JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Konsole i gry   PC   Gry PC   CDP   Gra PC Wiedźmin 2 - Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona (Reedycja)

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Gra PC Wiedźmin 2 - Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona (Reedycja)

Platforma:

PC

Gatunek:

CRPG,

Akcja

Przedział wiekowy (PEGI):

18+

Wersja językowa:

Polska

Nośnik:

DVD

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 211827

Kod produktu: 211827

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra PC Wiedźmin 2 - Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona (Reedycja)

cena online

2552

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Gra PC Wiedźmin 2 - Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona (Reedycja)

cena online

2552

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Gra PC Wiedźmin 2 - Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona (Reedycja)

 

 

 

 

Świat się wali. Jeszcze nie tak dawno Królestwa Północy triumfowały nad Cesarstwem Nilfgardu, teraz zaś same pogrążają się w coraz większym chaosie. Zabójcy polują na królów, a Geralt zostaje w to wszystko wplątany. Aby oczyścić swoje imię i odkryć prawdę, będzie musiał skorzystać z pomocy Triss, Jaskra oraz Zoltana. Wyruszy w podróż, podczas której nieraz rozwiąże problemy słowem albo mieczem.

 

 

 

 

 

Wiedźmin 2 to mroczna, wymagająca gra RPG. Fabuła jest nieliniowa, od Twoich decyzji zależy, jakie miejsca zwiedzisz, jakie zadania wykonasz i jak będzie wyglądać sytuacja w Królestwach Północy. W trakcie rozgrywki spotkasz wiele postaci, które musisz przechytrzyć. Niech Cię miłe słówka nie zwiodą. Tutaj każdy ma swoje interesy i postrzega Geralta w kategoriach pionka, środka do ich realizacji. Pokaż wszystkim, że się mylą.

 

 

Zagrasz w jedną z najpiękniejszych gier na rynku. Temeria czy pogranicze Kaedwen z Aedirn zapierają dech w piersiach i to widać w grze. Tak jak to, że Triss rzeczywiście jest czarującą czarodziejką.


 


Zawartość:
- Płyta DVD z grą Wiedźmin 2: Zabójcy Królów 
- Ścieżka dźwiękowa - płyta CD z muzyką użytą w grze 
- Mapa świata gry 
- Przewodnik po grze, przeznaczony zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych graczy
- Instrukcja - spis podstawowych zasad rozgrywki, sterowanie i ustawienia 
- Wydanie zaktualizowane o wszystkie dostępne DLC

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra PC Wiedźmin 2 - Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona (Reedycja)

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

18+

Tryb gry

Singleplayer

Gatunek

CRPG, Akcja

Wersja językowa

Polska

Nośnik

DVD

Parametry

Platforma

PC

Rodzaj produktu

Gra

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

CDP

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra PC Wiedźmin 2 - Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona (Reedycja)
Opinie
5 / 5 27 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 27 opinii
27 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Pomimo upływu lat wciąż zachwyca.

Olga 2018-06-10 13:36:49
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 3 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Wszystko w najlepszym porządku.

Dorota K 2017-08-30 18:41:29
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 3 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam wszystkim, kultowa gra

Pomimo upływu czasu gra warta zakupu. Świetna fabuła, niezła grafika. Ogólnie polecam.

Piotr 2017-06-30 14:23:56
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 3 / 5 Wymagania sprzętowe

Wszystko OK

Dobra gra. Tylko i aż tyle.

Tomasz 2017-06-24 10:13:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Gra zapakowana dobrze w pudełko, w stanie nie naruszonym a gra bardzo wciąga

Mikołaj 2017-05-24 19:40:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Super

Warto w nią zagrać, wciągająca fabuła. Polecam

Jan B. 2017-03-27 22:39:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Wiedźmin 2

Polecam grę. Gra jest przemocna, pełna przygód, wątków zrobionych z rozmachem. Zapewnia kilkudziesięciogodzinną zabawę z Geraltem. Grafika niczego sobie :)

Klient 2017-01-30 18:30:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe

Bardzo dobra

Kolejna część jednej z moich ulubionych serii gier. Bardzo dobra choć wydaje mi się że krótsza niż pierwszą a zdecydowanie krótsza niż 3'cia ;-). Przynajmniej jest dość dużo zakończen, więc grę można przejść minimum 2 razy ;-)

Pawel 2016-12-29 19:55:12
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe

Dobra kontynuacja

Dobre rozwinięcie, gra nie zdąży znudzić choć nie pozostawia po sobie chęci powrotu jak po 1

Katarzyna 2016-12-14 12:08:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

pozytywna

Produkt w idealnym stanie, kompletny.

Klient 2016-10-27 22:07:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywnie

Wszystko ok miła obsługa a gra jest nie zła

Klient 2016-10-12 09:05:05
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe

polecam

Nie droga, ciekawa, w jezyku polskim.

Klient 2016-09-06 08:38:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywna

Jak cała seria, rewelacyjna rozgrywka, wciągająca fabuła, klimat Sapkowskiego w całej swojej okazałości, ale trzeba na nią uważać... potrafi przyciągnąć człowieka na długie godziny przed ekran komputera. Tak więc, lepiej uruchamiać w momencie, w którym ma się dużo czasu. No i jest to nasza narodowa duma... w to po prostu trzeba zagrać!

Klient 2016-08-20 16:35:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Super Gra

Polecam Grę każdemu kto lubi pograć w dobre tytuły

Klient 2016-07-24 12:41:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

polecam

Wiedzmin 2:zabójcy królów zasługuje na najwyższe honory.Piekielnie wciągająca fabuła,rewelacyjna oprawa graficzna,dynamiczna pełna ekscytacji wakla,przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki kiedykolwiek stworzono w grze.Nie jest grą do jednorazowej zabawy,za wiele byśmy stracili.

Klient 2016-07-11 09:52:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Świetny wybór!

Chciałam kupić prezent urodzinowy dla brata, pan sprzedawca polecił mi tę grę, mówiąc, że brat "z Wiedźminem na pewno nie będzie się nudził"? i się nie nudzi :) Dokładnie tego szukałam!

Klient 2016-04-15 22:40:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Mimo obecnej "3" warto dla przypomnienia zagrać w Wiedźmina 2. Super gra, polecam.

Klient 2016-02-12 16:14:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Swietna Obsluga

Sprzedawcy pomogli znalezc gre i polecili rozszerzona wersje. Bylo przy tym duzo smiechu. Polecam - takie zakupy to sama przyjemnosc

Klient 2015-12-22 20:31:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Super

Moim zdaniem ta gra jest idealna dla osób którzy lubią fantasy ciekawa fabuła w której sie wcielasz w łowce potworów lubie takie i inne gorąco polecam gra jest super

Łukasz 2015-12-04 20:26:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Gra super, szybka dostawa do sklepu jestem bardzo zadowolony

Klient 2015-11-28 18:04:34
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

2552

Dodaj do koszyka
Gra PC Wiedźmin 2 - Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona (Reedycja)
Gry PC