Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

3840 x 2160,

30 kl/s,

4K

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

16

Stabilizacja obrazu:

Nie

Tak

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 874838

Kod produktu: 874838

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający

cena online

29999

30.00 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający

cena online

29999

30.00 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

LAMAX

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający


Kamera sportowa LAMAX X7.1 Naos


Niezwykłe ujęcia niczym z filmu


Widea nagrane kamerą LAMAX X7.1 Naos są niczym wycięte z filmowego płótna, a przy tym dostępne dla każdego. Do podstawowych ustawień X7.1 Naos należy pięknie odzwierciedlony obraz z maksimum detali zarejestrowany w natywnej rozdzielczości 2,7K. To, aż cztery razy tyle co w tradycyjnym nagraniu HD. Wyjątkowo dynamiczne ujęcia timelapse kamera rejestruje bezpośrednio, bez konieczności dalszej edycji. Porywającą atmosferę nagrań najlepiej podkreśli najwyższa możliwa rozdzielczość 4K.

 


Uchwyć niewiarygodne momenty jednym dotknięciem

Zarejestruj niepowtarzalne momenty zaledwie jednym wciśnięciem wyzwalacza. Zdjęcia seryjne uchwycą nawet szczególnie dynamiczne akrobatyczne ruchy jako ciąg następujących po sobie zdjęć. Dzięki ujęciom w trybie slow motion będziesz mógł rozsmakować się w locie każdej kropli.

 


Możliwości wykorzystania bogate jak Twoja fantazja


Z kamerą LAMAX X7.1 Naos nic nie musi ograniczać Twojej fantazji. Aż 23 sztuki akcesoriów w zestawie podstawowym stanowią gwarancję tego, że montaż kamery będzie możliwy rzeczywiście w każdym miejscu, czy to na kierownicy roweru, kasku narciarskiego lub uprzęży Twojego pupila. Ochronna obudowa, odporna na wstrząsy oraz wodoszczelna do głębokości aż 30 metrów, umożliwia ekstremalne ujęcia nawet z podwodnego świata. Z wykorzystaniem pilota zdalnego sterowania na nadgarstku lub aplikacji mobilnej w telefonie, rozpoczniesz nagrywanie natychmiast, nawet kiedy kamera będzie zamocowana w trudno dostępnych miejscach.

 

 


Natywne wideo 2,7K

Wysoka natywna rozdzielczość 2,7K 30fps w ustawieniach podstawowych to obietnica ostrego i pięknie zarysowanego obrazu dla każdego entuzjasty nagrań wideo.

Wbudowany ekran 2" LCD

Duży tylny dwucalowy ekran LCD szczegółowo wyświetla rejestrowaną akcję, umożliwia przejrzenie menu oraz pozwala na łatwe poruszanie się po jego pozycjach.

Pilot zdalnego sterowania na nadgarstku

Obsługuj kamerę w wygodny sposób bezpośrednio na swoim nadgarstku. Pilot zdalnego sterowania zupełnie nie obciąża baterii kamery, dzięki czemu będziesz cieszył się jego uniwersalnością bez żadnych kompromisów.

Ekscytujące wideo 4K time-lapse

Chcesz podzielić się z przyjaciółmi spektakularnym nagraniem timelapse bez konieczności łączenia sporządzonych fotografii? Żaden problem. Kamera stworzy wideo timelapse bezpośrednio, bez konieczności dalszej edycji.

Efekt spowolnionego ujęcia bez postprodukcji

Spowolnione ujęcia zapiszą się automatycznie w trybie Slow motion, żadna dodatkowa edycja nie jest już konieczna. Uchwycona akcja zyska dzięki temu nowy filmowy wymiar.

WiFi i aplikacja mobilna

Kamera jest wyposażona we wbudowany moduł WiFi, który umożliwia połączenie z telefonem lub tabletem. Za pomocą aplikacji mobilnej możesz nie tylko dokonywać ustawień kamery na odległość i obsługiwać za pomocą podglądu na żywo, ale też pobierać sporządzone nagrania bezpośrednio do pamięci telefonu komórkowego.

Zdjęcia do 16MPix

Kamera wytwarza wysokiej jakości fotografie w rozmiarze do 16 Mpix. W ten sposób możesz uchwycić niecodzienne momenty nie tylko na nagraniu, ale też za pomocą atrakcyjnych natychmiastowych zdjęć.

