Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

1920 x 1080,

1280 x 720

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

8

Stabilizacja obrazu:

Nie

Nie

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 838107

Kod produktu: 838107

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Kamera sportowa GOPRO Hero+ LCD

37999

Produkt niedostępny w sklepie internetowym

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Profesjonalne

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa GOPRO Hero+ LCD

Kamera sportowa GOPRO Hero+ LCD

 

 

/suppliers/images/description/838/107/d264c974f12b2b016f343c8afd51cbab.jpg
Profesjonalne video Full HD
Nagrywa filmy w wysokiej rozdzielczości i klatkażu 1080p60.
/suppliers/images/description/838/107/5431e56f4059a7f21d95064b686f83c3.jpg
Szybkie rejestrowanie zdjęć
Rejestruje wysokiej jakości zdjęcia 8MP z prędkością do 30 klatek na sekundę.
/suppliers/images/description/838/107/5368d3da76552a9acfcac39c1527d161.jpg
Wbudowane Wi-Fi + Bluetooth®
Zapewnia ulepszoną łączność z GoPro App, Smart Remote (sprzedawany oddzielnie) i nie tylko.
/suppliers/images/description/838/107/1042388379784926a64242061e7f2e65.jpg
Hilight Tag
Oznacz kluczowe momenty podczas nagrywania ułatwiające odtwarzanie, montaż i udostępnianie.
/suppliers/images/description/838/107/4dcbec76510f67c962a7a6724608117d.jpg
Quikcapture
Włącz i nagrywaj automatycznie używając jednego przycisku.
/suppliers/images/description/838/107/caa0c06a2a97107237baacfaf8c6fb25.jpg
Superview™
Rejestruje najbardziej wciągający szerokokątny obraz na świecie.
/suppliers/images/description/838/107/4535de0e805c2b6aa7542f583218f011.jpg
Auto low light
Automatycznie dostosowuje klatkaż optymalizując wydajność w słabym świetle.
/suppliers/images/description/838/107/1edb5613e1ec1f24135785935dc5ef9c.jpg
Wysokiej jakości audio
Nowy wydajny system rejestracji dźwięku wiernie zapisuje czysty, wysokiej jakości dźwięk.
/suppliers/images/description/838/107/ce0305b4da88f14abd2ddc85d23bc4fb.jpg
Odporna + wodoszczelna do 40m
Zaprojektowana do pracy w ekstremalnych warunkach.



 http://demandware.edgesuite.net/aasj_prd/on/demandware.static/Sites-GoProEMEA-Site/Sites-gopro-products/default/dw2d5b1f4d/cam-respresent-four/HEROPlus_Feature_5_cameracontrol_1.jpg

 

 

Kontroluj, pokazuj oraz dziel się nagraniami poprzez wi-fi oraz bluetooth

Po raz pierwszy GoPro Hero+ ma wbudowany bluetooth jednocześnie z wi-fi. Ta funkcja pozwoli na łączenie się z GoPro App oraz pilotem jednocześnie. Przy użyciu smartphona i tabletu korzystamy z wszystkich funkcji kamery, łącznie z przesyłaniem materiału do internetu. Pilot Smart Remote ma zasięg do 180m.

 

 

 

 

 

HiLight Tag - uchwyć najlepszy moment

Nowa cecha kamery Gopro Hero+ to funkcja HiLight Tag, która pozwoli złapać kluczowy moment w trakcie nagrywania poprzez naciśnięcie bocznego przycisku na kamerze lub nowym pilocie Smart Remote. Dzięki takiemu rozwiązaniu można szybko przewinąć, edytować lub podzielić się wybranym wydarzeniem korzystając z GoPro App lub GoPro Studio.

 

/suppliers/images/description/838/107/7172f6cd49adf5755c4c587020078128.jpg

 

 

 

 

Szeroka perspektywa dzięki SuperView

Tryb SuperView oddaje najbardziej realistycznie wyglądającą szerokokątną perspektywę. Pozwala uchwycić więcej siebie oraz wszystkiego co dookoła.

 

 

 

/suppliers/images/description/838/107/18b6b7210eae28edc1fea4143d47e97e.jpg

 

 

 

 

Tryb Auto Low Light

Pozwól, aby GoPro samo przystosowało się do warunków pracy. Funkcja Auto Low Light w inteligentny sposób dostosowuje liczbę klatek na sekundę, by zapewnić jak najlepszy obraz przy niedostatecznych warunkach oświetleniowych.

 

 

 

 

 

 

Nowa funkcja QuickCapture

Bądź gotowy, aby uchwycić niezwykły moment w każdej chwili. Nowy tryb QiuckCapture pozwoli włączyć kamerę oraz rozpocząć nagrywanie naciskając zaledwie jeden przycisk; trzymając przez 2 sekundy uruchamiamy Time Lapse.

