Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Platforma:

PlayStation 4

Gatunek:

Akcja

Przedział wiekowy (PEGI):

16+

Wersja językowa:

Polska

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 883578

Kod produktu: 883578

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra PS4 Battlefield V

cena online

8993

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Gra PS4 Battlefield V

cena online

8993

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Gra PS4 Battlefield V


Weź udział w największym konflikcie w historii w Battlefield™ V – seria wraca do swoich korzeni dzięki zupełnie nowemu spojrzeniu na II wojnę światową. Wraz ze swoim oddziałem weź udział w starciach wieloosobowych, w takich trybach jak ogromne Wielkie Operacje i kooperacyjny tryb Wojsk Łączonych, lub poznaj dramatyczne historie rozgrywające się na tle globalnej wojny w jednoosobowych opowieściach wojennych. Walcząc w niesamowitych, zaskakujących miejscach na całym świecie, możesz cieszyć się największą i najbardziej wciągającą grą z serii Battlefield.


- Poznaj nieopowiedziane opowieści wojenne – dramatyczne wydarzenia rozgrywające się na tle globalnej wojny w jednoosobowych opowieściach wojennych. Szusuj po ośnieżonych stokach gór Norwegii, sabotując produkcję materiałów do budowy bomb atomowych. Ruszaj na front w szeregach francuskich wojsk kolonialnych. Wraz z grupą dywersantów przeniknij za linie wroga w Afryce Północnej, by niszczyć zaplecze przeciwnika i siać chaos.

- Teatry wojny – wyrusz na przygodę, podczas której nowa zawartość przeniesie ciebie wraz z kompanią do miejsc , gdzie czekają nowe pola walki i rodzaje broni .


BONUS DLA GRACZY, KTÓRZY ZAMÓWILI BATTLEFIELD 5 PRZEDPREMIEROWO:







Nowy Tryb - Battle Royale w stylu Battlefield



Burza ognia - Mając tylko jedno życie weź udział w totalnej walce o przetrwanie z wykorzystaniem pojazdów, współpracy zespołowej oraz systemu zniszczeń.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra PS4 Battlefield V

Parametry

Wymagania systemowe

Gra sieciowa wymaga opłacenia abonamentu PlayStation Plus

Rodzaj produktu

Gra

Platforma

PlayStation 4

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

16+

Tryb gry

Singleplayer, Multiplayer

Gatunek

Akcja

Wersja językowa

Polska

Nośnik

Blu-ray

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

ELECTRONIC ARTS

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra PS4 Battlefield V
Opinie
5 / 5 36 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 36 opinii
36 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Bardzo fajna gra, polecam.

Dawid 2019-05-30 17:09:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Świetna grafika i dobre odzwierciedlenie epoki.

Mirosław 2019-05-27 18:25:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Świetna grafika i fabuła. Gram po kilka godzin dziennie. Pochłaniacz czasu.

Marek 2019-04-26 20:06:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Bardzo dobra gra. Świetna grafika, mocna i różnorodna przygoda.

Arkadiusz 2019-04-08 14:06:24
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Fajna gra. Polecam.

Aneta 2019-04-02 14:54:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna oraz niezła

Bardzo dobra graficznie gra. Dla fanów drugiej wojny światowej oraz serii Battlefield naprawdę polecam tą grę. Bardzo spore i przepiękne mapy. Multiplayer jest bardzo fajne, ponieważ pojedyńcza jednostka może przeważyć na polu bitwy.

Michał 2019-03-21 16:21:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Gorąco polecam

Super gra, wysokiej jakości grafika oraz wciągająca fabuła.

Paweł 2019-03-21 12:57:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Fantastyczna

Bardzo ciekawa, fajna. Zainteresowanie grą bardzo duże.

Małgorzata 2019-03-17 11:53:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • najlepszy multi po bf4
  • czasami pojawiaja sie drobne błędy

Bardzo dobry battlefield

Najlepszy multiplayer na chwile obecną olbrzymie mapy rozgrywka nawet w 64 osoby na mapie coś pięknego! są czołgi samochody motory samoloty armaty i inne stacjonarne bronie naprawdę prawdziwe pole walki call of duty którego bylem fanem daleko w tyle battlefield V rządzi!

Daniel 2019-02-23 22:37:14
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Ciekawe wątki tematyczne. Gra wciągająca. Szkoda, że nie można grać w 2 osoby (np. na VR, druga na tv). Poza tym super! Dobra robota!

Wiktor 2019-01-28 20:47:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Gra jest ok, polecam

Najlepsza z serii BF.

Kewin 2019-01-26 16:21:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Brać!!!

Tytuł godny każdej wydanej złotówki!!! Wiadomo, że nie każdemu mogą podobać się takie gry...lecz jeśli ktoś uwielbia multiplayer to tej serii nikomu nie trzeba reklamować ... Brać!! Grać!!!!

Arkadiusz 2019-01-16 14:40:04
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 1 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Świetna gra. Mąż jest bardzo zadowolony. Twierdzi że gra jest trudna ale ciekawa.

Wioleta R 2018-12-30 17:42:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Bardzo polecam tą grę

Wspaniała gra, fabuła gry jest fantastyczna, toczysz wojnę i nie wiesz czego możesz się spodziewać po tej grze, po prostu cudowne wrażenia.

Paweł P 2018-12-29 18:29:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Mega super gra, polecam każdemu, świetny prezent pod bożonarodzeniową choinkę :))

Katarzyna M 2018-12-23 16:25:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Wojtek

Kolejna świetny produkcja DICE oby do kolejnych. Bardzo polecam.

Wojciech P 2018-12-19 13:28:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Kupiona dla chłopca interesującego się wojną i walką.

Iwona 2018-12-17 19:36:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Dobry wybór

Gra o bardzo ciekawej ścieżce dźwiękowej, wciągającej fabule i niesamowitej grafice.

Jakub W. 2018-12-12 14:30:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Kolejna fajna część serii.

Jacek P. 2018-12-08 09:22:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Uszczęsliwiony

Bardzo fajna gra, chodzi bez żadnego problemu, polecam

Ernest 2018-12-05 15:19:05
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5468 - GADŻETOBRANIE

GADŻETOBRANIE

Kup wybraną grę i odbierz gratis gamingowy! Dodaj go do koszyka podczas składania zamówienia!

Sprawdź>>

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra PS4 Battlefield V

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

8993

Dodaj do koszyka
Gra PS4 Battlefield V
Gry PS4