Wyjątkowe zdjęcia seryjne

Wciśnij wyzwalacz kamery i wykonaj, w zależności od ustawień, od razu kilka zdjęć naraz w ciągu krótkiego odcinka czasu.

Kąt widzenia do 170°

Szerokokątna soczewka umożliwia tworzenie nagrań z kątem widzenia do 170 stopni. Dzięki temu kamera zarejestruje każde wydarzenie w całym jego pięknie.

Kompletny wachlarz akcesoriów w zestawie

Abyś mógł od razu korzystać z pełni możliwości kamery, w zestawie podstawowym znajdziesz aż 23 sztuki akcesoriów. Teraz stworzenie doskonałego nagrania jest jeszcze łatwiejsze.

Wodoszczelność aż do 30 m

Ochronna obudowa jest nie tylko odporna na wstrząsy, ale również wodoszczelna do głębokości aż 30 metrów. Zarejestruj zupełnie nowy świat pod powierzchnią wody z kamerą LAMAX.

Polskie menu

Oprócz kompletnej instrukcji obsługi w języku polskim, również menu ustawień oraz obsługa kamery jest możliwa w rodzimym języku.


  • Kamera sportowa LAMAX X7.1 Naos
  • Pilot zdalnego sterowania
  • Wodoszczelna obudowa
  • Mocowanie na rurkę
  • Rama do wykorzystywania bez wodoszczelnej obudowy
  • J mount
  • Fast plug-in
  • Quick clip mount
  • Samoprzylepne mocowanie płaskie (2 szt.)
  • 3-axis connector (3 części)
  • Adapter na statyw
  • Redukcja statywowa
  • Uniwersalne paski z rzepem
  • Zapasowe naklejki 3M (2 szt.)
  • Kabel USB
  • Bateria Li-ion
  • Klapka zapasowa
  • Paski ściągające
  • Stalowa linka
  • Ściereczka z mikrowłókna
  • Instrukcja obsługi

 

Zastosowane technologie

3840 x 2160
Wyjście HDMI
Złącze USB
Wi-Fi

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający
Techniczne

Czas nagrywania przy użyciu akumulatora [h]

1.5

Funkcje dodatkowe

Sterowanie za pomocą smartfona

170

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

3840 x 2160, 30 kl/s, 4K

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD, Karta microSDXC

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

2

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Pilot, Kabel USB, Ładowarka, Bateria litowo-jonowa, Mocowanie na rurkę, Adapter na statyw, Redukcja statywowa, 3-axis connector (3 części), Samoprzylepne mocowanie płaskie, Ściereczka z mikrowłókna, Standardowa ramka montażowa, Obudowa wodoszczelna

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Rodzaj stabilizacji obrazu

Nie dotyczy

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

16

Stabilizacja obrazu

Nie

Złącza

Tak

Złącze USB

Tak

Komunikacja

DLNA

Nie

GPS

Nie

Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Fizyczne

Grubość [mm]

29.8

Wysokość [mm]

41

Szerokość [mm]

59.2

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

LAMAX

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający
Opinie
5 / 5 100 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 100 opinii
100 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Dobra, ale bez wow

Wszystko działa dobrze, ale daję 4, bo nie ma nic wow.

Sandomierz 2019-09-06 16:30:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Prosta i dobra kamera

Kamera bardzo prosta w obsłudze, z kartą pamięci nie było najmniejszych problemów. Zapis plików bardzo czytelny. Moim zdaniem to bardzo dobra kamera o małych rozmiarach, do sportów nadać się nada, ale nie jest to poziom innej, znanej marki.

Ewa I. 2019-09-02 17:56:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Fajna dla amatora

Na bardziej amatorskie nagrania to świetna kamera, na jakieś już wyczynowe czy krajobrazowe nagrywki to już tak średnio się nadaje

solson 2019-08-30 18:14:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Radzi sobie dobrze w różnym oświetleniu

Jestem zadowolony z nagrań jakie nagrałem do tej pory. W ciągu dnia, jak słońce świeci, czy jest za chmurką to kamera radzi sobie naprawdę dobrze.

Szaweczeku 2019-08-28 18:17:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Super nagrywa w 1080p

Cena jest ekstra. Naprawdę super niska. Przecież ta kamera nagrywa jak topowa kamera. Tylko w 1080p, o 4K nie mówię.

filio 2019-08-25 16:29:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Mega polecam!

Ostry obraz z super kolorami, oczywiście to w 1080p, wyżej już tak nie czaruje. Mega polecam!

