Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

2880 x 2160,

4K,

24 kl/s

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

12

Stabilizacja obrazu:

Tak

Tak

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 865513

Kod produktu: 865513

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny

cena z kodem rabatowym

51100

cena bez kodu : 549.99

55.00 zł x 11 rat RRSO

Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny

cena z kodem rabatowym

51100

cena bez kodu : 549.99

55.00 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny

SJCAM SJ5000x Elite Edition to szczytowy model w swojej klasie kamer sportowych

Model SJCAM SJ5000x Elite Edition to najlepiej wyposażona w funkcje kamera w swojej kategorii. Zostały w niej ulepszone niektóre właściwości, posiada dwucalowy wbudowany ekran i jest bardzo łatwa w obsłudze. Nowa matryca 12,4Mpix Sony IMX078 umożliwia tworzenie nagrań wideo 4K w interpolowanej rodzielczości z 24fps. Do jej zalet należy również obudowa wodoszczelna do 30m, różnorodne akcesoria w zestawie podsawowym i wiele innych.
Model SJ5000x Elite wykorzystuje matrycę Sony

Kamera posiada nową matrycę 12,4Mpix Sony IMX078, dzięki której stworzysz wyraźnie zarysowane fotografie w dowolnych warunkach albo nagranie wideo w jakości Full HD z częstotliwością 60fps.

Szerokokątny obiektyw o możliwych polach widzenia 70°, 110°, 140° i 170° oferuje doskonałą jakość obrazu. Poszerz z nim swoje horyzonty albo zrób własne grupowe selfie w naturalnych barwach i odcieniach.

Funkcja „korekcja zniekształceń“ umożliwia kamerze wykonywanie szerokokątnych ujęć zakrzywienia przestrzennego na płaskim tle (tzw. efekt rybiego oka). Dzięki temu nie musisz przeprowadzać żadnej dodatkowej software'owej postprodukcji.
Nagrywanie wideo nawet w 4K

Kamera SJCAM SJ5000x Elite umożliwia nagrywanie w rodzielczości 4K z 24fps. Pozwala również na tworzenie świetnych nagrań w jakości Full HD (1920x1080) z częstotliwością 60fps. Funkcja „Wide Dynamic Range (WDR)“ umożliwia ponadto tworzenie nagrań z kolorowymi odcieniami, tworzącymi bardzo naturalny efekt.
Stabilizacja za pomocą żyroskopu

Bez względu na to, czy chcesz używać kamery do nagrywania szerokokątnych pejzaży przyrody, niezapomnianych doświadczeń z rodziną i przyjaciółmi, czy też będziesz ją wykorzystywać jako pokładową kamerę w samochodzie, nie musisz się obawiać, ponieważ jakość obrazu nigdy cię nie rozczaruje. Kamera została wyposażona w żyroskop, który dba o stabilizację, aby nawet ujęcia nagrane na nierównym terenie miały rzeczywiście doskonałą jakość. Podczas nagrywania wideo wystarczy włączyć funkcję "Gyro", a twoje ujęcia będą zawsze czyste, bez zbędnych drgań czy odchyleń.
SJCAM Zone: obsługuj, nagrywaj i udostępniaj nagrania za pomocą WiFi

Aplikacja SJCAM Zone umożliwia sterowanie kamerą SJCAM SJ5000x Elite poprzez dotyk - bez względu na to, czy posiada system operacyjny iOS czy Android. Aplikacja potrafi obsługiwać na odległość funkcje i ustawienia kamery, bezproblemowo wykonywać fotografie, nagrywać wideo czy przenosić pliki. Teraz nie pozostaje ci nic innego niż zacząć nagrywać.
SJCAM Zone dla SJ5000x Elite

Pobierz aplikację SJCAM Zone z iTunes lub Sklep Google Play.
Akcesoria w zestawie:

 

Zastosowane technologie

Wyjście HDMI
Wi-Fi

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny
Techniczne

Czas nagrywania przy użyciu akumulatora [h]

1.1

Dotykowy ekran LCD

Nie

Funkcje dodatkowe

Żyroskop

170

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

2880 x 2160, 4K, 24 kl/s

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD, Karta microSDHC

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

2

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel USB, Obudowa wodoodporna, Zestaw mocowań i adapterów

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Przetwornik

CMOS

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

12

Stabilizacja obrazu

Tak

Zbliżenie cyfrowe

X4

Złącza

Tak

Złącze USB

Tak

Komunikacja

GPS

Nie

Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Fizyczne

Grubość [mm]

25

Wysokość [mm]

42

Szerokość [mm]

61

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SJCAM

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny
Opinie
5 / 5 15 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 15 opinii
15 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Towar zgodny z opisem, polecam

Kamerę kupiłem z myślą o nagrywaniu podczas nurkowania. Wkrótce będę mógł ją sprawdzić. Podczas spaceru w lesie i w trakcie jazdy na rowerze nagrywany obraz jest w super jakości. Ważną rolę pełni stabilizacja obrazu. Polecam.

Marcin 2019-04-02 18:42:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Opinia

Bardzo dobra kamera, wielki plus za możliwość wsadzenia do kamery z 128gb. Zazwyczaj jest to 64gb. Na wyjeździe to często ma jednak znaczenie bo z komputerem na wakacje raczej się nie jedzi.

wacek 2017-05-30 16:42:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Pierwsza kamerka, będzie zapewne dobrze służyć. Wykonanie solidne, eleganckie. Kupiłem z polecenia kolegi i polecam ją innym. Świetnie się sprawdza kręcąc pod wodą jak i ciężkich warunkach.

Łukasz W 2017-10-10 21:46:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Bd zakup

Zastanawiałem się nad tą lub nad konkurencyjną kamerą, jednak wygodna zakupu na miejscu ale przede wszystkich kolory i poniekąd ostrość zdecydowała o tej kamerze. Bardzo dobry zakup.

Klient 2017-08-20 22:31:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Dobra kamerka

Na początku trochę dziwnie patrzyło mnie się na kolory kamery po przesiadce z innej kamery, ale w sumie to są one bardziej naturalne, bez przekłamania.

Cezary 2018-05-22 21:44:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Bardzo dobra

Kamera spisuje się bardzo dobrze, akcesoria się nie psują, najbardziej podoba mi się ochrona obiektywu w tej obudowie, jest naprawdę solidna.

ziorkie 2017-04-25 21:34:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Zadowolony

Kupiłem niedawno bo chyba z dwa tygodnie temu i jestem z niej zadowolony, szczególnie że ma stabilizację… i ona faktycznie działa.

Madej 2018-11-27 21:30:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Jestem zadowolony

Jestem zadowolony, ma więcej możliwości dzięki funkcjom, ustawieniom niż moja poprzednia czyli słabsza kamerka 4000sj.

Jan 2017-09-25 21:17:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Super

Widzę dużą różnicę z tą stabilizacją a bez, a porównując z moja była kamerą to jest niebo a ziemia. Super.

Boguslaw 2017-08-29 22:16:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

niezła

Niezła, obraz fajny, kolory też spoko. Nagrywam w większości outside i nie mam większych problemów.

Faff 2017-12-19 16:39:08
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Nocne Przeceny! 23.10.2019 (kod rabatowy: NOCNA)

Nocne Przeceny!

Nocne Przeceny! Kupuj taniej z kodem rabatowym!

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SJCAM Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny

Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny

54999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny

Okres gwarancji:

24 miesiące

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

51100

cena bez kodu: 549.99

Dodaj do koszyka
Kamera sportowa SJCAM SJ5000X Elite Czarny
Kamery sportowe