Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Smart Czarno-czerwony

Moc silnika [W]:

250

Maksymalna prędkość [km/h]:

23

Zasięg na jednym ładowaniu [km]:

13

Rozmiar kół [cale]:

5.5,

6

Maksymalne obciążenie [kg]:

90

Kod produktu: 886322

Kod produktu: 886322

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Smart Czarno-czerwony

cena online

79999

80.00 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Smart Czarno-czerwony

cena online

79999

80.00 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Najwyższa

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Smart Czarno-czerwony

Najważniejsze informacje dotyczące użytkowania, ładowania i konserwacji hulajnóg elektrycznych



Miejski styl

E-hulajnoga FRUGAL Smart jest mobilna, dzięki czemu doskonale sprawdza się w miejskich warunkach

 

 


Szybki system składania

E-hulajnoga FRUGAL Smart posiada łatwy system składania, dzięki czemu bez problemu będziesz mógł przewozić ją w bagażniku lub zabrać ją ze sobą do autobusu czy biura.
 
 

 

 

Ten model wyróżnia się wśród innych e-hulajnóg szybką możliwością regulacji kierownicy i bardzo małą wagą. Dzięki tym cechom z e-hulajnogi mogą korzystać zarówno dzieci jak i osoby dorosłe.

 

 

 

Przedstawione osiągi mogą ulec pomniejszeniu w zależności od wagi użytkownika, terenu po jakim się porusza oraz warunków atmosferycznych takich jak silny wiatr czy temperatura otoczenia poniżej 5 stopni.

 

Specyfikacja

Dane techniczne:

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Smart Czarno-czerwony
Parametry

Gwarancja

24 miesiące

Kolor

Czarno-czerwony

Wyposażenie

Instrukcja obsługi w języku polskim, Ładowarka sieciowa 230V z sygnalizacją naładowania

Techniczne

Czas ładowania [h]

2-3

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz LCD, Oświetlenie LED przód, Sygnał dźwiękowy - dzwonek

Hamulec przedni

Brak

Hamulec tylny

Nożny oraz elektromagnetyczny

Maksymalna prędkość [km/h]

23

Maksymalna wysokość kierownicy

100

Maksymalne obciążenie [kg]

90

Materiał wykonania

Aluminium

Minimalna wysokość siodełka

Nie dotyczy

Moc silnika [W]

250

Rozmiar kół [cale]

5.5, 6

Waga [kg]

7.5

Zasięg na jednym ładowaniu [km]

13

Zasilanie

Akumulator

Maksymalna wysokość siodełka

Nie dotyczy

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

FRUGAL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Hulajnoga elektryczna FRUGAL Smart Czarno-czerwony
Opinie
5 / 5 31 opinii
94% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 31 opinii
29 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Ogólna
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

POLECAM!!!

Hulajnoga spełnia nasze oczekiwania. SYN ZACHWYCONY :).

Tomasz 2019-09-13 14:51:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywny zakup hulajnogi

Produkt sprawdza się super, jeżeli miała bym wybrać hulajnogę a deskorolkę elektryczną to bez zastanawiania wybrałam bym hulajnogę. Bardzo lubię na niej jeździć i jednym słowem jest super!

Ewa 2019-09-02 18:13:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Polecam

Hulajnoga bardzo porządnie wykonana, w dobrej cenie. Jeździ doskonale. Wnuk bardzo zadowolony. Polecam.

Kazimiera 2019-08-31 17:00:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Jazda na maxa

Hulajnoga elektryczna sprostała moim oczekiwaniom. Jeździ bez problemu na różnych powierzchniach oraz jest bardzo szybka. Może na niej jeździć zarówno dorosły jak i dziecko. Dodatkowym elementem hulajnogi są światła, dzwonek dla bezpieczeństwa oraz licznik. Gaz i hamulec są bardzo czujne. Sprawia mi ona dużą przyjemność jeżdżenia. Polecam zakup tej hulajnogi.

Oliwia 2019-08-22 13:37:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • produkt

Polecam

Produkt godny polecenia, super sprawa.

MAREK P 2019-08-12 07:59:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna
  • produkt fajny ładnie wykonany

Opis hulajnogi i opinie

Hulajnoga fajna, jeździłem na podobnej do 10 km zasięgu, tu jest o 3 km zasięgu więcej i wytrzymałość o 10 kg więcej, więc plus, polecam ładne wykonanie, można po mieście pojeździć. polecam.

uzytkownik 2019-08-07 09:11:53
Czy ta opinia była przydatna?
1 / 5
  • 1 / 5 rate
  • 1 / 5 Ogólna

Nie polecam!

Produkt jako całokształt ok. Problem wynikł podczas pierwszego ładowania. Po pierwsze wtyk ciężko było włożyć, po drugie po zakończeniu ładowania odpadła część otaczająca wtyk. Rozczarowaniuje również przewidywany okres reklamacji do 30 dni. Przed zakupem radzę sprawdzić produkt pod tym kątem.

Łukasz 2019-06-24 20:36:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Pozytywna, polecam

Sprawdza się na większości nawierzchni, bateria trzyma, polecam produkt jak najbardziej.

Dariusz 2019-06-21 07:42:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Super, polecam wszystkim

Super sprzęt, radość nie do opisania.

Damian 2019-06-19 23:21:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Ogólna

Warta zakupu

Hulajnoga solidnie wykonana. Fajnie się jeździ, ogólnie sprawia dobre wrażenie.

Artur 2019-06-19 18:10:48
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

79999

Dodaj do koszyka
Hulajnoga elektryczna FRUGAL Smart Czarno-czerwony
HULAJNOGI ELEKTRYCZNE