Zastosowane technologie

Wi-Fi
Bluetooth

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa GOPRO Hero+ LCD
Techniczne

Czas nagrywania przy użyciu akumulatora [h]

2.3

Dotykowy ekran LCD

Tak

Funkcje dodatkowe

Zdjęcia seryjne, Funkcja Time Lapse, Quick Capture, Odporna na wodę,pył i wstrząsy po użyciu obudowy, Funkcja Highlight Tag, Protune

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

1920 x 1080, 1280 x 720

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

1.5

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Parametry

Dominujący kolor

Srebrny

Wyposażenie

Kabel USB, Akumulator, Zestaw mocowań i adapterów

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Przetwornik

CMOS

Rodzaj stabilizacji obrazu

Nie

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

8

Stabilizacja obrazu

Nie

Złącza

Nie

Złącze USB

Tak

Komunikacja

DLNA

Nie

GPS

Nie

Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Tak

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

GOPRO

Koszty Gospodarowania Odpadami
0.16

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa GOPRO Hero+ LCD
Opinie
5 / 5 28 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 28 opinii
27 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

polecam GoPro HERO +

'Chciałam zakupić kamerę sportową. Przez parę godzin byłam w posiadaniu kamerki specyficznej firmy ze ''standardowego'' kraju. Oddałam i dopłaciłam wybierając GoPro HERO + i nie żałuję. Jeszcze nie jestem w stanie stwierdzić czy bateria trzyma długo, czy będę musiała dokupić drugą, ale jakość, prędkość rejestrowania filmów i zdjęć - bez porównania. Oprogramowanie działa bardzo szybko i sprawnie (nie wiem czy to zależy od zapełnienia karty SD). Żałuję tylko, że sprzedawca nie poinformował o braku możliwości wyjmowania kamery z obudowy (można wymienić ''drzwiczki'' oraz 3 różne są w zestawie), jednak nie stanowi to większego problemu, bo przecież kamera >sportowa< chyba musi być non stop w obudowie. Jednym słowem - fantastyczna!'

Klient 2016-08-27 00:02:55
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 3 / 5 Gabaryty i waga

Dobra ale...

Troszkę za duża. Problemy z połączeniem wifi. Bluetooth nie chce złapać?. Żeby nagrać dobry dźwięk najlepiej w ogóle wymontować drzwiczki. Akumulator niewymienny tylko powerbank ratuje.niektore ustawienia tylko przez aplikację np. Obrót obrazu. Ustawienia 60 klatek tylko przy ntsc.Przy ustawieniu Pal jest to 50. Kiepska instrukcja.Brak stabilizacji.

Katanaman 2017-01-04 23:12:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Zostań expertem

Polecam tą kamerkę,ponieważ jak na Mediaexpert przystało,wrażeń z nagranych filmików-jest nie mało.Każda zarejestrowana chwila,jakość odbioru,prosta obsługa,mocna obudowa-wciąż zachęca,by nagrywać od nowa!!!!Polecam byś i Ty poczuł się expertem!!!!

Klient 2016-06-05 16:15:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Kamera godna polecenia.

Naprawdę dobry sprzęt, za stosunkowo nieduże pieniądze. Kamera spełnia wszystkie moje oczekiwania, jeżeli chodzi o jakość nagrywanych filmów. GoPro daje również możliwość pobrania darmowego programu do obróbki filmów, co jest bardzo pomocne.

Aleksandra 2017-02-11 12:10:00
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 2 / 5 Czas pracy na baterii
  • 3 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 3 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 3 / 5 Gabaryty i waga

Nie polecam

Zastanawia mnie, skąd ten zachwyt. Kamera Gopro Hero + LCD robi złe zdjęcia i kręci żałosne filmy HD. Żałuję zakupu tej kamery Brak stabilizacji obrazu daje się we znaki. Zamieniłbym na gar-mini, jest o wiele lepsza.

male...m1 2017-02-28 22:17:51
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Polecam atrakcyjna cena skłoniła mię do zakupy. Jak na swoja cenę bardzo dobrze nagrywa jedynym minusem producenta jest brak możliwości wyjęcia kamery z etui ale wszystko to tłumaczy cena, poza tym wielki +

Krystian 2017-02-07 22:02:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Świetna zabawka

Idealny sprzęt do zabawy pod wodą, na basenie czy w większych zbiornikach wodnych. Pięknie filmy robi i wyraźne zdjęcia. Wodoodporna z ekranem dotykowym. Super sprzęt za dobrą cenę. Polecam.

Olga K 2018-03-13 17:24:28
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Pozytywna

Kamerę posiadam dopiero tydzień, ale jak na razie jestem z niej zadowolony. Jakość kamery jest dobra i mam nadzieję, że będę usatysfakcjonowany z tego zakupu.

Adam K 2017-09-06 09:54:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Go Pro !

Kamerka sprawuje się dokładnie tak jak zakładałem, a potrzebna była do timelapse&aposów i krótkich nagrań w fullHD. Zdecydowanie Polecam!

Klient 2016-03-01 14:15:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Pozytywna polecam wszystkim

Jest ok, polecam obsługa jak ok frajda i zabawa przednia jakość filmów jest ok często wracam do filmów nagranych kamerą sportowa GoPro.

Jacek W 2017-07-21 23:09:45
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa GOPRO Hero+ LCD

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Kamera sportowa GOPRO Hero+ LCD
Kamery sportowe