Platforma:

PlayStation 4

Gatunek:

Symulacja

Przedział wiekowy (PEGI):

12+

Wersja językowa:

Polska (napisy)

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 875009

Kod produktu: 875009

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra PS4 The Sims 4

cena online

12900

12.90 zł x 11 rat RRSO

Gra PS4 The Sims 4

cena online

12900

12.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Gra PS4 The Sims 4


Ciesz się mocą tworzenia oraz kontrolowania ludzi w wirtualnym świecie bez zasad. Daj upust kreatywności, tworząc Simów wyróżniających się wyglądem i osobowościami. Wybierz style, dopasuj fryzury i dobierz aspiracje życiowe. Z łatwością buduj Simom idealne domy dzięki nowemu trybowi budowania bazującemu na pokojach, dobieraj ulubione style mebli i dekoracji. Rozwijaj związki między Simami, odnoś sukcesy zawodowe, kształtuj pełne emocji i wzruszeń najważniejsze chwile ich życia. Zwiedzaj piękne światy pełne unikalnych obszarów, podróżuj do dzielnic, w których możesz odwiedzać lokale i spotykać interesujących Simów. Ciesz się potęgą i wolnością, baw się dobrze i pogrywaj z życiem!


GŁÓWNE CECHY GRY:


Twórz unikalnych Simów – Stwórz różnorodnych, unikalnych Simów o wyjątkowym wyglądzie, niesamowitych osobowościach, z zupełnie nowymi emocjami.
Wyrzeźb ciało Sima za pomocą nowego, potężnego narzędzia Stwórz Sima, a następnie wybierz fryzurę, styl chodu i ubioru.
Daj Simom powód do życia, wybierając cechy i aspiracje, które pozwolą ci kontrolować ich umysły, ciała i serca.


Zbuduj idealny dom – Z łatwością buduj Simom idealne domy dzięki nowemu trybowi budowania bazującemu na pokojach.
Zbuduj dom marzeń przez zaprojektowanie jego planu, wybranie mebli i modyfikowanie otoczenia. Możesz dodać nawet basen albo piwnicę!


Eksploruj tętniące życiem światy – Podróżuj między światami, zwiedzaj unikatowe okolice i odkrywaj interesujące miejsca.
Twoi Simowie mogą odwiedzać nowe społeczności, aby poszerzać krąg znajomych, spotykać się z przyjaciółmi w parkach,
znajdować i zbierać nowe, fajne przedmioty.


Pogrywaj z życiem – Kontroluj bogate w emocje i najciekawsze chwile życia swoich Simów – od związków aż po karierę zawodową.
Twoje wybory wpływają na każdy element ich życia, od narodzin przez dzieciństwo, aż po dorosłość.
Rozwijaj umiejętności Simów i szukaj nowych zainteresowań.


Gra w polskiej wersji językowej na Xbox One i PlayStation 4

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra PS4 The Sims 4

Parametry

Rodzaj produktu

Gra

Platforma

PlayStation 4

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

12+

Tryb gry

Singleplayer

Gatunek

Symulacja

Wersja językowa

Polska (napisy)

Nośnik

Blu-ray

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

ELECTRONIC ARTS

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra PS4 The Sims 4
Opinie
5 / 5 52 opinii
90% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 52 opinii
47 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 1 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Gra bardzo ciekawa. Poprawia wyobraźnię. Fajny sposób spędzania czasu.

Ewelina 2019-06-10 20:53:00
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 2 / 5 Grywalność i fabuła
  • 3 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

Średnia, nie polecam

Gra staje się nudna po kilku godzinach, za dużo szczegółów do ustawiania, grafika średnia.

Krzysztof 2019-05-03 13:26:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super gra :)

Polecam, fajna gra. :)

Sabina 2019-03-21 15:56:39
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywnie

Gra na PS4 jest ciężka w kontrolowaniu gra lepsza na PC.

Piotr 2019-03-16 11:33:20
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 3 / 5 Grafika
  • 2 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Polecam dla lubiących projektować oraz dekorować wnętrza.

Alan 2019-02-23 14:25:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Najlepsza gra, żeby przekonać swoją dziewczynę do grania na konsoli.

Adrian 2019-02-05 20:09:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Fajna gra, nie tylko dla dzieci. :):):)

Ewa 2019-01-31 22:10:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam bardzo gorąco

Produkt jest bardzo ciekawy, bardzo dobrej jakości, uczy cierpliwości, daje satysfakcję budowy i poznawania wielu zaskakujących rzeczy. Przydatny w projektowaniu rodziny i własnego domu.

Monika 2019-01-30 18:59:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Gra dla dzieci jak i dla starszych.

Monika L 2018-12-27 10:41:36
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Gra kupiona w prezencie, uśmiech na twarzy gwarantowany a dla dorosłych mały powrót do przeszłości :)

Beata 2018-12-11 14:26:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Ocena pozytywna. Gra godna polecenia. Oby każdy miał okazję zagrać przynajmniej raz w życiu.

Aneta M. 2018-12-08 13:06:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Bardzo polecam.

Oliwier P 2018-09-22 16:21:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super gra

Bardzo fajna gra rodzinna. W końcu mogę grać z moim synem. Świetna grafika i dialogi duży wybór opcji. Na pewno kupię kolejna część. Polecam.

Aleksandra M 2018-07-25 17:58:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super!

Świetna gra godna poleceniu każdej osobie. Jeżeli dalej zastanawiasz się nad kupnem, nie czekaj dłużej, tylko przyjdź tutaj i kup ją. Gwarantuję Ci, wspaniałą zabawę i niezapomniane wrażenia! Polecam i pozdrawiam, Wiktoria.:)

Wiktoria W 2018-07-12 21:25:34
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 1 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

OK

Przyjemna rzecz. Polecam dzieciakom.

Krzysztof B 2018-07-04 23:26:33
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 1 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Gra bardzo przyjemna. Dzięki niej zdobywam nowe umiejętności. W sam raz na wakacje. Bardzo polecam!

Marzenna F 2018-07-03 10:54:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Super

Bardzo wciągająca, idealna na wolne wieczory!

Ewelina S 2018-06-16 20:35:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

OK

Polecam zakup w ME, bardzo dobra gra i cena.

Grzegorz 2018-06-03 11:41:36
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 1 / 5 Poziom i czas rozrywki

Gra ok. Polecam

Fajna gra dla dzieci.

Ewa P. 2018-06-02 09:38:59
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 3 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

WSZYSTKO OK

POZYTYWNA, WSZYSTKO OK.

BARBARA J 2018-05-29 20:31:15
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra PS4 The Sims 4

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

12900

Dodaj do koszyka
Gra PS4 The Sims 4
Gry PS4