Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

3840 x 2160,

30 kl/s,

4K

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

12

Stabilizacja obrazu:

Tak

Tak

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 893430

Kod produktu: 893430

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Kamera sportowa LAMAX X10.1

cena online

69999

70.00 zł x 11 rat RRSO

Kamera sportowa LAMAX X10.1

cena online

69999

70.00 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Najlepsze

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa LAMAX X10.1

LAMAX X10.1

Uchwyć swoje życie w najwyższej jakości


Czy wiesz, gdzie się udać z naszym aparatem? Niezależnie od tego, czy jest to podróż dookoła świata, czy weekendowy wypad z przyjacielem, dzięki LAMAX X10.1, zachowasz najwspanialsze wspomnienia. Czy potrzebujesz każdego szczegółu? Włącz nagrywanie z prędkością 4K / 30 fps. Chcesz luksusowego slowmotion? Dzięki rozdzielczości Full HD nagrywany obraz można spowolnić do 4 razy z prędkością 120 klatek na sekundę. Dzięki mnóstwu akcesoriom i dodatkowej baterii w pakiecie łatwo będzie opowiedzieć swoje historie.


Najlepsze wyposażenie dla twoich potrzeb


4K i 30 klatek na sekundę, specjalne tryby slowmotion i timelapse, wodoodporność do 40 metrów. Ponieważ twoja kreatywność zasługuje na najlepszy sprzęt. Włożyliśmy kilka drobnych elementów do kompaktowej obudowy, aby pomóc Ci przenieść nagrywanie na wyższy poziom. Takie jak żyroskop i optyczna stabilizacja optyczna (OIS), która nawet w ciężkich warunkach pomoże utrzymać stabilizację.Lub najnowocześniejszy kodek H.265 oszczędzający miejsce. Oczywistością są super zdjęcia w rozdzielczości do 12 MPx.


Wyślij wideo w świat. Teraz


Pokaż wszystkim w sekundę, co stworzyłeś. LAMAX X10.1 ma wbudowaną sieć Wi-Fi, a dzięki LAMAX Hi Cam możesz przenosić, edytować i udostępniać swoje filmy z telefonu bez użycia kabli. Jasny, 2-calowy ekran LCD pomoże uzyskać doskonałe efekty. Zobaczysz na nim całą scenę i za pomocą przycisków dostosujesz ekspozycję i inne ustawienia. Rezultatem jest ujęcie, które sobie wyobraziłeś.


Pro Pack = wszystko czego potrzebujesz


Kamera sportowa jest tak dobra, jak jej akcesoria. Z high-endowym LAMAX X10.1, nie pozwolimy, aby coś się stało. Wyślemy ci dodatkową baterię w pudełku, abyś mógł kręcić dwa razy dłużej. Bezpieczność została zachowana dzięki solidnej obudowie a dzięki wielu uchwytom i kijkom, możesz w pełni wykorzystać jej działanie. Z pewnością spodoba Ci się pilot zdalnego sterowania w formie bransoletki, która nie będzie nigdzie przeszkadzać.


4K przy 30 klatkach na sekundę


Ciesz się maksimum szczegółów przy maksymalnej płynności. Przy 30 fps Twój film będzie wyglądał świetnie, a nie jak pokaz slajdów.


Do 120 fps w Full HD


Wysoka liczba klatek na sekundę jest świetna w przypadku filmów slowmotion. Zwolnij do 4 razy bez utraty jakości. W jakości HD można uzyskać do 240 klatek na sekundę i ośmiokrotne zwolnienie.


2 baterie w zestawie


Podwójny czas nagrywania, podwójna zabawa. Wyślemy ci dwie baterie. Każda z nich wytrzyma 90 minut.


Solidne pudełko podróżne


Przenoszenie i ochronę ułatwi solidne podróżne pudełko, w którym bezpiecznie umieścisz kamerę.


Pilot w formie bransoletki


Załóż na swoją rękę i wyjdź. Pilot zdalnego sterowania w formie bransoletki może obsługiwać ważne polecenia i ułatwiać życie.