Tomal 2019-08-23 21:43:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Super kamera

Ta bransoletka jest super, jak mam kamerkę przyczepioną do kasku to nie musze po nią sięgać ani nic. Bardzo wygodne. Obraz faktycznie jest dobry (szczególnie na tak tanią kamerę), trudno mi powiedzieć gdzie mogli coś przyciąć na kosztach… kamera jest super.

Kubal 2019-08-14 17:08:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Jakość/cena super

Ta kamera naprawdę ma same plusy, oczywiście jak na swoją cenę.

Klient 2019-08-08 19:20:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam!

Nieskomplikowana, bardzo poręczna. Polecam!

Magda 2019-08-01 18:42:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Ślicznie nagrywa

Moim dość prostym wymaganiom ta kamera sprostała. Chciałam tylko coś wygodnego do nagrywania filmów, czy to z wycieczki, czy zwykły trening na rowerze w ciekawej okolicy, a mam fajną kamerkę. :) Nagrania potrafią wychodzić naprawdę śliczne, super wschody słońca się wyłapuje.

Malwina 2019-07-26 19:16:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Niezłe możłiwości!

Dobra, choć nie idealna już na takie szybkie ujęcia w ruchu bez stabilizacji to obraz się traci, ale przy obciążeniu, nawet bez gimbala te nagrania wyglądają o niebo lepiej. Fajna prosta kamerka z niezłymi możliwościami, polecam.

Daniels 2019-07-23 19:57:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Po prostu świetna

Świetne rozmiary i możliwości za niedużą cenę.

Klient 2019-07-18 17:20:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Prosta i fajna

Kamerka dość prosta w obsłudze, zbyt wielu ustawień samej kamery to nie ma. To co jest można szybko zmienić, kamerka szybko reaguje, nie wiesza się. Bateria wytrzymuje tyle, co podaje producent, nie grzeje się jakoś bardzo.

Ludwik 2019-07-16 16:18:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Mimo wszystko dobra

Trochę gadżet, ale jak już przychodzi co do czego to fajnie taki sprzęt mieć pod ręką.

Muszka 2019-07-15 16:46:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Stosunkowo dobre filmy można wycisnąć tą kamerą. Z pewnością ją polecam, ponieważ niewiele kosztuje a faktycznie daje pole do zabawy na odpowiednim poziomie.

Ireneusz 2019-07-11 16:51:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Fajna i lekka kamera

Nawet ręka się nie męczy jak nagrywam i już blisko godzinki. Więc jak widać bardzo lekka. A na takich wakacjach to filmy się robi jak szalone :D

Nicole 2019-06-29 17:11:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Świetna kamera

Świetna kamera, naprawdę nie odbiega możliwościami od topowych kamer w nagrywaniu w full hd zwykłym.

RockyB 2019-06-17 17:04:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Dobry produkt

Kamera i ten zestaw to dobrze się zgrywa, jest wszystko czego trzeba. Kamera działa dobrze - nie zacina się, nie ma problemów z sd. Bardzo dobrze radzi sobie przy neonach, światłach w nocy, nie blenduje ich.

Polkens 2019-06-04 20:46:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Dobry

Sprzęt jak na swoją cenę przyzwoity i dobrze nagrywa. Czasem coś nie gra ale nie oczekiwałem kokosów.

Akomosik 2019-06-03 19:36:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Spełniła moje wymagania

Jakość filmów na dobrym poziomie, zadowala mnie to. Ogólnie spełnia wymaganie, które postawiłam sobie przy kupnie kamery. Myślę że w tej cenie to jedna z lepszych opcji biorąc pod uwagę ile ma wyposażenia i jakie.

Agata O 2019-05-26 15:45:53
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5202 - LAMAX - Kamery sportowe

LAMAX - Kamery sportowe

LAMAX - Kamery sportowe. Odkryj nowoczesne produkty o wysokiej jakości LAMAX Electronics.

Sprawdź>>

5579 - LAMAX - Ramię teleskopowe lub uchwyt na głowę w prezencie!

LAMAX - Ramię teleskopowe lub uchwyt na głowę w prezencie!

Przy zakupie wybranej kamery sportowej, przypisane do niej ramię teleskopowe lub uchwyt na głowę otrzymasz w prezencie!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

LAMAX Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający

Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający

29999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający

Okres gwarancji:

24 miesiące

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

29999

Dodaj do koszyka
Kamera sportowa LAMAX Action X7.1 Naos + Uchwyt LAMAX Action X + Uchwyt pływający
Kamery sportowe