Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

2880 x 2160,

4K,

24 kl/s

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

16

Stabilizacja obrazu:

Tak

Tak

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 865509

Kod produktu: 865509

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Kamera sportowa SJCAM SJ6 Legend Czarny

55900

55.90 zł x 11 rat RRSO

Kamera sportowa SJCAM SJ6 Legend Czarny

55900

55.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Wybierz

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa SJCAM SJ6 Legend Czarny

Przedstawiamy rewolucyjną kamerę SJCAM SJ6 Legend

Model SJ6 Legend oferuje bezkonkurencyjne funkcje i maksymalną wydajność.
Optymalizacja pod każdym względem

Wybierz kamerę, która poradzi sobie nawet w tych najbardziej ekstremalnych warunkach klimatycznych. W SJCAM SJ6 Legend zoptymalizowany został dizajn, ulepszony firmware, a ponadto na spodniej stronie kamery umieszczono gwint statywowy. Już dziś możesz zabrać się za nagrywanie!
Dwucalowy ekran dotykowy LCD

W przypadku kamery sportowej z tak wieloma funkcjami jak SJ6 Legend, ekran dotykowy to podstawa. Wiemy, jak istotny jest czas, dlatego ten doskonały dwucalowy ekran LCD pozwoli ci na nagrywanie legendarnych ujęć w przeciągu zaledwie kilku sekund! Szybko reaguje i nie sprawia najmniejszych problemów.

Kamera SJ6 Legend może się pochlubić matrycą Panasonic o 16 megapikselach, która pozwala na rejestrowanie nagrań w rozdzielczości 4K z częstotliwością 24fps (interpolowane) albo 2,7K przy 30fps. Oczywiście możesz wybrać również rozdzielczość Full HD o częstotliwości aż 60fps. Rejestruj na fotografiach czy nagraniach wideo malownicze krajobrazy i niecodzienne wydarzenia bez jakichkolwiek ograniczeń.
Stań się legendą już dziś.
Doskonałe ujęcia w każdych warunkach

SJ6 Legend wykorzystuje niezawodny procesor Novatek 96660.
Dzięki wysokiej jasności f/2.0, soczewka umożliwia tworzenie ostrych i jasnych ujęć, natomiast matryca Panasonic poradzi sobie w każdej sytuacji, rejestrując wszystkie niezapomniane momenty.
Regulowany ultraszeroki kąt widzenia do 166°

Utrwal legendę po swojemu! Twórz nagrania zgodnie ze swoimi wyobrażeniami i ustawieniami. Wąskie lub szerokokątne - wszystko zależy od Ciebie. Optyka kamery gwarantuje prawdziwą jakość w wysokiej rozdzielczości, wyrazistość wszystkich szczegółów i jasność obrazu bez względu na wybrany zakres ujęcia.
Pilot zdalnego sterowania – uruchamianie, fotografowanie, nagrywanie

Do kamery SJ6 Legend dokupisz bezprzewodowy Pilot zdalnego sterowania, dzięki któremu możesz sterować kamerą za pomocą kilku wciśnięć przycisku. Do obsługi całego spektrum funkcji i trybów, włączania i wyłączania kamery, nagrywania wideo czy fotografowania wystarczy teraz kilka kliknięć przycisku. Wodoodporny do głębokości 3m pilot to niezbędne akcesorium każdego aktywnego właściciela kamery SJ6 Legend.
* Pilot nie jest częścią zestawu
SJ6 Legend posiada nowy przedni ekran 0,96“, który jest doskonałym pomocnikiem, ponieważ wyświetla wszystkie potrzebne informacje bez konieczności włączania głównego dwucalowego ekranu LCD. Z kompletnym wyposażeniem SJ6 Legend możesz zarejestrować legendarne doświadczenia już dziś!
Idealne do nurkowania

Z kamerą SJ6 Legend możesz się zanurzyć do głębokości nawet 30m. Kamera dysponuje elegancką oraz wytrzymałą obudową wodoszczelną.
Dynamiczne duo: SJCAM SJ6 Legend i mikforon SJCAM

Nieważne, co chcesz nagrywać - czy będzie to koncert, krótki film czy spotkanie z przyjaciółmi i rodziną, kompatybilny mikrofon z pewnością poszerzy możliwości wykorzystania kamery SJ6 Legend. Zewnętrzny mikrofon SJCAM jest oferowany jako dodatkowe akcesorium, które doskonale sprawdzi sę zawsze wtedy, kiedy chcesz mieć 100% pewności, że efekt dzwiękowy będzie prezentował równie wysoką jakość co Twój zapis wideo.
* Mikrofon nie jest częścią zestawu
Stabilizacja za pomocą żyroskopu

Stabilizacja za pomocą żyroskopu potrafi wyrównać wstrząsy przy podróżach po nierównym terenie - wystarczy podczas nagrywania wideo uruchomić funkcję „Gyro“. Kamerę SJCAM SJ6 Legend można wykorzystać podczas uprawiania sportów ekstremalnych, jako pokładową kamerę do samochodu albo gdziekolwiek indziej. Twoje ujęcia będą zawsze czyste, bez zbędnych drgań czy odchyleń.
Obsługa kilku multimedialnych formatów

Kamera SJCAM SJ6 Legend umożliwia rejestrowanie we wielu formatach; formaty .mp4 lub .mov dla wideo i .jpeg lub .raw dla fotografii.
Korekcja zniekształceń efektu rybiego oka