Nowoczesny kodek H.265


Pomaga zaoszczędzić miejsce na karcie przy zachowaniu maksymalnej jakości wideo.

Świetny slowmotion


W rozdzielczości Full HD możesz nagrać film w czterokrotnie zwolnionym tempie. Dzięki wysokiej szybkości klatek nadal będzie idealnie płynny. Rozdzielczość HD pozwala zwolnić do 8 × dzięki 240 fps.


Maksymalna odporność


Kamera outdoorowa musi wiele wytrzymać. Ta może poradzić sobie z każdą przygodą. Wodoodporna obudowa umożliwi Ci korzystanie z kamery do 40m pod wodą.


Wspaniałe zdjęcia


Łap każdą chwilę do ostatniego szczegółu. Dzięki rozdzielczości 12 MPx uzyskujesz idealnie ostre obrazy.


HDR


Ostre przejście między światłem a cieniem? Dzięki technologii High Dynamic Range (HDR) nie ma problemu. Aparat automatycznie wykonuje kilka kolejnych ujęć z różnymi ustawieniami ekspozycji, a następnie łączy je w jedno.


Wysokiej jakości zapis dźwięku w wodoszczelnej obudowie


Dzięki mikrofonowi wysokiej jakości oraz nowemu rozwiązaniu dla obudowy, kamera X10.1 rejestruje klarowny i donośny zapis dźwiękowy bez względu na to, czy jest umieszczona bez zabezpieczenia na gwincie statywowym, czy też znajduje się właśnie w obudowie wodoszczelnej.


Połączenie WiFi i obsługa za pomocą smartphone'a


Kamera jest wyposażona we wbudowany moduł WiFi, który umożliwia połączenie z telefonem lub tabletem. Za pomocą aplikacji mobilnej możesz nie tylko dokonywać ustawień kamery na odległość i obsługiwać za pomocą podglądu na żywo, ale też pobierać sporządzone nagrania bezpośrednio do pamięci telefonu komórkowego.


Film poklatkowy


Chcesz pochwalić się przed przyjaciółmi spektakularnym poklatkowym nagraniem wideo bez konieczności składania poszczególnych fotografii? Żaden problem.X10.1 potrafi stworzyć film poklatkowy bezpośrednio w kamerze. Ta opcja umożliwia również wybór odpowiedniego interwału czasowego między poszczególnymi ujęciami.


Zdjęcia seryjne


Wciskając wyzwalacz kamery wykonasz - w zależności od ustawień - nawet 15 fotografii w ciągu krótkiego odcinka czasu.


Ustawienia ręczne


Profesjonalista wie, że automatycznym ustawieniom czasami trzeba trochę pomóc. Podczas tworzenia zapisu przy utrudnionych warunkach oświetleniowych możliwe jest ustawienie pomiaru ekspozycji, światła, ostrości, balansu bieli, a ponadto różnych kolorowych filtrów.


Polskie menu


Oprócz instrukcji obsługi w języku polskim, kamera posiada również menu całkowicie po polsku.


Zastosowane technologie

3840 x 2160
Stabilizacja obrazu
Wyjście HDMI
Złącze USB
Wi-Fi

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa LAMAX X10.1
Techniczne

Czas nagrywania przy użyciu akumulatora [h]

1.5

Dotykowy ekran LCD

Nie

Funkcje dodatkowe

Zdjęcia seryjne, Slow motion, Nagrywanie poklatkowe

170

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

3840 x 2160, 30 kl/s, 4K

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSDHC, Karta microSDXC

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

2

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Pilot, Kabel USB, Walizka, 2 akumulatory, Obudowa wodoodporna, Mocowania samoprzylepne, Mocowanie na rurkę, Adapter na statyw, Redukcja statywowa, Ściereczka z mikrowłókna, Obudowa ramka, J-mount

