Platforma:

PlayStation 4

Gatunek:

Akcja

Przedział wiekowy (PEGI):

18+

Wersja językowa:

Polska

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 878850

Kod produktu: 878850

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra PS4 God Of War


Wcielony potwór
Kontroluj szał

Gdy Kratos wywarł już swą zemstę na bogach Olimpu, zamieszkał w świecie norweskich bóstw i potworów.

W tym okrutnym świecie, który nie zna przebaczenia, będzie musiał walczyć o przetrwanie i nie tylko nauczyć swego syna, jak to robić, ale także uchronić go przed popełnieniem błędów Ducha Sparty.

Ta nowa odsłona serii God of War posiada wszystkie jej cechy charakterystyczne: brutalną walkę, niesamowite starcia z bossami i olbrzymi rozmach – i łączy je z nową formą narracji, która opisuje świat Kratosa.





Spełnij swoje przeznaczenie
Nowa niebezpieczna epoka

Ta zdumiewająca nowa wersja gry God of War rozmontowuje kluczowe elementy charakterystyczne serii – sprawiającą satysfakcję walkę, rozmach świata gry i przejmującą opowieść – a następnie spaja je z powrotem.


Przedstawiamy Atreusa


Dyrektor produkcji, Cory Barlog, wyjaśnia, w jaki sposób syn Kratosa wpłynął na tę niesamowitą przygodę.

Parametry

Wymagania systemowe

Brak

Rodzaj produktu

Gra

Platforma

PlayStation 4
Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

18+

Tryb gry

Singleplayer

Gatunek

Akcja

Wersja językowa

Polska

Nośnik

Blu-ray
Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SONY POLAND SP. Z O.O.

Znak zgodności

5 / 5
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 83 opinii
83 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Tytuł legenda

Fabuła oraz grafika na wysokim poziomie, ale jednak nic nie oddaje kunsztu wspaniałej zabawy podczas zwiedzania nordyckiej mitologii.

Przemek A 2018-12-27 18:29:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

POZYTYWNA

Grafika ścina z nóg. Grywalność i fabula jak w filmie, polecammmm

JAREK 2018-12-22 15:56:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Długo wyczekiwana

Świetna fabuła, brutalna jak zawsze z wieloma pobocznymi smaczkami.

Ewa K 2018-12-19 09:44:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam!!!!

Świetna gra, gorąco polecam!

Piotr D 2018-12-17 21:08:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Najlepsza gra na ps4!

W taką grę jeszcze nie grałem na PS4. Najlepsza z najlepszych! :)

Piotr D. 2018-12-15 09:36:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Git

Co tu dużo pisać o tej grze? Kult. Miażdży, tylko trzeba wyłączyć polski dubbling.

Kamil S. 2018-12-13 14:42:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytyw

Najlepszy prezent gwiazdkowy jaki dostałem. Fabuła, grafika - super.

Szymon 2018-12-12 13:39:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Bardzo fajna gra.

Bardzo serdecznie polecam wszystkim graczom, którzy lubią takie klimaty. Bardzo fajna gra.

Mateusz Ś. 2018-12-11 19:12:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Fantastyczna gra, wspaniała grafika, super dialogi. najfajniejsze jest to że można grać dwoma postaciami syna i ojca. a pomysł z różnymi poziomami jest wprost genialny. naprawdę polecam, jestem mega zadowolona

Agata 2018-12-11 16:18:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra spełniła moje oczekiwania, udany zakup, polecam wszystkim graczom.

Kamil 2018-12-11 14:28:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Polecam, gra roku na PS4. Must have w kolekcji :).

Jakub K 2018-12-10 23:21:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Bardzo dobra gra.

Krzysztof Ż. 2018-11-23 20:19:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super!

Grafika wywala oczy z orbit! Fabuła sprawia, że czacha dymi ! Feeling walki taki, że wychodząc z domu masz wrażenie, że wszystkich poskładasz ! Kolejny świetny ex Sony.

Jowita B 2018-11-21 19:55:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra super, kupiłem bo warto.

Dawid 2018-11-21 13:25:50
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 2 / 5 Poziom i czas rozrywki

Perfekcyjna gra!

Wciągająca fabuła, dynamiczna rozgrywka, polecam gorąco!

Michał K 2018-11-20 21:27:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Gra jest świetna.

Robert O 2018-10-31 19:30:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

Ok

Bardzo dobra gra lecz poziom trudności jeden a drugi dzieli niebo a ziemia. Na jednym zbyt ciężko a na drugim za łatwo. Z niecierpliwością czekam na kolejną część.

Gabriela L 2018-10-08 16:43:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Grę oceniam bardzo pozytywnie, wymaga trochę myślenia, świetna grafika jak i fabuła.

Jakub J 2018-10-01 17:37:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

God of war

Gra jest nieziemska, grafika rozwala, długość gry-bardzo długa, obowiązkowa pozycja dla posiadaczy playstation 4.

Dawid H 2018-10-01 08:08:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Jest super.

Krzysztof C 2018-09-25 16:39:34
Czy ta opinia była przydatna?
M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra PS4 God Of War

Okres gwarancji:

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji:

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Gra PS4 God Of War
Gry PS4