Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Platforma:

PlayStation 4

Gatunek:

Akcja

Przedział wiekowy (PEGI):

18+

Wersja językowa:

Polska (napisy)

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 880995

Kod produktu: 880995

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Call Of Duty: Black Ops IV Gra PS4

24734

24.73 zł x 11 rat RRSO

Call Of Duty: Black Ops IV Gra PS4

24734

24.73 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Black

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Call Of Duty: Black Ops IV Gra PS4


Black Ops powraca! Weź udział w realistycznych starciach w trybie wieloosobowym, najbardziej rozbudowanym trybie Zombie z trzema koszmarnymi przygodami dostępnymi w dniu premiery i wypróbuj tryb Blackout, który łączy uniwersum Black Ops z rozgrywką battle royale. Tryb Blackout oferuje graczom największą mapę w historii Call of Duty oraz walkę, postacie, lokacje i bronie charakterystyczne dla serii Black Ops.


TAKTYCZNY, REALISTYCZNY TRYB WIELOOSOBOWY


Tryb wieloosobowy Call of Duty®: Black Ops 4 podnosi poprzeczkę, zapewniając niesamowite wrażenia z realistycznej walki skupionej się na taktyce i wyborach gracza. Gra oferuje zupełnie nowy rodzaj sieciowej rywalizacji dzięki nowym rodzajom uzbrojenia, mapom i trybom. Po raz pierwszy tryb wieloosobowy będzie znajdował się w centrum narracji, a gracze jeszcze lepiej poznają każdego ze specjalistów i ich wyjątkowe style gry. Dzięki systemowi tworzenia klasy „Wybierz 10” oraz nowej kategorii „Sprzęt”, rozgrywka podlega jeszcze większej personalizacji niż kiedykolwiek przedtem, dając graczom olbrzymią swobodę w modyfikowaniu wybranych specjalistów. W połączeniu z możliwością odblokowania niszczycielskich nagród za serie punktów, gracze będą mieli okazję stać się potężni w pojedynkę – albo niepokonani w drużynie.


NAJBARDZIEJ ROZBUDOWANY TRYB ZOMBIE W HISTORII


Call of Duty®: Black Ops 4 zapewnia najwięcej zawartości związanej z trybem Zombie w dniu premiery, oferując trzy pełne epizody: „IX”, „Rejs rozpaczy” oraz „Krew żywych trupów”. Nowa przygoda i zupełnie nowe postacie sprawią, że tryb Zombie w Call of Duty: Black Ops 4 będzie cechował się złożoną rozgrywką oraz ukrytymi easter eggami, których oczekują wszyscy fani serii.


ESENCJA SERII BLACK OPS


Tryb Blackout łączy uniwersum Black Ops z rozgrywką battle royale. Gracze będą mogli doświadczyć walki charakterystycznej dla serii na największej mapie w historii Call of Duty i korzystać z pojazdów lądowych, wodnych i powietrznych. Pokieruj swoją ulubioną postacią w najbardziej kultowych lokacjach z serii Black Ops i walcz o przetrwanie, eliminując wrogów.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Call Of Duty: Black Ops IV Gra PS4
Parametry

Wymagania systemowe

Gra sieciowa wymaga opłacenia abonamentu PlayStation Plus

Rodzaj produktu

Gra

Platforma

PlayStation 4

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

18+

Tryb gry

Multiplayer

Gatunek

Akcja

Wersja językowa

Polska (napisy)

Nośnik

Blu-ray

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

CENEGA

Znaki zgodności

Opinie klientów

Call Of Duty: Black Ops IV Gra PS4
Opinie
4 / 5 18 opinii
72% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 18 opinii
13 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 1 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 1 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • Brak
  • Cena
  • Brak single player
  • Już to widzieliśmy

Kaszana roku

Do wszystkich którzy nie są jeszcze " szczęśliwymi " posiadaczami tej gry. Nie kupujcie, nie warto. Za prawie trzy stówki otrzymujemy Fortnite na większej mapie. Odgrzewany kotlet i to mocno nieświeży. Seria się skończyła i ta gra jest tego doskonałym przykładem. Bieganie po ekranie nudzi się już po godzinie. Jest naprawdę dużo historii, które można było zaadaptować i zrobić świetną grę. Nie chcemy futuryzmu. I na koniec coś co mnie dobiło. Gdzie do licha single? Pieniądze wywalone w błoto. Twórcy tej produkcji powinni ze spuszczoną głową przeprosić za to dzieło i oddać niemałe przecież pieniądze wszystkim którzy dali się nabrać.

Despero44 2018-10-13 09:04:36
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 2 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 2 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • Brak
  • Rozgrywka
  • Bronie

Odradzam zakupu, lepiej zaoszczędzić sobie te pieniądze na coś o wiele lepszego.

