JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl Sport i rekreacja HULAJNOGI ELEKTRYCZNE FRUGAL Hulajnoga elektryczna FRUGAL Clever Czarny

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Clever Czarny

Moc silnika [W]:

250

Maksymalna prędkość [km/h]:

25

Zasięg na jednym ładowaniu [km]:

25

Rozmiar kół [cale]:

8.5

Maksymalne obciążenie [kg]:

100

Kod produktu: 893256

Kod produktu: 893256

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Clever Czarny

cena online

179900

179.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Clever Czarny

cena online

179900

179.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Clever Czarny

Najważniejsze informacje dotyczące użytkowania, ładowania i konserwacji hulajnóg elektrycznych



 Idealny pojazd elektryczny dla każdego

Frugal Clever to idealny pojazd elektryczny dla każdego, dla kogo dbanie o środowisko jest niezwykle ważne i chciałby robić to w niesztampowy sposób. Niewątpliwie przydatnym ułatwieniem jest składana kierownica, dzięki czemu można w łatwy sposób e-hulajnogę schować w bagażniku samochodowym. Elektryczna hulajnoga jest interesującym i stuprocentowo ekologicznym sposobem na poruszanie się po mieście.
 
 

Szczegóły tworzą styl

Nieduże rozmiary hulajnogi elektrycznej ułatwiają zabieranie jej ze sobą praktycznie w każde miejsce. Model Clever posiada trzy tryby jazdy i osiąga prędkość do 25 km/h. Aplikacja Frugal umożliwia zmianę kolorów oświetlenia i podświetlenia podestu.
 
 

 

 


Stworzona dla najbardziej wymagających

Hulajnoga elektryczna Clever model stworzony z pasją do elektrycznych pojazdów – dla pasjonatów ekologicznej jazdy po mieście. Nowoczesne rozwiązania i technologie, które mają pozytywny wpływ na środowisko to powody, dla których e-hulajnoga jest tak powszechna w dzisiejszych dużych miastach.
 

 

 

 

 

 

 


 Przedstawione osiągi mogą ulec pomniejszeniu w zależności od wagi użytkownika, terenu po jakim się porusza oraz warunków atmosferycznych takich jak silny wiatr czy temperatura otoczenia poniżej 5 stopni.

 

 

Specyfikacja

Dane techniczne:

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Clever Czarny

Parametry

Gwarancja

24 miesiące

Kolor

Czarny

Wyposażenie

Instrukcja obsługi w języku polskim, Stopka, Dzwonek

Techniczne

Czas ładowania [h]

3-5

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz LCD, Możliwość złożenia, Oświetlenie LED przód, Tempomat, Rozkładana stopka, Manetka prędkości w rączce, Funkcjonalna aplikacja mobilna

Hamulec przedni

Brak

Hamulec tylny

Tarczowy

Maksymalna prędkość [km/h]

25

Maksymalna wysokość kierownicy

101

Maksymalne obciążenie [kg]

100

Materiał wykonania

Aluminium

Minimalna wysokość siodełka

Nie dotyczy

Moc silnika [W]

250

Rozmiar kół [cale]

8.5

Waga [kg]

12.5

Zasięg na jednym ładowaniu [km]

25

Zasilanie

Akumulator

Maksymalna wysokość siodełka

Nie dotyczy

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

FRUGAL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Clever Czarny
Opinie
4 / 5 15 opinii
80% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 15 opinii
12 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 4 / 5 Ogólna
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Ogólna

Polecam

Polecam hulajnogę elektryczną Frugal Clever, zwinna, ekonomiczna

Tomasz 2019-08-16 12:47:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Hulajnoga odjazdowa. Zarówno syn, dla którego została ona zakupiona jak i rodzice zadowoleni z zakupu. Warta swojej ceny. Jak najbardziej polecam.

Leszek 2019-08-10 20:27:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna

Hulajnoga lekka i zrywna, chociaż trochę głośna.

Michał 2019-07-30 19:34:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Gorąco polecam

Wg mnie to idealny prezent dla chłopca jak i starszego faceta, doskonale sprawdza się na drodze oraz chodniku. Ma szybkie przyspieszenie, hamulec sprawnie hamuje a aplikacja jest sprawna i pomocna, łatwa w obsłudze.

Justyna 2019-07-29 22:17:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super

Znakomity produkt dla nastolatków i dorosłych. Lekki, dobrze wykonany, w konkurencyjnej cenie.

Tomasz 2019-07-29 20:17:47
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Ogólna
  • Bardzo ładna wizualnie . Solidnie wykonana .
  • Zasięg tylko 15 km. Szarpanie silnika przy max V
  • Rożne max predkości (mam 2 szt).

