Platforma:

PlayStation 4

Gatunek:

Przygodowa

Przedział wiekowy (PEGI):

7+

Wersja językowa:

Polska (dialogi)

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 874614

Kod produktu: 874614

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

9500

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Gra PS4 Lego Ninjago Movie



W grze użytkownicy będą mogli wykazać się umiejętnościami oraz honorem, stawiając czoła kolejnym falom wrogów jako ninja Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane oraz mistrz Wu, broniąc swego domu, Krainy Ninjago, przed złym lordem Garmadonem i jego rekinią armią. Aby to zrobić, będą musieli opanować Zwinnitzu, technikę pozwalającą im na przemierzanie Ninjago dzięki szeregowi umiejętności takich jak bieganie po ścianach, wysokie skoki czy walka z wrogami i rozwój swych zdolności bojowych. Odkrycie mocy Spinjitzu pozwoli im natomiast walczyć wspólnie.

Gra zawierać będzie osiem ogromnych, pełnych akcji lokacji związanych z fabułą LEGO NINJAGO: Film. W każdej z nich znajdzie się też dojo z wyzwaniem, gdzie ninja będą testować swoje umiejętności w walce z coraz potężniejszymi przeciwnikami. Mapy bitewne pozwolą im natomiast mierzyć się z rodziną i znajomymi w czterech różnych lokalnych trybach gry na podzielonym ekranie dla maksymalnie czterech graczy.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra PS4 Lego Ninjago Movie

Parametry

Rodzaj produktu

Gra

Platforma

PlayStation 4

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

7+

Tryb gry

Singleplayer

Gatunek

Przygodowa

Wersja językowa

Polska (dialogi)

Nośnik

Blu-ray

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

CENEGA

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra PS4 Lego Ninjago Movie
Opinie
5 / 5 16 opinii
88% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 16 opinii
14 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Wspaniała gra dla dzieci, ucząca pokonywać różnego rodzaju przeszkody.

Anna 2019-05-31 13:20:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super gra dla dzieci.

Mój synek w zamian za dobre sprawowania dostał ta grę. Jest szczęśliwy i bardzo mu się podoba. Dobra grafika. Cena super niska.

Dawid 2019-04-03 20:06:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Ok.

Dziecko gra, jest zadowolone, skoro on to i ja.

Jerzy 2019-02-14 19:12:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna gra, jest super, gorąco polecam

Polecam tę grę każdemu, jest idealna dla dziecka jak i osoby dorosłej, to nie pierwsza i nie ostatnia gra zakupiona w tym sklepie. Polecam.

Angelika 2019-02-10 11:23:22
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 3 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna, polecam, ok

Polecam, wszystko ok.

Piotr P 2018-10-19 13:09:16
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 3 / 5 Grafika
  • 1 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

Jest w porządku

Gra bardzo podoba się mojemu ośmioletniemu synowi. Jak dla mnie najbardziej brakuje mi we wszystkich dostępnych w Polsce grach pełnego dubbingu...

Irena M 2018-05-04 21:59:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

pozytywna, polecam

Bardzo dobry produkt .W dwóch wersjach językowych. Polecam dla dzieci nawet od lat 5.

Aneta 2018-04-12 13:40:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Świetna gra

Świetna gra. Polecam.

Aleksandra S. 2017-12-13 18:47:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Piękna gra dla najmłodszych

Super grafika.

Sławomir M 2017-11-21 16:27:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Gra super, 100% zadowolenia, polecam.

Anna L 2017-10-16 20:49:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Jestem zadowolona z ekspresowych zakupów.

Agata N 2017-10-07 21:10:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Ninjago

Świetna zabawa dla całej rodziny. Polecam.

Grzegorz T 2017-10-07 11:18:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 3 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra zamówiona na stronie internetowej sklepu bardzo szybko była już do odebrania w sklepie. Polecam ten rodzaj zakupów w Media Expert. Jeżeli chodzi o samą grę to odpowiednia i ciekawa dla młodszych graczy.

Andżelina B 2017-10-03 07:21:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

OK

Synek w siódmym niebie.

Grzegorz 2017-10-01 15:16:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Super gra dla wielbicieli lego. Polecam.

Piotr G 2017-09-28 19:54:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam Gra PS4 Lego Ninjago Movie

Polecam fajna 10/10 zakupiłem tą grę 2 godz temu, bardzo fajna grafika, ruchy postaci itd....
Polecam jeszcze raz 10/10.

Olivier 2017-09-19 15:49:10
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra PS4 Lego Ninjago Movie

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Gra PS4 Lego Ninjago Movie
Gry PS4