Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

3840 x 2160,

4K,

60 kl/s

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

12

Stabilizacja obrazu:

Tak

Tak

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Tak

Kod produktu: 888297

Kod produktu: 888297

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Kamera sportowa GOPRO HERO7 Black

cena online

157000

157.00 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Kamera sportowa GOPRO HERO7 Black

cena online

157000

157.00 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Niezwykle

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa GOPRO HERO7 Black

HERO7 Black

Oto HERO7 Black - najbardziej zaawansowana kamera GoPro. Dzięki ultrapłynnej stabilizacji HyperSmooth można uzyskać filmy niczym nagrywane z gimbalem - bez gimbala. HERO7 Black inteligentnie stosuje funkcje HDR, lokalne odwzorowanie tonów czy redukcję szumów, co pozwala na robienie najlepszych zdjęć - automatycznie. Teraz dzięki funkcji transmisji na żywo i aplikacji GoPro możesz dzielić się każdą niezwykłą chwilą, utrwaloną także w rejestracji pionowej. Śledź prędkość, dystans i inne parametry. Dodawaj naklejki do filmów w aplikacji GoPro, aby pokazać swoją szybkość, pokonaną odległość oraz wysokość. Kamera HERO7 Black to zupełnie nowy poziom funkcjonalności GoPro oraz rejestrowanych zdjęć i filmów.1

W zestawie:

Kamera HERO7 Black

Ramka HERO7 Black

Akumulator HERO7 Black

Szybkozłączka

Śruba skrzydełkowa

Mocowanie do powierzchni płaskich

Mocowanie do powierzchni zakrzywionych

Kabel USB

Kompatybilność: wszystkie mocowania GoPro.

Znajdź odpowiednie GoPro dla siebie.

  • 12 MP

  • 4K60
    1080p240

  • Wodoszczelność do głębokości 10 m

  • Sterowanie głosowe

  • Ekran dotykowy

  • Zwolnione tempo

  • GPS

  • HDR

  • HyperSmooth

  • Transmisja na żywo

  • 10 MP

  • 4K30
    1080p60

  • Wodoszczelność do głębokości 10 m

  • Sterowanie głosowe

  • Ekran dotykowy

  • Zwolnione tempo

  • GPS

  • WDR

  • 10 MP

  • 1080p60

  • Wodoszczelność do głębokości 10 m

  • Sterowanie głosowe

  • Ekran dotykowy

  • Zwolnione tempo

Aplikacje GoPro

Nagrywanie materiału, tworzenie filmów, dzielenie się nimi – wszystko to staje się łatwiejsze dzięki aplikacjom GoPro.

Zanurz się w QuikStories

Aby rozpocząć przygodę z QuikStories, zainstaluj aplikację GoPro.

GoProApps iPhone
GoProApps Android

Quik™

Awesome edits made easy.

Utwórz piękne filmy za pomocą kilku kliknięć. Edycja nigdy nie była tak szybka - czy taka przyjemna.

Analizuj zdjęcia i klipy wideo, aby wybrać najlepsze momenty.

Dodaj przejścia i efekty, a wszystko synchronizuj z muzyką.

Uzupełnij historię o tekst, filtrami, muzyką i innymi.

Umieść swoje zdjęcia i filmy w chmurze.

appstore google-play

Funkcja QuikStories wymaga aplikacji mobilnych GoPro i Quik dostępnych bezpłatnie dla urządzeń z systemem iOS i Android.

1 Automatyczne kopiowanie materiałów do telefonu wymaga połączenia kamery HERO7 Black z aplikacją GoPro i Quik dla urządzeń przenośnych. Filmy, filmy poklatkowe i pojedyncze zdjęcia są przesyłane automatycznie; zdjęcia wykonane w trybie seryjnym można przesłać ręcznie. Należy włączyć GPS w kamerze, aby móc dodawać do swoich filmów naklejki z danymi dotyczącymi wydajności z GPS w aplikacji GoPro.

