Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

1920 x 1080,

30 kl/s,

FullHD

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

12

Stabilizacja obrazu:

Tak

Nie

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 839585

Kod produktu: 839585

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Kamera sportowa MANTA MM336 Pro

cena z kodem rabatowym

17900

cena bez kodu : 199

19.90 zł x 11 rat RRSO

Kamera sportowa MANTA MM336 Pro

cena z kodem rabatowym

17900

cena bez kodu : 199

19.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Manta

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa MANTA MM336 Pro

Doskonały obraz


Zarejestruj kamerą swoje dokonania sportowe, najpiękniejsze wędrówki czy też cudowne chwile spędzone z rodziną. Kamera sportowa MANTA MM336 PRO to idealne urządzenie gwarantujące video wysokiej jakości. Kamera obsługuje filmy w rozdzielczości Full HD 1080p z szybkością 30 klatek na sekundę na kartach MicroSD. Ma również wysoką rozdzielczość zdjęć - 12Mpix.

Świetna alternatywa dla większych urządzeń


Niewielka, lekka - waży zaledwie 80g, bardzo poręczna kamera sportowa MANTA MM336 PRO to idealna alternatywa dla znacznie droższego sprzętu. Jej atrakcyjna cena nie oznacza przy tym gorszej jakości. To świetne rozwiązanie zarówno dla początkujących użytkowników, jak i dla tych bardziej zaawansowanych.

Odporna obudowa


Kamera MANTA MM336 PRO wbudowana jest w wzmocnioną obudowę, odporną na wstrząsy i zanieczyszczenia z zewnątrz, takie jak pył czy kurz. Jest również wodoszczelna, umożliwia pracę pod wodą przy maksymalnym zanurzeniu do 30 m.

Intuicyjna w obsłudze


Obsługa kamery sportowej MANTA MM336 PRO jest niezwykle prosta. Urządzenie posiada czytelny, kolorowy wyświetlacz TFT LCD o przekątnej ekranu 1,5-cala. Można sterować nią również za pośrednictwem smartfonu lub tabletu, dzięki modułowi WiFi oraz darmowej dedykowanej aplikacji. Użytkownik MANTA MM336 PRO ma zatem możliwość ustawiania odpowiednio kadru oraz śledzenia obrazu z kamery na żywo w swoim telefonie lub tablecie.

Zastosowane technologie

Stabilizacja obrazu
Złącze USB
Wi-Fi

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa MANTA MM336 Pro
Techniczne

Dotykowy ekran LCD

Nie

Funkcje dodatkowe

Sterowanie za pomocą smartfona

140

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

1920 x 1080, 30 kl/s, FullHD

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

1.5

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel USB, Obudowa wodoodporna, Zestaw mocowań i adapterów

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

12

Stabilizacja obrazu

Tak

Złącza

Nie

Złącze USB

Tak

Komunikacja

GPS

Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Fizyczne

Grubość [mm]

30

Wysokość [mm]

41

Szerokość [mm]

60

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MANTA

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa MANTA MM336 Pro
Opinie
4 / 5 94 opinii
90% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 94 opinii
85 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • ŚWIETNA JAKOŚĆ OBRAZU
  • JAKOŚĆ DZWIĘKU IDEALNA
  • CZAS PRACY W TEJ KAMERZE MOGŁA BY BYĆ DŁUŻSZA
  • BUDOWA PRRRFEKT
  • FUNKCJA IDOLO I WAGA PIKNE GABARYTY SUPIKU
  • bateria - troche na mało wytrzymuje

Świetna kamera

Bardzo fajna kamera, za taką cenę polecam bardzo, ma dobrą jakość obrazu i dźwięk, czas pracy baterii trochę słaby, ale osobiście nie narzekam, wykonanie perfekcyjne i jest bardzo łatwa obsługa, waga idealna. Ja Bardzo Polecam.

Klient 2019-06-01 20:45:28
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 1 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Kamerka świetnie nagrywa, obsługa prosta.

Tobiasz 2019-04-25 10:02:32
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 2 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 3 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • na pewno nie nagrywa w 1080p.
  • szybko się psuje
  • jakość uchwytów bardzo zła

NIE POLECAM

Kamerę kupiłem ,,na szybko''. Wziąłem ją do Danii i Warszawy, po czym już się nie włączyła. Bateria po włączeniu wifi działała może 15-30 min. Uchwyty wyglądały jak nie do niej.

Michał 2019-02-20 18:09:40
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 2 / 5 Jakość obrazu
  • 1 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Za tę cenę jak najbardziej!

W tej cenie, nie ma co oczekiwać cudów. Kamera jest sprawna, po kilku zmianach w ustawieniach można nagrywać. Mocna w budowie. Na prezent dla amatora w sam raz.

Bartłomiej K 2018-12-22 11:55:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • jest mała-łatwo ją schować
  • szybko się ładuje
  • nie wyjmiesz akumulatora szybko się rozładuje

POLECAM

Według mnie 4,5 gwiazdki.Produkt jest mały, pomocny i miły dla oka. Ma dobrą jakość obrazu i dźwięku :).

Kuba 2018-09-30 20:57:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam bardzo

Produkt świetny, obsługa mega, doradzono, wytłumaczono. Kamerka -super sprawa, wodoszczelna i profesjonalna. Ładny zapis z datą i godziną. Polecam.

Agnieszka P 2018-07-31 19:37:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Bardzo fajna kamerka firmy Manta z dobrą jakością obrazu i z bardzo pomocną funkcją WiFi.

Marek S 2018-07-26 14:31:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Jest ok.

Bartosz G 2018-07-23 16:23:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Polecam tą kamerkę ze względu na jakość nagrania oraz dodatki otrzymywane w cenie urządzenia.

Dawid Ż 2018-06-22 16:49:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Fajna kamerka ale bardziej dla dziecka

Kamerkę kupiłam dla 6 letniego syna, na jego potrzeby super.

Renata F 2018-02-12 10:38:45
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Extra rabaty na foto i kamery! 2019

Extra rabaty na foto i kamery!

Extra rabaty na foto i kamery!

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

MANTA Kamera sportowa MANTA MM336 Pro

Kamera sportowa MANTA MM336 Pro

19900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Kamera sportowa MANTA MM336 Pro

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa MANTA MM336 Pro

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

17900

cena bez kodu: 199

Dodaj do koszyka
Kamera sportowa MANTA MM336 Pro
Kamery sportowe