Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Platforma:

Xbox One

Gatunek:

Przygodowa,

Akcja

Przedział wiekowy (PEGI):

18+

Wersja językowa:

Polska

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 882615

Kod produktu: 882615

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra XBOX ONE Shadow of the Tomb Raider

cena online

24900

24.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Gra XBOX ONE Shadow of the Tomb Raider

cena online

24900

24.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Gra XBOX ONE Shadow of the Tomb Raider


Shadow of the Tomb Raider to kolejna odsłona serii gier o przygodach Lary Croft – ikonicznej postaci archeologa i awanturniczki. Shadow of the Tomb Raider jest trzecią odsłoną cyklu zapoczątkowanego w 2013 roku, w której to gracze mieli okazję wcielić się w młodą Larę i obserwować jej przemianę w łowczynię przygód.


W grze wcielisz się w Larę Croft - znaną łowczynię przygód. Na Twojej drodze stanie wielu przeciwników,
którym będziesz musiał stawić czoła jak i napotkasz wiele zagadek!


TOMB RAIDER® jest marką rozpoznawalną na całym świecie. Oryginalna gra doprowadziła do powstania jednej z najbardziej udanych adaptacji filmowych w historii gier, a reboot z 2013 r. zainspirował do powstania nowego hitu filmowego, który prezentuje charakterystyczny styl z gry. Jego główna bohaterka – Lara Croft od ponad dwudziestu lat jest współczesną postacią ikoniczną. Najnowsza wersja światowej sławy gry Rise of the Tomb Raider ™ otrzymała ponad 100 nominacji oraz nagród "Best of" i jest jedną z najlepiej ocenianych gier.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra XBOX ONE Shadow of the Tomb Raider

Parametry

Wymagania systemowe

Brak

Platforma

Xbox One

Rodzaj produktu

Gra

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

18+

Tryb gry

Singleplayer

Gatunek

Przygodowa, Akcja

Wersja językowa

Polska

Nośnik

Blu-ray

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

CENEGA

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra XBOX ONE Shadow of the Tomb Raider
Opinie
5 / 5 22 opinii
95% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 22 opinii
21 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Bardzo mocno polecam

Nie grałem dawno w taką super grę polecam bardzo serdecznie.

Kamil 2019-07-08 17:25:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Spoko gierka

Ktoś kto lubi przygodówki, na pewno się spodoba.

Wiktoria 2019-06-26 12:23:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Shadow of the Tomb Raider to kolejna część przygód archeolog Lary Croft. Główna bohaterka wyrusza na poszukiwanie artefaktu Majów, który doprowadza do rozpoczęcia serii kataklizmów. W grze mamy możliwość eksplorowania starożytnych ruin i grobowców oraz tropikalnej dżungli pełnej egzotycznych zwierząt. Oprócz zwierząt w grze zagraża nam paramilitarna organizacja zwana ''Trójcą''. Historia zawiera ciekawe zwroty akcji oraz trzyma w napięciu. Rozgrywka jest przyjemna i satysfakcjonująca. Bardzo polecam.

Kazimierz 2019-06-23 14:33:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam, świetna gra

Polecam grę. Warto poświęcić dla niej ostatni wieczór w roku ;).

Kacper 2019-05-23 22:38:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Świetna gra

Gra naprawdę dobra graficznie, fabuła świetna jak i dźwięk. Same plusy. Polecam.

Adrian 2019-03-02 12:24:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • gra wspaniała
  • zbyt krótka

Super gra

Super gra, lecz zbyt krótka.

Adrian 2019-02-07 13:51:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Super fajna, wciągająca gra. Wiele godzin rozrywki.

Anna D 2018-12-30 15:04:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

W małym mieście kupić dobrą grę to super sprawa. Gra jedna z lepszych na świecie, byłam zaskoczona jej dostępnością.

Klaudia P 2018-12-27 22:54:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam!

Gra spełniła moje oczekiwania. Cała noc przez xboxem :) Nie mogłem się od niej oderwać:).

Wojciech G 2018-12-23 07:28:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Petarda!!

