Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

3840 x 2160,

4K,

25 kl/s

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

12

Stabilizacja obrazu:

Nie

Tak

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 861028

Kod produktu: 861028

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

19999

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Kamera sportowa FOREVER SC400

 

Kamera sportowa Forever SC-400 to idealne akcesorium dla miłośników sportów ekstremalnych. Pozwoli uchwycić najlepsze momenty i najdrobniejsze szczegóły dzięki rozdzielczości Ultra HD. Szeroki kąt widzenia 170º i aparat 12 Mpix zapewniają najwyższą jakość filmów i zdjęć. Łączność z kamerą odbywa się poprzez Wi-Fi, dzięki czemu użytkownik może sterować urządzeniem z poziomu smartfona czy tabletu, np. podglądać obraz na żywo, sterować funkcjami nagrywania czy robić zdjęcia. Bogate wyposażenie w akcesoria pozwala na montaż w różnych miejscach, np. kasku, kierownicy, przy pasku czy w samochodzie.
Rozdzielczość Ultra HD
 
Kamera obsługuje wiele rozdzielczości – zaczynając od Ultra HD przy 25 klatkach, przez 2,7 K przy 30, a kończąc na 60 klatkach przy rozdzielczości 1080p.
Aparat 12 Mpix
 
12-pikselowy aparat umożliwia wykonywanie najwyższej jakości zdjęć, nawet w najbardziej ekstremalnych warunkach!
Wodoodporna obudowa
 
Pozwala na nurkowanie aż do 30 m głębokości, a ponadto świetnie sprawdza się jako osłona kamery przed uszkodzeniami zewnętrznymi.
Wbudowane Wi-Fi
 
Łączność kamery ze smartfonem dzięki wbudowanemu Wi-Fi.
Podgląd obrazu
 
Wbudowany wyświetlacz 2" zapewni bezpośredni podgląd nagrywanych filmów oraz ułatwi odpowiednie ustawienie kamery.
Szerokokątny obiektyw
 
Kąt widzenia kamery 170° zapewni odpowiedni zasięg nagrywania filmów.
Nagrywanie w pętli
 
Dzięki tej opcji miejsce na karcie microSD nie jest już problemem. Przy włączonej opcji nagrywania w pętli w momencie zapełnienia karty najwcześniejsze nagrania zostaną nadpisane.
Obsługa kart microSD
 
Kamera obsługuje karty microSD aż do 64 GB, dzięki czemu nie musimy martwić się o miejsce na nagrywany materiał.
Dedykowana aplikacja
 
Dzięki dedykowanej aplikacji na systemy Android i iOS można nagrywać filmy i robić zdjęcia, obsługując kamerę z poziomu smartfona lub tabletu.
W zestawie:

Zastosowane technologie

3840 x 2160
Wyjście HDMI
Wi-Fi

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa FOREVER SC400

Techniczne

Dotykowy ekran LCD

Nie

Funkcje dodatkowe

Nagrywanie w pętli, Detekcja ruchu
170

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

3840 x 2160, 4K, 25 kl/s

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

2

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Grafitowy

Wyposażenie

Śruby mocujące, Kabel USB, Uchwyt do montażu na rower, Uchwyt na kask, Obudowa wodoodporna, Klips, Taśma, Mocowanie na śrubę 1/4″, Zapasowa ochrona ekranu

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Przetwornik

CMOS

Rodzaj stabilizacji obrazu

Nie dotyczy

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

12

Stabilizacja obrazu

Nie

Zbliżenie optyczne

Nie

Zbliżenie cyfrowe

X4

Złącza

Tak

Złącze USB

Tak

Komunikacja

DLNA

Nie

GPS

Nie
Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

FOREVER

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa FOREVER SC400
Opinie
4 / 5 13 opinii
85% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 13 opinii
11 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

pozytywna

Fajna sprawa - kamerkę polecił mi sprzedawca.

Radosław 2018-03-28 15:02:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Gorąco polecam

Polecam kamerę, jest łatwa w obsłudze i jest bardzo poręczna.

Stefan M 2017-10-28 17:00:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

POLECAM

Ta kamera działa fajnie ale jak przypadkiem źle zapiałem obudowę wodoodporną to się zalała ale wysuszyłem i jakość dźwięku się troszkę pogorszyła ale bardzo ją polecam.
Kamera za tania jak na jej funkcje.
12MPX to fajowa jakość.

wowo 2017-10-22 15:25:59
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 1 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 2 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

POLECAM

POLECAM, OK.

Kamil 2017-09-27 08:40:54
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 1 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 3 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Odradzam!

Czas pracy na baterii to około 1,5h. Kamerka podczas pracy nagrzewa się. Jakość obrazu dobra jak na kamerkę za tą cenę. Dźwięk kiepski. Główną wadą tego modelu (nie wiem jak w innych) to w momencie wyłączenia kamerki (nie wyciągając baterii) czas i data w kamerze się zatrzymuje. Np. wyłączając kamerę 20.08.2017 o godzinie 12:00 i włączając powiedzmy za godzinę, dzień mamy tą samą datę i godzinę co przy wyłączeniu. Reklamowałem bezpośrednio we Wrocławiu, za pierwszym razem przysłali mi nowy egzemplarz - było dokładnie tak samo jak przy pierwszym. Drugą kamerkę ponownie zareklamowałem i dostałem odpowiedź, że firma Forever nie jest w stanie usunąć ten problem i zwrócili mi pieniądze. To wszystko trwało 3 miesiące. Nie miałem kamerki (bo cały czas była w serwisie), pieniądze zamrożone... Kamerkę kupiłem pod koniec maja 2017 teraz mamy koniec sierpnia i odzyskałem pieniądze. NIE POLECAM!!!

Kamil 2017-08-28 11:57:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Pozytywna

Jakość b. dobra. łatwa w obsłudze, poręczna.

Robert S 2017-07-24 12:59:41
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Bardzo dobra kamerka sportowa za małe pieniądze.

Grzegorz G 2017-07-23 14:34:55
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Super kamerka

Super kamerka.

Piotr P 2017-07-01 16:38:50
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 1 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 3 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 3 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Kupiłam dobra kamerkę w bardzo dobrej cenie. Wspaniałe się z nią pracuje w terenie. Produkt godny polecenia ☺

Martyna 2017-05-31 17:57:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Pozytywna

Wygląda ładnie, spisuje się dobrze na wyjazdach konnych, w terenach takich jak pola, czy lasy. Jakość obrazu bardzo dobra. Polecam.

Agnieszka P. 2017-04-10 17:33:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Kamera FOREVER SC400 4K

Zakupu dokonałem w dniu dzisiejszym, wykonałem próbne zdjęcia i parę minut filmu, jestem zadowolony z próby. Jutro będzie próba podwodna.

Edward Stefan M 2017-04-07 20:07:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam b.dobry stosunek jakości do ceny

Jak na kamerę niskobudżetową to super. Dobra jakość wykonania. Intuicyjne menu w języku polskim Wraz z kamerą dostarczono wiele akcesorii.

Maciej K 2017-03-21 22:08:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

kamera godna polecenia

Kamere testowałem w warunkach bojowych , czyli dron i rajdy . Polecam bo to dobrej jakości kamera z b.dobrymi filmami

michał 2016-11-12 22:23:24
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa FOREVER SC400

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Kamera sportowa FOREVER SC400
Kamery sportowe