Umiarkowanie zadowolony

Przy kupionych dwóch szt zauważyłem rożne max prędkości nawet przy zamianie użytkowników 60-90 kg miedzy sobą na tej samej trasie. Przy max prędkości szarpanie silnika powoduje jakby automatyczne hamowanie. Bardzo mocno odczuwalne. Podanie średniego zasięgu 25 km a przejechałem w normalnych warunkach tylko 15 to spora różnica.

Jurek 2019-07-14 10:55:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • tempomat
  • zasięg 25km sprawdzone
  • połączenie z aplikacją na telefon
  • solidna konstrukcja

POLECAM

To druga hulajnoga Frugal, naprawdę fajnie i przyjemnie się tym poruszać po mieście, bateria długo trzyma, można przejechać swobodnie 25km, można jechać bardzo powoli równo z pieszym, albo szybko jak jest taka potrzeba.
Konstrukcja jest bardzo solidna, no i cena całkiem przystępna. Ciekawostka: połączenie z aplikacją za pomocą której można włączać i wyłączać światła przednie i w podeście,zmieniać kolor oraz monitorować przejazd na mapie.

Józef 2019-06-10 12:09:01
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Dobra hulajnoga, w przystępnej cenie

Jestem zadowolony z zakupu hulajnogi Frugal Clever. Posiada dużo elementów, których nie posiada konkurencja - Duży wyświetlacz z informacją o aktualnej prędkości, poziomie naładowania baterii, możliwość sparowania z aplikacją przez bluetooth itp. Wygląd elegancki, dostosowany bardziej dla dorosłych użytkowników. Materiał z którego jest wykonana wydaje się być solidny. Polecam w tym przedziale cenowym, który jest przystępny.

Kornel 2019-06-01 11:51:22
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Ogólna

Najlepszy wybór, w tym przedziale cenowym

Hulajnoga Frugal Clever posiada w tym przedziale cenowym dużo przydatnych funkcji - cztery diody LED z przodu na kierownicy i z tyłu na błotniku, modyfikowalne poprzez aplikację bluetooth podświetlenie dolne led, duży, czytelny wyświetlacz zawierający informację o stanie baterii, prędkości, biegu, a nawet całkowitym przebiegu hulajnogi. Ocena 4/5 jest ze względu na lekki luz na zapięciu kierownicy, ale myślę, że w większości innych modelów jest ten sam problem. Jedzie się wygodnie i wystarczająco szybko.

Krzysztof 2019-06-01 11:38:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Stabilna, wygodnie na niej stać. Szybko rozwija prędkość, wygodna w obsłudze, wygodny środek transportu na wiosenno-letnie dni :)

Agnieszka 2019-05-18 14:25:35
Czy ta opinia była przydatna?
1 / 5
  • 1 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Zawiodłem się

Pojawiły się dwie usterki: bok frontowego koła odczepił się w trakcie jazdy, co uniemożliwiło dalszą podróż, oraz podczas przenoszenia złożonej hulajnogi wyłamał się tylni kołpak.

Piotr 2019-04-27 19:32:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • Tempomat
  • Prędkość maksymalna na prostej waga 85kg 31 km/h
  • Solidność
  • Zasięg nawet do 30km
  • Hamulce skrzypią i są zbyt mało czułe

Clever

Mimo wszystko polecam.

Daniel 2019-04-21 13:51:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Produkt bardzo dobrej jakości, parametry zgodne ze specyfikacją, wygląd bardzo porządny, polecam jeszcze raz.

Artur 2019-04-07 15:47:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • Aplikacja - wybór podświetlenia
  • Duży wyświetlacz LCD
  • Jakość wykoanania
  • Opony pompowane, bezdętkowe
  • Tempomat

Wysoka jakość!

Polecam e-hulajnogę, bardzo dobrze wykonana i super się jeździ :).

Karol 2019-03-29 08:26:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • duży wyświetlacz
  • aplikacja
  • gabaryt
  • wykonanie
  • hamulce

Najlepszy możliwy sprzęt

Hulajnoga jest genialna, mega dobrze wykonana i bardzo stabilna. Świetny duży licznik, aplikacja z trybem serwisowym, podświetlany podest z opcją zmiany kolorów, brak, aż słów :) super sprzęt. BRAWO FRUGAL BRAWO!!!!!

Krzysiek S 2019-03-02 16:34:37
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 73,34 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 73,34 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

179900

Dodaj do koszyka
Hulajnoga elektryczna FRUGAL Clever Czarny
HULAJNOGI ELEKTRYCZNE