jest mocny, z możliwością regulacji według swoich upodobań. Dodatkowym atutem jest wejście słuchawkowe i AUX. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i mogę z czystym sumieniem polecić te głośniki.

Ireneusz M. 2017-04-02 22:06:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Głośniki CREATIVE T20

eleganckie wykonanie jak w głośnikach z wyższej półki , dźwięk bardzo czysty i przyjemny nawet przy dużej głośności , super sprawą jest możliwość regulacji tonów niskich i wysokich - można w ten sposób dostosować dźwięk do własnych upodobań , głośniki te spełniły moje oczekiwania i gorąco je polecam

Jerzy 2015-08-12 12:40:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super Głośniki

głośniki bardzo starannie wykonane , dźwięk czysty i przyjemny nawet przy dużej głośności , super sprawą jest możliwość regulacji tonów niskich i wysokich która pozwala dostosować barwę dźwięku do własnych upodobań , głośniki spełniły moje oczekiwania i gorąco je polecam , są super !

Klient 2015-08-12 13:09:38
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

CREATIVE Głośniki CREATIVE GigaWorks T20

Głośniki CREATIVE GigaWorks T20

26900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Głośniki CREATIVE GigaWorks T20

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Głośniki CREATIVE GigaWorks T20

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

26900

Dodaj do koszyka
Głośniki CREATIVE GigaWorks T20
Głośniki komputerowe