Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Platforma:

PlayStation 4

Gatunek:

Sportowa

Przedział wiekowy (PEGI):

3+

Wersja językowa:

Polska

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 884555

Kod produktu: 884555

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra PS4 FIFA 19

cena online

23065

23.07 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Gra PS4 FIFA 19

cena online

23065

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Gra PS4 FIFA 19


Urodziny FUT



Zamów już teraz edycję Refresh i zgarnij niesamowite bonusy!




Gra EA SPORTS™ FIFA 19 zapewnia mistrzowskie wrażenia tak na boisku, jak i poza nim. W tym roku wprowadzamy prestiżowe rozgrywki UEFA Champions League, realistyczne stadiony, ulepszoną rozgrywkę (w tym większą wyrazistość największych gwiazd i przebudowany system oddawania strzałów), a także nowe niezrównane sposoby zabawy. Gra będzie dostępna w pełnej polskiej wersji językowej z komentarzem Dariusza Szpakowskiego i Jacka Laskowskiego. W grze FIFA 19 rodzą się mistrzowie.


Zakosztuj najbardziej realistycznej piłki nożnej na konsolę Nintendo Switch. Zróżnicowany styl gry zespołów i piłkarzy, oficjalne pakiety transmisyjne wielu spośród najlepszych lig świata i dużo lepsza możliwość zdobywania bramek dzięki przebudowie systemu strzelania.


Styl gry zespołów i piłkarzy: Do gry FIFA 19 na konsolę Nintendo Switch wprowadziliśmy bogaty zestaw charakterystycznych stylów gry. Od razu rozpoznasz najsłynniejsze taktyki zespołowe takie jak stosowana przez europejską elitę tiki taka czy wysoki pressing, z którego słyną kluby Premier League. Ponadto realistyczne animacje pozwoliły odwzorować charakterystyczny sposób poruszania się sławnych piłkarzy, dzięki czemu od razu ich rozpoznasz na murawie.


Przebudowa systemu strzelania: Większa różnorodność uderzeń na bramkę daje graczom nowy poziom kontroli nad wykańczaniem akcji. Przebudowany system strzałów pozwala lepiej uderzać z pierwszej piłki, posyłać groźne opadające piłki i wykańczać akcje perfekcyjnymi finezyjnymi strzałami, co daje graczom większy wybór pod bramką rywala. Ponadto mechanika wyczucia czasu przy oddawaniu strzału daje jeszcze większą kontrolę nad uderzaniem piłki. Po pierwszym naciśnięciu przycisku strzału gracz musi nacisnąć go ponownie. Jeśli zrobi to w odpowiedniej chwili, uderzenie będzie celniejsze. Jeśli naciśnie przycisk za wcześnie lub za późno, rośnie ryzyko skiksowania.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra PS4 FIFA 19

Parametry

Wymagania systemowe

Gra sieciowa wymaga opłacenia abonamentu PlayStation Plus

Rodzaj produktu

Gra

Platforma

PlayStation 4

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

3+

Tryb gry

Singleplayer, Multiplayer

Gatunek

Sportowa

Wersja językowa

Polska

Nośnik

Blu-ray

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

ELECTRONIC ARTS

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra PS4 FIFA 19
Opinie
5 / 5 299 opinii
99% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 299 opinii
296 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Ok

Gra ma bardzo wciągającą fabułę.

Sylwia 2019-06-08 15:49:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Bardzo dobra grafika, mnóstwo możliwości i trybów gry.

Marcin 2019-06-02 16:04:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Fifa 2019

Znakomita gra, świetna grafika itd.

Marek 2019-06-01 19:37:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Niedroga, a ile radości.

Zbigniew 2019-05-31 13:28:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

SUPER GRA

Jestem bardzo zadowolony i zachwycony grafiką gry. Tak realistycznej gry jeszcze nie widziałem. Polecam wszystkim.

Artur 2019-05-30 20:14:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Polecam, z resztą fanom FIFYy nie ma co polecać, bo i tak kupią. Specjalnie kupiłem konsolę, żeby grać w nią na niej, bo na PC słabiej jest grywalna. Teraz to jak dzień do nocy.

Zbigniew 2019-05-30 19:19:58
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 1 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Bardzo fajna gra, polecam.

Dawid 2019-05-30 17:10:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra jest świetna i w ekstra cenie.

Karolina97 2019-05-29 22:53:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super

Super gra, można po rywalizować ze znajomymi.

Karol 2019-05-29 20:14:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Tylko Fifa

Gram przede wszystkim tylko w piłkę, grafika jest pozwalająca i do tego kapitalny polski komentarz.

MATEUSZ 2019-05-28 20:08:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra w dobrej jakości, z dobrą grafiką. Łatwa grywalność oraz nowoczesny wygląd sprawiają, że gra się bardzo dobrze.

Bartłomiej 2019-05-26 22:28:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Polecam produkt dobrej jakości. Profesjonalny sklep i miła obsługa, niewygórowane ceny. Na pewno skorzystam ponownie. :)

Karol 2019-05-24 21:23:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Extra gra

Super gra, znakomita zabawa ze znajomymi. Extra grafika.

Wioletta 2019-05-17 11:19:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Kolejna odsłona FIFY. Grafika, efekty, dźwięk z górnej półki. Polecam każdemu fanowi piłki nożnej.

MICHAŁ 2019-05-16 10:41:34
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super

Gra Fifa 19 jest Świetna zapewnia mnóstwo emocji!!! I Kradnie fajnie czas.... Długie godziny gry przed wami :-) Doskonała zabawa.

Łukasz 2019-05-15 23:25:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

POZYTYWNA

POLECAM. DOBRA GRAFIKA. ŚCIEŻKA DŹWIĘKOWA TEŻ W PORZĄDKU.

MONIKA 2019-05-14 11:36:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Fajna, bardzo polecam

Fajna fabuła, grafika, komentarze, ogólnie w grę bardzo fajnie się gra.

Arkadiusz 2019-04-24 17:29:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

POLECAM

Na męskie wieczory przy piwku w sam raz :D

Karolina 2019-04-20 17:54:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Najlepsza gra sportowa na świecie!

W tym roku EA przeszło samych siebie. Genialna gra a w szczególności online. Polecam!

Kamil 2019-03-27 22:49:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Bardzo mi się podoba.

Jeszcze nie zdążyłem przetestować wszystkich trybów rozgrywki, ale szczególnie z trybu Droga do Sławy jestem zadowolony.

Paulina 2019-03-23 13:29:48
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

k - 1264 - FIFA19 TANIEJ przy zakupie konsoli!

FIFA19 TANIEJ przy zakupie konsoli!

Dodaj do koszyka wybraną konsolę promocyjną oraz FIFA19 a cena gry ulegnie zmianie automatycznie!

Sprawdź>>

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra PS4 FIFA 19

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

23065

Dodaj do koszyka
Gra PS4 FIFA 19
Gry PS4