Zastosowane technologie

3840 x 2160
Stabilizacja obrazu
Wyjście HDMI
Złącze USB
Wi-Fi
Bluetooth

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa GOPRO HERO7 Black
Techniczne

Czas nagrywania przy użyciu akumulatora [h]

1.1

Dotykowy ekran LCD

Tak

Funkcje dodatkowe

Zdjęcia seryjne, Funkcja Time Lapse, Slow motion, Nagrywanie w pętli, Strumieniowa transmisja na żywo, Sterowanie głosem

130

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

3840 x 2160, 4K, 60 kl/s

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

2

Wodoodporność

Tak

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Nie

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel USB, Akumulator, Akcesoria montażowe

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Przetwornik

CMOS

Rodzaj stabilizacji obrazu

Elektroniczna

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

12

Stabilizacja obrazu

Tak

Zbliżenie optyczne

Nie

Zbliżenie cyfrowe

Nie

Złącza

Tak

Złącze USB

Tak

Komunikacja

DLNA

Nie

GPS

Tak

Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Tak

Fizyczne

Grubość [mm]

33

Wysokość [mm]

44.9

Szerokość [mm]

62.3

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

GOPRO

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa GOPRO HERO7 Black
Opinie
5 / 5 84 opinii
99% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 84 opinii
83 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • Dotykowy ekran
  • Stabilizacja obrazu
  • Możliwość nagrywania w wielu płaszczyznach
  • Po dłuższym czasie użytkowania trochę się nagrzewa

Polecam

Świetnie wykonana kamera, jakość obrazu na najwyższym poziomie, wielki plus za wodoodporność i dobrze poprawioną stabilizację obrazu, jeśli ktoś sporo nagrywa polecam dokupić dodatkowy zapas baterii.

Gość 2019-09-12 10:04:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • Genialna Stabilizacja
  • Wyśmienita jakość obrazu
  • Poręczna gabarytowo
  • Prosta, intuicyjna obsługa
  • przegrzewanie czarna obudowa= Dramat
  • Częste zawieszanie, kamera nie reaguje
  • Zapisuje uszkodzone pliki

Super stabilizacja, ale masakryczne zawieszanie i przegrzewanie!

Świetna jakość zdjęć i filmów, fenomenalna stabilizacja obrazu - obraz płynie!
Ale za to tragicznie się przegrzewa i notorycznie zawiesza. Czasem zapisuje uszkodzone pliki, których nie da rady otworzyć. Za ta cenę takie rzeczy nie powinny się zdarzać.

Kinga 2019-09-11 23:39:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

POLECAM W 100%

Gopro Hero 7 Black to jedna z najlepszych kamerek na ziemi, lepszej nie miałem. Jakość wykonania pierwsza klasa. Idealna do kręcenia wszystkiego amatorsko i profesjonalnie.
Polecam w 100%.

Przemysław 2019-09-11 08:54:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Profesjonalnie i z jakością

Bardzo dobra kamera, profesjonalne wykonana, z dobrej jakości materiałów, obsługiwana intuicyjnie i nagrywająca filmy w naprawdę fajnej jakości. Stabilizacja HyperSmooth, szybkie ładowanie, HDR, krótkie i dynamiczne ujęcia. Tylko polecać. :)

Izyrka 2019-09-09 22:52:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Gorąco polecam.

GoPro, moja pierwsza kamera sportowa. Przez kilka ostatnich dni zastanawiałem się, którą kamerę wybrać na wakacje. Wachlarz wyborów był duży, od zwykłego Yi do GoPro. Różnica cen tych produktów jest bardzo duża, aczkolwiek postawiłem na Hero 7. Myślę,że się nie zawiodłem. Jakość wykonania, jakość nagrywania, prostota obsługi, wodoodporność wszystko na plus. Jedyna rzecz, która mi przeszkadza to czas pracy na baterii. Mała pojemność baterii zmusza nas do zakupienia drugiego akumulatora. Ogólnie polecam na więcej niż tylko wakacje!

Karol 2019-09-07 07:55:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

GoPro Hero 7 Black

To jest to. Urządzenie z nagrywaniem w jakości 4K. Wodoodporne do 10m, stabilizujące obraz Slow Motion i to, co żadna kamera nie posiada - nagrywanie na żywo Live Streaming na Facebook i Youtube.

Michał 2019-09-03 17:06:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 3 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • Stabilizacja na pluss
  • Nie jest wodoodporna 100% !!! zalana 2m pod woda

NIe jest wodoodporna :(

Stabilizacja rewelacja same plusy do czasu zanurkowania na 2 -3 metry woda w komorze baterii staranie zamknięta sprawdzona domknięta a jednak zalana. Nie polecam do pływania nurkowania.

los 2019-08-30 20:01:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Intuicyjna obsługa, bardzo dobra jakość dźwięku i obrazu, stabilizacja rewelacyjna

Magdalena 2019-08-26 09:07:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Super sprzęt

Świat stał się bardziej zakręcony. Kamerka świetna. Polecam.