Cała gra to jedna wielka pomyłka. Jestem fanem COD'ow od lat. Już od jakiegoś czasu Call Of Duty spotyka się z wielką krytyką i wcale mnie to nie dziwi. W tej odsłonie Call Of Duty nie liczy się twój skill tu go po prostu nie ma. Tutaj liczy się fart. Bronie w Black ops 4 to są chyba na wodę, możesz wywalić tonę pocisków w przeciwnika, a on się odwróci i cię jeszcze zabije. Nie dziwi mnie to, że na internecie możemy już spotkać dużo aukcji z tą grą. To po prostu badziewie. Brak mi nerwów do tego. Gorąco odradzam zakup tej oto gry.

Alan 2018-11-11 13:50:52
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 3 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • Można przejść w mniej niż 3 godziny
  • znany silnik graficzny
  • technologia jest zadowalająca
  • NIe ma kapitana Price
  • Szkoda że nie ma misji na łódce
  • nie przepisowe opinacze żołnierzy

Potężna recenzja, pierwsza na internecie

Byłem na prywatnym pokazie nowej produkcji Black ops 4 w Las Venturas i mogę co nieco powiedzieć o jej możliwościach na podstawie dema technologicznego obejmującego skrót wszystkich wydarzeń. Jest to znane dobre call of duty na silniku Quake 3, z paroma nowymi skryptami. Jedną z ciekawszych rzeczy jest tryb battle royale, który dzięki technologi SAMP mode pozwala na wiele godzin zabawy (około 1000h). Możliwości są duże i zapowiada się hit na miarę Wojny w Tunezji 5.

Mirosław S 2018-05-17 16:29:57
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 1 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 2 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • Nie ma zalet
  • Matchmaking nie istnieje w zwykłym multiplayerze

Najgorszy Call of Duty w jakiego grałem

Multiplayer leży i kwiczy. Jeżeli zaczynamy "zabawę" to jest bardzo trudne, ponieważ już od początku meczu jesteśmy niszczeni przez graczy, którzy mają 100-poziomy i mają najlepsze bronie - gdzie my strzelamy pistoletami na wodę i nie jesteśmy w stanie zadać jakichkolwiek obrażeń a co dopiero mówić o zabijaniu. Nie polecam.

Michał 2018-10-29 17:46:36
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 2 / 5 Grywalność i fabuła
  • 2 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 2 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • Tryb Blackout
  • Brak kampanii dla pojedyńczego gracza
  • Źle zbalansowany tryb multiplayer
  • Gra za bardzo przypomina BO3
  • Wymagane stałe połączenie z internetem
  • Agresywne mikropatności

Najgorszy CoD od wielu lat

Brak kampanii singleplayer. Wymagane stałe połączenie z serwerami activision. Źle zbalansowane multi. Jedyny plus to tryb blackout, który jednak szybko mi się znudził.
Najgorsze jednak jest to, że gra ma agresywne mikropłatności. Moim zdaniem nie powinno ich być w grze, za którą płacimy takie pieniądze!

Seba 2019-07-12 16:23:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Marzenie syna

Gra która wciągnęła mojego syna i męża w świat, który mi jest zupełnie obcy. Jednak zerkając na to ile szczęścia dała moim chłopcom polecam wszystkim niezdecydowanym. Prze fantastyczna, realna a przy tym scalająca syna z ojcem.

Ewa 2018-12-18 18:22:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Świetna gra!

Mój chrześniak otrzymał ode mnie tą właśnie grę. Jest zachwycony. Gra nie należała do najtańszych ale jej jakość, dźwięk, grafika to pierwsza jakość. Chłopak szczęśliwy to i ja zadowolona. :) POLECAM jak najbardziej.

Katarzyna 2019-02-12 08:06:18
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 2 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 1 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • Nie ma
  • Te same mapy co w COD Black Ops 1 i 2
  • Brak Single player

Call of Duty się skończyło

Żenada, jak można sprzedać grę z mapami z poprzednich części, przecież to jest skandal. Brak single player, też nie działa na korzyść producenta.

Luk 2018-10-20 08:50:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Najlepsza gra w 2018 roku

Jestem graczem call of duty od 10 lat i szczerze polecam Black Ops 4 to kolejna odsłona tej jak że niesamowitej gry od studia Treyarch.

Damian G 2018-10-24 19:29:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna, polecam

Gra kupiona na prezent dla syna. Marzył o niej, więc prezent pod choinkę będzie idealny. A dla mnie - cena najlepsza na rynku ;).

Edyta P 2018-12-18 10:20:00
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Call Of Duty: Black Ops IV Gra PS4

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

24734

Dodaj do koszyka
Call Of Duty: Black Ops IV Gra PS4
Gry PS4