Funkcja „korekcja zniekształceń“ umożliwia kamerze wykonywanie szerokokątnych ujęć zakrzywienia przestrzennego na płaskim tle (tzw. efekt rybiego oka). Dzięki temu nie musisz przeprowadzać żadnej dodatkowej software'owej postprodukcji.
Wysoka pojemność baterii w odpowiedzi na wysokie wymagania użytkowników

Wytrzymałość baterii w przypadku modelu SJ6 Legend jest - ze względu na jego dwa ekrany - szczególnie istotna. Wysoka pojemność baterii, która umożliwia ponad 70 minut nagrywania po jednokrotnym naładowaniu, razem z bardzo efektywnym firmwarem zapewni dłuższy czas pracy bez konieczności nieustannego ładowania.
SJCAM Zone: obsługuj, rejestruj i udostępniaj nagrania przez WiFi

Aplikacja SJCAM Zone umożliwia sterowanie kamerą SJCAM SJ6 Legend poprzez dotyk - bez względu na to, czy posiada system operacyjny iOS czy Android. Aplikacja potrafi obsługiwać na odległość funkcje i ustawienia kamery, bezproblemowo wykonywać fotografie, nagrywać wideo czy przenosić pliki. Udostępniaj wszystko bezpośrednio na Facebooku, Instagramie i innych sieciach społecznościowych.
Akcesoria w zestawie:

 

Zastosowane technologie

Wyjście HDMI
Wi-Fi

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa SJCAM SJ6 Legend Czarny
Techniczne

Czas nagrywania przy użyciu akumulatora [h]

1.1

Dotykowy ekran LCD

Tak

Funkcje dodatkowe

Żyroskop

166

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

2880 x 2160, 4K, 24 kl/s

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD, Karta microSDHC

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

2

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel USB, Obudowa wodoodporna, Zestaw mocowań i adapterów

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Przetwornik

CMOS

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

16

Stabilizacja obrazu

Tak

Zbliżenie optyczne

Nie

Zbliżenie cyfrowe

X4

Złącza

Tak

Złącze USB

Tak

Komunikacja

GPS

Nie

Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Fizyczne

Grubość [mm]

21

Wysokość [mm]

41

Szerokość [mm]

59

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SJCAM

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa SJCAM SJ6 Legend Czarny
Opinie
5 / 5 22 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 22 opinii
22 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Wysoki poziom

Myślałem że ten dotykowy wyświetlacz to trochę pic będzie ale działa dobrze. Optyka jest na dobrym dość wysokim poziomie co odzwierciedlają nagrania. Mikrofon dodatkowy też sprawia że audio przy nagrywaniu jest o niebo lepsze.

Zbigniew 2017-08-21 21:25:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

5

Kamera jest super zaprogramowana, menu opcje itd. responsywne łatwe w zapamiętaniu/odnalezieniu. Rejestrowany obraz jest czysty z ładnymi kolorkami bez cyfrowego poprawiania które widziałem w innej kamerze.

Roman G. 2017-08-20 22:30:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Super

Super, obsługa kamerki z dotykowym ekranem to bajka (posiadałem wcześniej kamerę z przyciskami). Pilot też jest bardzo fajny. Cieszy również fakt możliwości podłączenia zewnętrznego mikrofonu.

heex 2017-11-25 20:21:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Super

Zdecydowanie warto było kupić kamerkę z dotykowym ekranem. Często podczas nagrywania bawię sie rozdzielczościami i przeklikiwanie tego wszystkiego w zwyklej kamerce to była mordęga. Polecam

ironman49 2017-04-25 16:34:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Działa dobrze

Polecił mi ją kolega, mówił że chipset dobry i coś tam jeszcze. Przyznam że się na tym nie znam. Dla mnie kamera ma działać i dobrze nagrywać. A ta taką właśnie jest.

P. 2017-09-25 21:14:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • stabilizacja
  • wygląd
  • menu
  • gorzej sobie radzi w nocy

Prawie ideał

Jadąc samochodem stabilizacja spisuje się znakomicie, tak samo na rowerze itp. Kamera nagrywa dobrze, ale w nocy jak jest ciemno to pojawiają się małe szumy.

Klient 2018-02-19 14:55:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Good

Dostępne rozdziałki są faktycznie dobre zwłaszcza full hd, 4K też całkiem niezłe. No nie da się ukryć że dotykowy ekran tu jest najważniejszy. Opcje też ok.

ścigacz 2017-12-01 23:17:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Super sprzęt

Sprezentowałem to dla mamy ponieważ chciała taką mieć. Dla niej nagrywanie i robienie zdjęć na wycieczkach to coś ważnego a jeździ sporo. Mama zadowolona.

lonelyman 2017-06-11 21:39:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Świetna jakość nagrywania

Dotykowy ekran + ekran z przodu kamery. Świetna jakość nagrywania. Dla mnie jest to kamera idealna. Do tego gwint na dole obudowy, po prostu ekstra.

tbg 2017-06-12 20:30:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Nie żałuję

Nie wiedziałem który model wziąć i w końcu jakoś padło na sj6 i w sumie nie żałuję. Nie mam porównania z innymi ale ta mi wystarcza.

Klient 2018-10-09 22:08:08
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SJCAM Kamera sportowa SJCAM SJ6 Legend Czarny

Kamera sportowa SJCAM SJ6 Legend Czarny

55900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Kamera sportowa SJCAM SJ6 Legend Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa SJCAM SJ6 Legend Czarny

Okres gwarancji:

24 miesiące

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

55900

Dodaj do koszyka
Kamera sportowa SJCAM SJ6 Legend Czarny
Kamery sportowe