Gra jest kontynuacją jak dla mnie najlepszej gry ale w tej odsłonie jest jeszcze lepsza. Polecam wszystkim

Patrycja 2018-12-21 19:18:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Niezwykła opinia

Jest to już trzecia odsłona mojej ulubionej serii o podróżniczce Larze, która jest archeologiem. Twórcy w tej części bardzo się postarali, ponieważ każda nasza podjęta decyzja ma skutek, nie zawsze jest on pozytywny. Fabuła gry, jak i grafika i współpracująca z nią ścieżka dźwiękowa są wspaniale dopracowane przez co gra nabiera jeszcze większego sensu. Dodatkowym plusem jest dżungla, która wygląda bardzo rzeczywiście. Serdecznie i z całego serduszka polecam tą grę każdemu, kto nie musi lubić historii, ale chce przeżyć prawdziwą przygodę w ciele kobiety - indywidualistki.

Elżbieta W 2018-12-16 14:56:55
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Gra XBOX ONE Shadow of the Tomb Raider

Nie Bedę się rozpisywał, powiem w skrócie SUPER GIERKA.

Szymon 2018-12-12 11:08:20
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Ciekawa gra. Jest ok, polecam.

Katarzyna M. 2018-12-08 17:15:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna.POLECAM

Ta gra to majstersztyk! Uwielbiam całą trylogie TR, każda z części jest inna i każda opowiada nową, fascynującą historię w fenomenalny sposób. W Shadow Lara porusza się płynnie, eliminuje wrogów z wielka finezją i rozwiązuje ciekawe a często również niebezpieczne i trudne zagadki, zwłaszcza jeśli chodzi o grobowce. Dla mnie gra jest warta swojej ceny i mogę ją polecić zarówno fanom tej serii jak i osobom, które z tytułem spotkały się po raz pierwszy.

Karolina B 2018-11-28 17:01:13
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Super się w nią gra, ma dobrą grafikę, mogę, ją polecić każdemu.

Sebastian 2018-11-28 11:10:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Bardzo pozytywna opinia, gorąco polecam ten produkt.

Syn jest bardzo zadowolony z nowego nabytku. Gra jest super. Na wieczory dla całej rodzinki i przyjaciół domu. Polecam.

BEATA B. 2018-11-23 22:12:56
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Grywalność i fabuła
  • 3 / 5 Grafika
  • 3 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 3 / 5 Poziom i czas rozrywki

Ok

Oczekiwałam czegoś więcej, fabuła jakoś mnie nie wciągnęła. Natomiast ogólnie nie jest źle :). Nadal uważam, że pierwsze części, mimo słabej grafiki itp. miały to coś, ten klimat :).

Karolina K 2018-10-16 17:36:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Polecam, świetna gra, fajna fabuła, ścieżka dźwiękowa całkiem spoko, grafika też :D.

Robert O 2018-10-05 19:55:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

POLECAM

Najlepsza część, rozwój serii jest naprawdę zauważalny. Mam nadzieję, że nie będzie to koniec przygód Lary na dłuższy czas.

Artur Sz 2018-09-24 12:20:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • grafika rozgrywka fabuła
  • trochę za krótka cena

Super Gra

Gram zawsze w takie gry, bardzo ciekawa i wciągająca, czekam na następną kontynuację Tomb Raidera, polecam.

Norbert 2018-09-22 19:28:04
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5468 - GADŻETOBRANIE

GADŻETOBRANIE

Kup wybraną grę i odbierz gratis gamingowy! Dodaj go do koszyka podczas składania zamówienia!

Sprawdź>>

5674 - CENEGA - Tomb Raider + koszulka

CENEGA - Tomb Raider + koszulka

Przy zakupie wybranej promocyjnej gry otrzymasz prezent w postaci Koszulki Shadow of the Tomb Raider!

Sprawdź>>

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj! Fifa 20

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Gra XBOX ONE Shadow of the Tomb Raider

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

24900

Dodaj do koszyka
Gra XBOX ONE Shadow of the Tomb Raider
Gry Xbox One