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Przetwornik

CCD

Rodzaj stabilizacji obrazu

Optyczna

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

12

Stabilizacja obrazu

Tak

Zbliżenie optyczne

Nie

Zbliżenie cyfrowe

Nie

Złącza

Tak

Złącze USB

Tak

Komunikacja

DLNA

Nie

GPS

Nie

Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Fizyczne

Grubość [mm]

33

Wysokość [mm]

44

Szerokość [mm]

60

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

LAMAX

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa LAMAX X10.1
Opinie
5 / 5 64 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 64 opinii
64 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Spox

Wideo jest w najwyższej jakości. Kamera wygląda nieźle, ale brakuje tego wyświetlacza z przodu, przy selfie nagrywaniu to by było super. Jest łatwa w użyciu, nie ma problemu z szybkim ustawieniem, zmianą ustawień w trasie.

Torthor 2019-09-19 19:18:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Działa prawidłowo

Mało nagrywałam jeszcze, ale na to ile miałam z nią styczności to wygląda obiecująco. Z pewnością wszystko działa jak należy.

Werka 2019-09-19 18:57:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Świetny zestaw kamery, akcesoriów i pudełka. Polecam.

Przemek 2019-09-17 16:52:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • slow motion

Super nagrywa w 4K

Slow motion w tej kamerze to kozak. Super też jest nagrywanie w 4K w ruchu. Kamera serio ogarnia. Polecam!

oczerek 2019-09-02 17:39:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Super sobie radzi

Bawiłem się już z tą kamerką na desce wodnej, super sobie poradziła. Przy tej stabilizacji co ma filmiki wyglądają dobrze. Przy wodzie z jeziora to pod wodą mała widoczność była :(

Przemek F. 2019-08-26 17:25:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Świetnie wyposażona odporna na dzieci

Kupiona z myślą o wypadach rodzinnych, w domu są też jeszcze dość młode dzieci, które już jednak eksplorują świat na poziomie zabawy kamerą. Stąd też pomysł na kamerę sportową. Na całe szczęście ta x10.1 jest wytrzymała i znosi dobrze pomysły młodych ;) Jakość nagrywania obrazu na dobrym poziomie. Dużo akcesoriów. Jest to naprawdę bogaty zestaw.

MocnyFul 2019-08-25 16:27:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • 2 baterie

Super!

2 baterie na start w tej kamerce to idealny zestaw. Kamerka przy 4K dość szybko zjada baterie, więc 2 jest idealnie. W full hd to już naprawdę SPORO czasu na nagrywanie. Nawet przy włączonych wszystkich wodotryskach.

Daniel O. 2019-08-25 16:04:47
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Mikrofon słaby, reszta super

Gdyby nie ten mikrofon, który jest średni jak na taki kaliber kamery sportowej to bym dał najwyższą ocenę. 1 oczko w dół.

Michal 2019-08-23 21:24:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Dobry sprzęt, ma wszystko

Rozsądny sprzęt za przystępną cenę. Co do nagrywania jest wszystko czego "śmiertelnik" może potrzebować. Nie mówię tu o wariatach z redbulla itp. Dla mnie to dobry sprzęt.

Miłosz 2019-08-18 20:57:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

MEGA

Mega sprzęt, w przystępnej cenie.

Grajcar 2019-08-12 19:35:25
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5202 - LAMAX - Kamery sportowe

LAMAX - Kamery sportowe

LAMAX - Kamery sportowe. Odkryj nowoczesne produkty o wysokiej jakości LAMAX Electronics.

Sprawdź>>

5579 - LAMAX - Ramię teleskopowe lub uchwyt na głowę w prezencie!

LAMAX - Ramię teleskopowe lub uchwyt na głowę w prezencie!

Przy zakupie wybranej kamery sportowej, przypisane do niej ramię teleskopowe lub uchwyt na głowę otrzymasz w prezencie!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

LAMAX Kamera sportowa LAMAX X10.1

Kamera sportowa LAMAX X10.1

69999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Kamera sportowa LAMAX X10.1

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa LAMAX X10.1

Okres gwarancji:

24 miesiące

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

69999

Dodaj do koszyka
Kamera sportowa LAMAX X10.1
Kamery sportowe