MIROSŁAW 2019-08-14 20:18:19
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 1 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

POLECAM!!

Kamerka super, jakość świetna i dobrałam super akcesoria, mam nadzieję, że dobrze się sprawdza w dalszych podróżach. Jestem bardzo zadowolona! Polecam wszystkim.

Paulina 2019-07-30 21:23:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Super kamerka

Super kamerka, jak najbardziej polecam do nurkowania ;) warta swojej ceny.

Piotr 2019-07-28 21:37:31
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 3 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

''Najlepsza''

Świetna kamerka sportowa (jedyny minus brak menu w j. polskim).

TOMASZ 2019-07-23 21:46:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Gorąco polecam!

Super kamerka, idealna do uwiecznienia rodzinnych podróży.

Ewelina 2019-07-22 19:59:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam!

Bardzo dobra cena w stosunku do jakości produktu. Kamerka jest malutka i wszędzie można ją ze sobą zabrać. Dużą zaletą jest wodoodporność, dzięki której można nagrywać ciekawe ujęcia pod wodą do 10m bez kupna specjalnej obudowy. Nowa stabilizacja HyperSmooth genialnie zastępuje gimbala. Karta 124GB starczyła na nagranie 4h materiału w 4K 60FPS. Idealna do sportów ekstremalnych, nagrywania filmów wakacyjnych i nie tylko. Serdecznie polecam.

Anna 2019-07-19 18:21:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Produkt godny polecenia

Produkt zadowolił mnie jego jakość obrazu jest bardzo dobra dźwięk też praca na bateria jak na tą jakość obrazu również jest bardzo dobra. Produkt jest szczelny i łatwy do obsługi i co najważniejsze jest lekki.

Maciej 2019-07-13 18:12:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Kamera ze świetną jakością nagrań i solidnej konstrukcji

Przy samym rozpakowywaniu produktu, pierwsze co zauważyłem to jakość i staranność wykonania kamery. Materiał z jakiego wykonana jest obudowa to coś na styl matowej gumy. Jest złożona solidnie - nic nie skrzypi i nie przeskakuje. Głównym atutem tego sprzętu jest jakość nagrań, która jest na bardzo wysokim poziomie - model ten posiada wbudowaną stabilizację obrazu, co od razu zauważyłem w moich pierwszych nagraniach (jazda na rowerze po leśnych ścieżkach). Niestety nie posiada wbudowanej pamięci, musiałem dokupić kartę MicroSD, aby móc cokolwiek nagrać. Minusem jest problematyczne zgrywanie mediów z kamery na komputer. W moim przypadku muszę używać adaptera kard SD, żeby sprawnie przesłać plik wideo na dysk twardy komputera. Mimo to bardzo polecam, gdyż sprzęt jest stale aktualizowany przez twórców, i na pewno problem zostanie naprawiony w najbliższej przyszłości.

Kornel 2019-07-11 23:39:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Pozytyw

Mega pozytywna opinia, jakość kamery bez zastrzeżeń, petarda, polecam, bo warto!!!

Monika 2019-07-09 19:36:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

POLECAM

SOLIDNA KOMPAKTOWA KAMERA. BOGACTWO MOŻLIWOŚCI. NR 1.

SEBASTIAN 2019-07-09 17:42:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Pozytywna. Polecam.

Bardzo dobry sprzęt, szczególnie stabilizacja obrazu. Idealnie sprawuje się na kasku motocyklowym, gdzie inne kamerki nie dawały rady (płynność nagrywanych filmów). Wodoszczelna obudowa i małe wymiary wprost idealne do jazdy w terenie. Zobaczymy zimą jak sprawować będzie się na desce.

Mariusz 2019-07-09 10:29:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • Rewelacyjna stabilizacja
  • Brak polskiego menu

Gopro Hero 7 Black

Kamerka rewelacyjna a przede wszystkim stabilizacja. Prosta obsługa. Wyśmienity obrazek jak w wideo tak w foto.
Oczywiście nie porównywać do np. pełnej klatki z stałką.... Troszkę brakuje polskiego menu - może doczekamy się w następnym modelu :).

Robert-foto 2019-07-04 12:00:08
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

GOPRO Kamera sportowa GOPRO HERO7 Black

Kamera sportowa GOPRO HERO7 Black

157000

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Kamera sportowa GOPRO HERO7 Black

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa GOPRO HERO7 Black

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

157000

Dodaj do koszyka
Kamera sportowa GOPRO HERO7 Black
Kamery sportowe