Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Platforma:

PlayStation 4

Gatunek:

Przygodowa

Przedział wiekowy (PEGI):

18+

Wersja językowa:

Polska

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 881152

Kod produktu: 881152

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Gra PS4 Detroit: Become Human


Co przesądza o człowieczeństwie?


Przenieś się do amerykańskiej metropolii osadzonej w nieodległej przyszłości. Poznaj Detroit 2038 roku – miasto pełne niezwykle zaawansowanych technicznie androidów, których zadaniem jest służenie ludziom. Ale to się wkrótce zmieni…

Wciel się w rolę trzech androidów i spróbuj odnaleźć się w tym „nowym wspaniałym świecie”, coraz bardziej pogrążającym się w chaosie. Twoje decyzje wywrą znaczny wpływ na emocjonującą, rozbudowaną fabułę gry. Dostępnych jest tysiące wyborów i kilkanaście zakończeń… Które z nich okażą się właściwe dla ciebie?


Po czyjej staniesz stronie?


Zostań ultranowoczesnym prototypem przeznaczonym do badania miejsc zbrodni i niepokojących sytuacji w tętniącej życiem metropolii.

Jako Connor, śledczy do zadań specjalnych, będziesz pomagać policji Detroit w ściganiu defektów – androidów, które uszkodziły swoje oprogramowanie, opuściły właścicieli lub popełniły jakąś zbrodnię.

Czy będziesz polegać na chłodnej logice i nieubłaganej analizie? A może zaczniesz odczuwać współczucie wobec innych androidów, a nawet kwestionować słuszność swojej misji?


Gdzie leży granica walki o wolność?


Twoją szansą na wzniecenie płomienia, który mógłby podsycić bunt androidów, jest Markus, kolejny „defekt”, który wymknął się poza ramy swojego oprogramowania.

Po ucieczce z domu właściciela i dołączeniu do rosnącej podziemnej frakcji odszczepieńców Markus przejmuje dowodzenie nad zorganizowaną akcją wyzwolenia androidów w Detroit. Aby przekazać ludziom swoje racje, wybierzesz pokojowy protest czy może… krwawą rebelię?


Czym jest człowieczeństwo?


Ujrzyj mroczniejsze, zrujnowane oblicze Detroit oczami androidki, która uszkodziła swoje oprogramowanie.

Kara zostaje uznana za defekta i ucieka z domu razem z niewinną dziewczynką, którą przysięgła chronić. Trafia do bezlitosnego świata, w którym to ty musisz nią pokierować, by mogła zaakceptować wszechobecny brak równości… albo spróbować zapewnić bezpieczeństwo przybranej córce.

Parametry

Rodzaj produktu

Gra

Platforma

PlayStation 4
Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

18+

Tryb gry

Singleplayer

Gatunek

Przygodowa

Wersja językowa

Polska

Nośnik

Blu-ray
Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SONY POLAND SP. Z O.O.

Znak zgodności

5 / 5
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 16 opinii
16 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytyw

Gra z gatunku: Must have

Arkadiusz 2018-12-31 13:24:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra która wciąga, grafika ok, ciekawa fabuła ... Godna polecenia.

Janusz W 2018-12-14 14:43:25
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra ciekawa.

Ewa K 2018-12-10 20:53:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Kocham ta grę

Genialna fabuła, piękna grafika, świetne wątki ale przede wszystkim fakt, że każda decyzja ma wpływ na rozgrywkę. Każdy detal się tutaj liczy. Grę można przechodzić kilka razy i rozegrać ją za każdym razem w inny sposób. Dla tej gry kupiłam Play station.

Katarzyna D. 2018-11-23 00:08:38
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam z czystym sercem

Co tu dużo gadać, Detroit: Become Human pochłonęło mnie bez reszty. Zamiast jednej pasjonującej historii, otrzymałam aż trzy. Splotły się ze sobą w perfekcyjnie dopracowaną całość, mimo że każda z nich zahacza o zupełnie inny gatunek.

Kamila M 2018-10-18 08:28:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Bardzo polecam grę dla osób, które chcą miło spędzić czas -czas przy grze bardzo szybko leci.

Anna N 2018-09-29 22:36:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Rewelacja

Niesamowita gra, bardzo wciągająca fabuła, grafika na najwyższym poziomie. Bardzo polecam!!

Paweł G 2018-09-08 17:52:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Jak najbardziej polecam

Tytuł petarda dla miłośników i nie tylko, daje do myślenia i wciąga swoją historią.

Robert M 2018-09-06 10:55:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Świetna gra, bardzo ładna grafika, przejmująca historia. Polecam wszystkim niezdecydowanym.

Ireneusz P 2018-08-10 22:31:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Rewelacyjna

Gra pod każdym względem super! Grafika, dużo możliwości rozgrywki, muzyka i przede wszystkim bohaterowie :)

Ramona 2018-07-09 13:50:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

POLECAM

Świetna gra, polecam jak najbardziej.

Mariusz J 2018-06-24 20:13:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Bardzo dobra "filmówka"

Dla fanów "filmówek" ideał. Trochę droga, ale warta pieniędzy.

Konrad G 2018-06-20 09:44:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Świetna gra, z dobrą grafiką i fabułą. Chyba najciekawsza, w jaką grałam. Bardzo wciąga i nie można się od niej oderwać.

Anna O 2018-06-01 22:29:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Świetna gra

Jedna z najlepszych gier w jakie grałam. To jest to, na co fani Quantic Dream czekali od czasów Heavy Rain:)

Klaudia Z 2018-05-30 23:02:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Świetna produkcja

Gra powala grafiką, historią i całokształtem. Szczerze polecam zakup!

Witold O 2018-05-27 14:24:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Godny następca Heavy Rain

Godny następca Heavy Rain..

Artur D 2018-05-25 21:29:55
Czy ta opinia była przydatna?
M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra PS4 Detroit: Become Human

Okres gwarancji:

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji:

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Gra PS4 Detroit: Become Human
Gry PS4