Platforma:

PlayStation 4

Gatunek:

Akcja,

Strzelanka

Przedział wiekowy (PEGI):

18+

Wersja językowa:

Angielska,

Polska (napisy)

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 786840

Kod produktu: 786840

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra PS4 GTA V

cena online

7900

Gra PS4 GTA V

cena online

7900

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Gra PS4 GTA V

GTA V

Los Santos: dynamiczna i skąpana w słońcu metropolia pełna przeróżnych mentorów, sław wielkiego ekranu i blednących gwiazdek. Niegdyś to miejsce stanowiło obiekt zazdrości całego Zachodu, teraz z trudem walczy o utrzymanie swojego statusu w czasach gospodarczej niepewności i zalewu telewizyjnej szmiry.


W tym tyglu swojej szansy na sukces szuka trzech zupełnie różnych kryminalistów: Franklin, uliczny cwaniak szukający dobrej okazji na znaczny zarobek, Michael, profesjonalista po wyroku, który nieco inaczej wyobrażał sobie własną emeryturę, oraz Trevor, lubujący się w przemocy psychopata, który myśli jedynie o tanim odlocie i napadach. Ekipa ta decyduje się postawić wszystko na jedną kartę i wykonać skok, który zapewni im dostatek do końca życia.

Legendarna seria powraca z wszystkimi swoimi klasycznymi wyróżnikami, czyli dbałością o szczegóły, typowym dla Grand Theft Auto czarnym humorem i satyrą na współczesną kulturę oraz nowym, ambitnym trybem wieloosobowym w otwartym świecie.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra PS4 GTA V

Parametry

Wymagania systemowe

Tryb multiplayer wymaga połączenia z internetem

Rodzaj produktu

Gra

Platforma

PlayStation 4

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

18+

Tryb gry

Singleplayer, Multiplayer

Gatunek

Akcja, Strzelanka

Wersja językowa

Angielska, Polska (napisy)

Nośnik

Blu-ray

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

CENEGA

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra PS4 GTA V
Opinie
5 / 5 186 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 186 opinii
183 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Gra jest świetna, polecam każdemu.

Angelika 2019-06-09 18:51:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Ok

Gra ma bardzo wciągającą fabułę.

Sylwia 2019-06-08 15:49:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Super gra od rockstara.

Jakub 2019-06-08 14:26:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam, ciekawa fabuła i gra online

Ciekawa fabuła pozwalająca na wybranie jak ma zakończyć się historia głównych bohaterów. Wciągający tryb online.

Dawid 2019-06-07 20:45:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super

Świetna gra, odpowiednia zarówno dla dzieci i dorosłych.

Magdalena 2019-05-31 19:50:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Bardzo fajna gra, polecam.

Dawid 2019-05-30 17:09:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna, polecam

Gra bardzo fajna.

Agnieszka 2019-05-28 20:04:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super

Świetna gra! Fabuła wciąga na długie godziny.

Pawel 2019-05-07 21:03:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Opinia pozytywna

Gra bardzo ciekawa i atrakcyjna, zapewnia dużo rozrywki.

Piotr 2019-05-06 17:16:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Bardzo polecam

Świetna gra, polecam każdemu. Bardzo dobrze zbudowana grafika oraz zainstalowana ścieżka dźwiękowa. Gra wcale się nie nudzi!

Eliza 2019-05-06 12:39:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Gorąco polecam

Bardzo Ciekawa gra wciągająca na samotne wieczory przy Gorącej czekoladzie można posiedzieć i wciągnąć się w bardzo ciekawą fabułę gry wcielając się w jedną z trzech postaci gorąco polecam i dziękuję MediaExpert że mogłem nabyć taką grę w tym sklepie. Pozdrawiam.

Sławomir 2019-05-02 18:54:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ta gra. Świetna oprawa audio, wszystko bardzo dobrze zaprojektowane i solidnie wykonane. Poza tym można grać w to godzinami.

Wioletta 2019-05-02 14:16:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam 100%

SUPER GRA, POLECAM 100%

Grzegorz 2019-05-01 23:00:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam każdemu, kto jeszcze nie zakupił

Jestem bardzo zadowolony z zakupu tej gry. Wszystko jest sprawne, szybko się włącza, co jest plusem, jest to najlepsza gra.

Aleksander 2019-04-27 20:35:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra wykonana na bardzo wysokim poziomie. Wszystko działa bez zarzutu.

Marek 2019-04-26 20:06:08
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Gra bardzo fajna, jakość graficzna i dźwiękowa bardzo dobra.

Renata 2019-04-25 14:22:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Gra rewelacja, syn jest zachwycony

Ewelina 2019-04-23 13:34:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Bardzo fajna gra z dobrą fabułą i grafiką.

ANNA 2019-04-14 20:30:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam bardzo! Gra jest świetna

Bije rekordy popularności. Rozgrywa się w otwartym świecie. Gangsterskie porachunki i interesy-to jest to.

Agnieszka 2019-04-09 18:12:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Mój numer 1!

Na plus jest możliwość kontrolowania aż 3 osób. Przeogromny świat zapewnia wiele nieoderwalnych godzin od gry. Oprawa audio, grafika świetna. Wiele nowych aktywności. Polecam!

Weronika 2019-03-23 06:13:33
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra PS4 GTA V

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

7900

Dodaj do koszyka
Gra PS4 GTA V
Gry PS4