Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Platforma:

PlayStation 4

Gatunek:

Akcja

Przedział wiekowy (PEGI):

18+

Wersja językowa:

Angielska,

Polska (napisy)

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 863569

Kod produktu: 863569

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra PS4 Red Dead Redemption 2

cena online

24900

24.90 zł x 11 rat RRSO

Gra PS4 Red Dead Redemption 2

cena online

24900

24.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Red

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Gra PS4 Red Dead Redemption 2

Gra PS4 Red Dead Redemption 2




Ameryka, 1899 r. Koniec ery dzikiego zachodu rozpoczął się, gdy prawnicy zaczeli polować na ostatnie gangi wyjęte spod prawa. Ci, którzy nie poddadzą się lub ulegną, zostaną zabici.


Po napadzie w zachodnim mieście Blackwater, Arthur Morgan i gang Van der Linde są zmuszeni do ucieczki. Z agentami federalnymi i najlepszymi łowcami nagród w kraju depczącym po piętach, gang musi kraść i walczyć na ich drodze przez surowe serce Ameryki, aby przetrwać. Gdy pogłębiające się wewnętrzne podziały zagrażają rozerwaniem tej bandy, Arthur musi dokonać wyboru między własnymi ideałami a lojalnością wobec gangu, który go wychował.


Red Dead Redemption 2 twórców Grand Theft Auto V i Red Dead Redemption to nadzwyczajna opowieść o życiu w bezlitosnym sercu Ameryki. Ogromny i klimatyczny świat gry stanowi też fundament dla nowych doświadczeń w rozgrywce sieciowej.


Red Dead Online przekształca olbrzymie i szczegółowo odwzorowane krajobrazy, miasta, osady i ekosystemy Red Dead Redemption 2 w nowy, żyjący świat sieciowej rozgrywki, który można współdzielić z innymi graczami.

Gracze wybierają własny styl gry, ofensywny lub defensywny; dobierają swoje umiejętności i atrybuty; tworzą własne bandy lub dołączają do nich, aby podróżować wspólnie w nawet siedmioosobowej grupie; wykonują misje i rozmawiają ze znanymi postaciami z pięciu stanów; odwiedzają gwarne miasteczka; grają w pokera; walczą z wrogimi gangami i atakują ich kryjówki; polują i łowią ryby; szukają skarbów; walczą z innymi bandytami w spontanicznych potyczkach lub zorganizowanych meczach; rywalizują z innymi graczami lub całymi bandami w wyzwaniach otwartego świata i angażują się w inne działania. Więcej szczegółów poniżej.



Podobnie jak świat, który dzieli z fabułą Red Dead Redemption 2, Red Dead Online zaprojektowano w taki sposób, aby gracze mogli z czasem w pełni wczuć się w swoje postacie, stworzyć głębszą więź ze światem, wierzchowcem i uzbrojeniem oraz decydować o własnym losie w krainie bezprawia.



Przyszłe aktualizacje otworzą przed graczami nowe możliwości wczucia się w swoją postać podczas przeżywania przygód i kształtowania własnej roli na Dzikim Zachodzie – tropienia przestępców w charakterze łowcy nagród, szukania skarbów jako kolekcjoner, prowadzenia działalności handlowej jako handlarz i nie tylko.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra PS4 Red Dead Redemption 2
Parametry

Wymagania systemowe

Gra sieciowa wymaga opłacenia abonamentu PlayStation Plus

Rodzaj produktu

Gra

Platforma

PlayStation 4

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

18+

Tryb gry

Singleplayer, Multiplayer

Gatunek

Akcja

Wersja językowa

Angielska, Polska (napisy)

Nośnik

Blu-ray

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

CENEGA

Znaki zgodności

Opinie klientów

Gra PS4 Red Dead Redemption 2
Opinie
5 / 5 187 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 187 opinii
187 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Polecam każdemu, gra wszech czasów!!!!!!!

Michał 2019-07-27 14:41:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Chłopak, któremu kupiłam grę na zakończenie studiów i obronę na 5, jest bardzo zadowolony, nie może oderwać się od tej gry!

Natalia 2019-07-05 12:40:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Dobra gra

Gra jest fajnie odwzorowana od 1 Red Dead, jest fajna fabuła i bardzo ciekawa.

Sebastian 2019-07-01 17:30:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Gorąco polecam

Jeden z lepszych tytułów studia Rock Star i najlepszy w branży gier z otwartym światem podczas ostatnich 3 lat.

