JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Konsole i gry   PC   Gry PC   CDP   Gra PC Diablo III Battle Chest

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Platforma:

PC

Gatunek:

RPG

Przedział wiekowy (PEGI):

16+

Wersja językowa:

Polska (napisy)

Nośnik:

DVD

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 862914

Kod produktu: 862914

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra PC Diablo III Battle Chest

cena online

9500

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Gra PC Diablo III Battle Chest

cena online

9500

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Gra PC Diablo III Battle Chest

Ten Battle Chest zawiera grę oraz dodatek Reaper of Souls w jednym pełnym pakiecie. Ponad 13 milionów graczy walczyło z demonicznymi hordami w Diablo 3. Teraz twoja kolej, by dołączyć do krucjaty i zmierzyć się z wrogami krain śmiertelników. Przygotuj się więc na ostateczne doświadczenie RPG akcji, które czeka w środku. Zostań bohaterem wśród śmiertelników – Rozpocznij swoją przygodę jako jeden z ostatnich obrońców ludzkości i osiągnij mistrzostwo w korzystaniu z unikalnych umiejętności. Przerwij demoniczne oblężenie – Siej zniszczenie wśród sług zła, zdobywaj legendarne przedmioty i pokonuj własne ograniczenia, walcząc z falami demonów, które próbują zalać krainy śmiertelników.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra PC Diablo III Battle Chest

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

16+

Tryb gry

Singleplayer, Multiplayer

Gatunek

RPG

Wersja językowa

Polska (napisy)

Nośnik

DVD

Parametry

Platforma

PC

Rodzaj produktu

Gra

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

CDP

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra PC Diablo III Battle Chest
Opinie
4 / 5 10 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 10 opinii
10 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Nie trzeba nikomu polecać tego tytułu

Jest to klasyka w swoim gatunku, super gra.

Rafał 2019-03-10 09:03:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Bardzo polecam tę grę

Gra jest godna polecenia , jeśli ktoś zakupi te grę będzie naprawdę zadowolony . Uważam że gra jest godna swojej ceny. Grafika i ścieżki dźwiękowe są na wysokim poziomie . Uważam że jest to gra dla każdego i każdy powinien w nią zagrać .

Marcin K 2018-02-18 23:44:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywna polecam

Super fabuła, dobra grafika i ścieżka dźwiękowa. Kolejna część super gry.

Piotr A. 2018-01-16 11:54:00
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Gra przyciąga swoją fabułą oraz możliwości​ą zrelaksowana się.

Adrian P 2017-10-16 22:48:38
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 3 / 5 Wymagania sprzętowe

Klasyka świetna ale szybko się nudzi

Jak w temacie. Diablo 3 można na spokojnie przejść w 2 dni, dodatek RoS w dosłownie 1 dzień. Potem można grać na nowo na wyższym poziomie lub robić zadania typu szczeliny i wyzwania. Zdobywać sety lub grać ze znajomym. Gra szybko się nudzi. Jest to typ gier Hack and Slash. Dlatego warto ją odpalać raz na jakiś czas, aby się odprężyć. Poziomy trudności nie są jakieś rewelacyjne. Po przejściu gry skoczyłem chyba o 10 poziomów trudności do góry, aby gra miała wyzwanie. Teraz wyszedł DLC nekromantów, który nie wprowadza zbyt wielu. Gra ma już swoje lata, a twórcy nie dbają o jej rozwój. Dla fanów gra na kilka dni. Diablo 2 było 400% dłuższa jak nie więcej. Sama grafika w grze jest bardzo ładna, fabuła świetna, ale za krótka. Ścieżka dźwiękowa dobra. Problemy są też DC na serwerze. Czasem się zdarzają. Macie opinie fana Diablo, Diablo 2. Diablo 3 mogli rozwinąć bardziej sensownie.

Marcin 2017-07-04 09:15:26
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 3 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywna

Świetny produkt, zero uszkodzeń, dobrze i bezpiecznie opakowany.

Sylwia S. 2017-06-29 17:42:15
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 3 / 5 Wymagania sprzętowe

Monotonna

Gra wciągająca, z początku ciekawa, jednak po dłuższym czasie grania (ok. 2 lat) staje się nudna. Polecam każdemu, kto lubi serię gier Diablo.

Michal 2017-05-01 10:58:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe

POZYTYWNA

SUPER GRA, POLECAM KAŻDEMU.

Błażej K. 2017-03-23 14:13:23
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 3 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywna

Gra bardzo wymagająca, pozwalająca na powrót do typu gier, które były kiedyś popularne, gra ze znajomymi przynosi Wielka frajdę :)

Aleksander J 2017-03-10 14:02:55
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 3 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Ciekawe fanowskie pudełko oraz niezła cena jak za podstawowe Diablo III + dodatek.

Sławomir Oc 2017-03-03 21:18:21
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

9500

Dodaj do koszyka
Gra PC Diablo III Battle Chest
Gry PC