Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Platforma:

Xbox One

Gatunek:

Akcja,

Strzelanka

Przedział wiekowy (PEGI):

18+

Wersja językowa:

Polska (napisy)

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 786842

Kod produktu: 786842

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra XBOX ONE GTA V

12675

12.68 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Gra XBOX ONE GTA V

12675

12.68 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Zbierający

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Gra XBOX ONE GTA V

GTA V

Los Santos: dynamiczna i skąpana w słońcu metropolia pełna przeróżnych mentorów, sław wielkiego ekranu i blednących gwiazdek. Niegdyś to miejsce stanowiło obiekt zazdrości całego Zachodu, teraz z trudem walczy o utrzymanie swojego statusu w czasach gospodarczej niepewności i zalewu telewizyjnej szmiry.


W tym tyglu swojej szansy na sukces szuka trzech zupełnie różnych kryminalistów: Franklin, uliczny cwaniak szukający dobrej okazji na znaczny zarobek, Michael, profesjonalista po wyroku, który nieco inaczej wyobrażał sobie własną emeryturę, oraz Trevor, lubujący się w przemocy psychopata, który myśli jedynie o tanim odlocie i napadach. Ekipa ta decyduje się postawić wszystko na jedną kartę i wykonać skok, który zapewni im dostatek do końca życia.

Legendarna seria powraca z wszystkimi swoimi klasycznymi wyróżnikami, czyli dbałością o szczegóły, typowym dla Grand Theft Auto czarnym humorem i satyrą na współczesną kulturę oraz nowym, ambitnym trybem wieloosobowym w otwartym świecie.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra XBOX ONE GTA V
Parametry

Wymagania systemowe

Tryb multiplayer wymaga połączenia z internetem

Platforma

Xbox One

Rodzaj produktu

Gra

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

18+

Tryb gry

Singleplayer, Multiplayer

Gatunek

Akcja, Strzelanka

Wersja językowa

Polska (napisy)

Nośnik

Blu-ray

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

CENEGA

Znaki zgodności

Opinie klientów

Gra XBOX ONE GTA V
Opinie
5 / 5 135 opinii
99% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 135 opinii
134 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • Możesz robić wszystko
  • Realistyczne odwzorowanie miejsc w USA
  • Los Santos to Los Angeles
  • Strzelanie, jazda różnymi pojazdami, latanie,
  • Ciekawa fabuła (przestępcza) z humorem
  • Demoralizacja
  • Wulgarny język
  • Erotyka, dewiacje, patologia

Najlepsza gra świata

GTA V to najlepsza gra świata. Możesz robić w niej wszystko co zechcesz, realizować się w przestępczym świecie, przenieść się do klimatu kalifornijskiego Los Angeles (Los Santos). Gra oferuje jazdę wszelkiego rodzaju pojazdami: (od roweru, skutera, motocykla, przez samochody sportowe, ciężarówki, autobusy, po czołgi i inne pojazdy wojskowe), latanie helikopterami, odrzutowcami i samolotami, pływanie jachtami, skuterami, pontonami, łódkami a nawet łodzią podwodną. Do tego skoki ze spadochronu i nurkowanie w morzu (rafy i szczątki samolotów) z butlą.
GTA V to przede wszystkim fabuła i przechodzenie misji, zadań i wątków pobocznych.

Trevciu 2018-10-04 21:43:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam wszystkim niezdecydowanym

Grę zakupiłam młodszemu bratu na prezent urodzinowy. Gdy zdmuchiwał świeczki przy torcie powiedział, że chciałby otrzymać grę GTA, która już czekała zapakowana. Radość była niesamowita, gdy ją odpakował. Brata pochłonęła całkowicie, na długie godziny. Wiem, że nic lepszego nie mogłam mu kupić niż grę GTA na Xbox One w pobliskim Media Expert. Gra posiada niesamowity klimat, ciekawą fabułę. Cena jest adekwatna do jakości. Jak najbardziej polecam!

Paula 2019-04-23 13:32:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Bardzo fajna gra (polecam)

Gta V to bardzo przygodowa i fajna gra. Gdy wchodzisz w świat rabusiów zaczynasz od napadu na bank w North Yankton. Cała fabuła jest bardzo interesują i nawet po zakończeniu całej fabuły zawsze znajdziesz coś do roboty nie tylko w dodatkowych misjach lecz również w Gta online gdzie wchodzisz w swój własny świat przestępczości. Bardzo polecam tą grę, na pewno nigdy mi się nie znudzi i każdemu na pewno się spodoba.

Katarzyna C 2017-12-18 14:51:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam!

Otwarty świat, ciekawe misje, jedna z pierwszych gier GTA, gdzie występują 3 osoby, którymi można grać, szaleni, psychiczni ludzie np Trevor. Gra jest tak wciągająca, że nawet jak skończysz fabułę masz jeszcze on-line, gdzie można bawić się kiedy się chce, ze znajomymi, grać w golfa, przebierać się w różne stroje, dostosować postać do swoich wymagań. Gra jest warta swoich pieniędzy.

Łukasz 2017-02-01 18:03:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Powrót do serii

GTA V zakupiłem zaraz po premierze w 2013 r. na konsolę Xbox360. Grę wspominam jako produkt doskonały do tego stopnia, że postanowiłem odświeżyć sobie poczynania Michaela, Franklina i Trevora, i ponownie zakupiłem produkt. Serdecznie polecam każdemu miłośnikowi mocnych wrażeń i frajdy z grania. Do tego ta grafika... Muszę kończyć, bo właśnie czeka mnie kolejna misja! )

Klient 2015-12-02 22:06:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Świetna gierka, polecam

Rewelacyjna gra. Grafika na najwyższym poziomie. Ścieżka dźwiękowa doskonała. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Brawa dla specjalistów, którzy pracowali nad tą grą. Uważam, że jest to jedna z najlepiej zrobionych gier, które się pokazały.

Dariusz 2019-06-25 02:44:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Grand Theft Auto V to gra którą najbardziej polecam na konsole Xbox One. Wspaniała grafika, efekty specjalne. Pozwalają przenieść się graczowi w wirtualny świat. Gra bardzo wciągająca. pozwalająca robić na co gracz ma ochotę.

Klient 2016-08-08 13:17:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Ok polecam

Gra super polecam każdemu w odpowiednim wieku. Dla dzieciaków nie koniecznie ( dużo przekleństw) i akcji które dzieci mogą starać się przenosić w realny świat typu Franklin skoczył ze mną śmigłowca i nadal żyje.

Monika Z 2017-07-03 17:37:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna+ zadowolenie

Syn marzył o tej grze. Kiedy uzbierał odpowiednią kwotę, to kupił grę i okazuje się, że ta cena jest najlepsza i najniższa wśród wielu sklepów, gdzie cenę gry sprawdzano. Syn bardzo zadowolony, więc mama też.

Justyna 2019-02-08 09:02:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Znakomita gra

Perełka dla fanów popołudniowego odpoczynku przed konsolą. Można zarówno wykonywać ciekawe (i czasem wymagające) misje, jak i pobawić się w symulator życia, biegając po ulicach świetnie stworzonego miasta.

Maksymilian 2019-08-12 15:29:47
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra XBOX ONE GTA V

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

12675

Dodaj do koszyka
Gra XBOX ONE GTA V
Gry Xbox One