Klaudiusz 2019-06-26 14:09:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

NIE DO OPISANIA!

Gra wszech czasów.

Kor 2019-06-24 12:11:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra rewelacyjna.

Wioletta 2019-06-24 11:51:54
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Grafika jest ok. Wciągająca i dobre sterowanie.

Mariusz 2019-06-21 09:15:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

POLECAM

Sama gra mega klimatyczna a do tego miły prezencik w postaci unikalnego steelbooka. W sam raz do kolekcji. :)

GreenLant3rn 2019-06-11 13:39:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra super, polecam każdemu. Fabuła i grafika pobija wszystko.

Angelika 2019-06-09 18:51:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Gorąco Polecam

To najlepsza gra akcji w otwartym świecie, z jaką kiedykolwiek mieliście do czynienia! Posiada fenomenalnie wykonane lokacje, masę zdarzeń losowych, ogrom fenomenalnie napisanych dialogów i świetnie napisanych bohaterów.

Grzegorz 2019-06-09 00:28:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Gra Roku

Świetny tytuł, idealny dla każdego fana dzikiego zachodu i nie tylko! Polecam każdemu!

Paweł 2019-05-30 15:39:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Świetna gra dla tych co lubią westernowe klimaty, ale nie tylko.

Mateusz 2019-05-28 19:05:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Świetny prezent dla męża, gra jest bardzo rozbudowana, więc jest dużo zabawy.

Marta 2019-05-23 18:56:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Bardzo polecam

Bardzo polecam grę Red Dead Redemption 2, ponieważ, fabuła nie za trudna, nie za łatwa, ciekawe sceny.

Kuba 2019-04-30 11:37:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Red Dead Redemption 2

Świetna gra i wciągająca.

Sergiusz 2019-04-24 17:42:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra Red Dead Redemption 2 jest świetną grą graficznie. Rewelacyjna fabuła. Świetna gra, stworzona wybitnie, krajobraz świetny. Po prostu mocarstwo od rockstara. Polecam.

Szymon 2019-03-25 16:18:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Dziki Zachód, kapelusz na głowę i wio

Jedna z najlepszych gier na PS4 w jakie grałem. Wspaniale oddany klimat dzikiego zachodu, począwszy od gameplay'u, ścieżki dźwiękowej, aż po krajobrazy. Całe szczęście gra nie jest krótka, także można się przy niej dobrze bawić. Polecam każdemu, kto lubi gry z dobrą fabułą, oprawą dźwiękową oraz grafiką. Nie trzeba być wielkim fanem westernów aby pokochać Red Dead Redemption 2.

Aleksander 2019-03-18 21:40:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Niebiański Dziki Zachód

Gra potrafi przykuć oko nie tylko grafiką, ale również fabułą. Tryb online dodaje kolejny smaczek i wydłuża grywalność. Za każdym razem, gdy świetnie się bawię integracja z wirtualnym światem potrafi solidnie i pozytywnie zaskoczyć. Efekt "wow!" pojawia się nie tylko podczas eksploracji dzikiego zachodu, ale również wypełniania misji (również pobocznych). Każdy dzień w grze jest inny i przynosi nowe doświadczenia dla naszego bohatera Arthura Morgana. Zdecydowanie polecam na wiele godzin rozgrywki!

Bartłomiej 2019-03-16 20:12:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna, polecam w 100%

Gra naprawdę godna polecenia, jedna z najlepszych produkcji ostatnich lat. Polecam w 100%.

Łukasz 2019-03-14 22:38:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Bardzo pozytywna :)

Gier o Dzikim Zachodzie na szczęście nie ma zbyt dużo, a gier takich jak Red Dead Redemption 2 poważnych w wydźwięku, o mądrej fabule i z nietuzinkowymi, bardzo realistycznymi postaciami i równie realistycznymi dramatami ich dotykający minie ma prawie wcale. Chylę więc czoło twórcom, którzy przypomnieli mi dlaczego w dzieciństwie tak bardzo kręciły mnie westerny i ich największy protagonista Clint Eastwood. RDR2 to powrót do bycia dzieckiem! Cudo!

Piotr 2019-03-14 20:16:56
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj! Fifa 20

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra PS4 Red Dead Redemption 2

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

24900

Dodaj do koszyka
Gra PS4 Red Dead Redemption 2
Gry PS4